Scrumiere trabuc

Scrumiere trabuc

Înfrumusețați-vă spațiul de fumat, creând în același timp un loc convenabil și sigur pentru a vă odihni trabucurile cu scrumiera pentru trabucuri potrivită. Fie că aveți nevoie de o scrumieră simplă pentru curtea din spate, de ceva portabil în timpul deplasărilor sau de o scrumieră care să adauge o notă de eleganță zonei dvs. de fumat trabuc, există una pentru fiecare.


Prin ce diferă o scrumieră pentru trabucuri de una obișnuită?

În timp ce funcția de bază a tuturor scrumierelor este de a oferi un loc sigur pentru a elimina scrumul, cele pentru trabucuri au câteva caracteristici suplimentare pentru a facilita lucrurile, ținând cont de volumul unui trabuc mediu. Acestea includ de obicei:

 • Zone mai mari pentru acumularea scrumului de trabuc, adesea cu boluri mai adânci și/sau zone ample de tavă.
 • Suporturi integrate pentru trabucuri, suficient de mari pentru diverse dimensiuni, oferind un loc sigur și securizat pentru a vă așeza trabucul.
 • O mare varietate de modele, culori și stiluri cu tematică de trabucuri, ideale pentru decorul de acasă, de la birou sau de la salon.

  Scrumierele pentru trabucuri facilitează eliminarea eficientă a mucurilor de trabuc și a scrumului, permițându-vă să vă păstrați spațiul pentru trabucuri mai curat decât ar putea fi cu scrumierele obișnuite.

  Alegerea unei scrumiere pentru trabucuri

  Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o scrumieră pentru trabucuri, pentru a vă ajuta să vă optimizați plăcerea de a fuma. Luați în considerare unde veți folosi scrumiera și cu cine. Dacă o veți folosi în principal afară, ar fi bine să alegeți o scrumieră confecționată dintr-un material rezistent la intemperii. Dacă vă doriți un aspect mai formal pentru spațiile interioare, scrumierele din sticlă sau porțelan oferă o alură rafinată.

  Atunci când aventurile dvs. tind să includă și alți fani ai trabucurilor, o scrumieră mai mare cu suporturi suplimentare este probabil indicată. Dacă găzduiți petreceri sau alte evenimente, scrumierele staționare sunt o alegere evidentă. Scrumierele de voiaj de buzunar sunt, de asemenea, o opțiune rapidă și ușoară, care vă permite să vă debarasați în siguranță de scrum în timp ce sunteți în mișcare. Odată ce ați restrâns locul și momentul în care veți folosi scrumiera, veți putea face selecția din tipul care vi se potrivește cel mai bine.

  Tipuri de scrumiere pentru trabucuri

  Scrumierele pentru trabucuri sunt disponibile într-o gamă incredibil de largă de dimensiuni, forme, culori și stiluri potrivite pentru aproape orice ocazie. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri:

  Scrumieră pentru un singur trabuc

  Ideale pentru a savura trabucurile în fericire solitară, aceste scrumiere au un singur suport și sunt, în general, mai compacte. De asemenea, acestea reprezintă opțiuni excelente atunci când spațiul este limitat. Scrumiera ceramică adorini Leaf neagră este un exemplu clasic de scrumieră pentru un singur trabuc.

  Scrumieră dublă pentru trabucuri

  Aceste opțiuni populare dispun de două suporturi pentru trabucuri, astfel încât să puteți împărți confortabil spațiul scrumierei cu un alt iubitor de trabucuri. Scrumiera pătrată din sticlă pentru două trabucuri este o ofertă elegantă, din sticlă transparentă, potrivită pentru aproape orice mediu de fumat trabuc.

  Scrumieră pentru mai multe trabucuri

  Perfecte pentru petreceri cu trabucuri și alte întâlniri între prieteni, aceste scrumiere au trei sau mai multe suporturi pentru trabucuri și, în general, au boluri mai mari, pentru a găzdui mai mult scrum. Scrumiera pătrată din sticlă pentru patru trabucuri este o alegere populară.

  Scrumieră cu bol mare pentru trabucuri

  Scrumierele cu bol mare, denumite și scrumiere cu bol adânc sau scrumiere înalte, sunt ideale atunci când este nevoie de spațiu suplimentar pentru depunerea scrumului. Designul cu bol mai adânc înseamnă, de asemenea, mai puține drumuri pentru a goli scrumiera, oferindu-vă mai mult timp pentru a vă relaxa cu trabucul preferat. Scrumiera pentru trabucuri Stinky Stainless este o opțiune cu bol mare care place oricui.

  Scrumieră staționară pentru trabucuri

  Cunoscute și sub numele de scrumiere de podea sau de sine stătătoare, scrumierele staționare sunt practic scrumiere pe un piedestal. Acestea pot fi plasate aproape oriunde și omit necesitatea unei mese sau a unui blat. Scrumierele de acest tip, cum ar fi scrumiera staționară adorini, sunt ideale atât pentru casă, cât și pentru afaceri sau pentru amenajări exterioare.

  Scrumieră portabilă pentru trabucuri

  Scrumierele portabile îi ajută pe pasionați să se bucure de trabucuri în siguranță și în mod curat în timp ce se află în mișcare. Acestea includ comori de buzunar, cum ar fi cea mai bine vândută, scrumiera portabilă Country Sliding Closure, care vă permite să luați scrumiera cu dvs. până când găsiți un loc adecvat pentru a arunca resturile. Multe scrumiere portabile, cum ar fi scrumiera Xikar din oțel inoxidabil, sunt concepute pentru a se potrivi în majoritatea suporturilor de pahare pentru automobile, oferind un depozit fără probleme pentru scrum în timp ce vă păstrați atenția la drum.

  Set cadou de scrumieră pentru trabucuri

  Dacă sunteți în căutarea unui cadou minunat pentru pasionatul dvs. preferat de trabucuri sau dacă pur și simplu preferați să aveți serii asortate, atunci seturile cadou sunt o opțiune excelentă. Aceste seturi combină scrumiere cu alte accesorii pentru trabucuri, cum ar fi tăietoare, brichete, huse pentru trabucuri sau alte gadgeturi utile.

  Îmbunătățiți momentul cu o scrumieră pentru trabucuri

  Nimeni nu vrea să curețe scrumul murdar de pe podea, mobilă, blat sau interiorul mașinii. Cu siguranță nu vrem nici să creăm un pericol de incendiu, aruncându-l acolo unde nu-i este locul. Așadar, savurați momentul așa cum trebuie și păstrați-vă spațiul sofisticat, sigur și curat cu o scrumieră pentru trabucuri bine aleasă.


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.