Caseti

Caseti

Iubitorii de trabucuri care-și doresc o brichetă cu un amestec de design modern izbitor și funcționalitate excelentă vor găsi multe opțiuni disponibile la Caseti. Brichetele Caseti oferă un raport impresionant calitate-preț, îmbinând perfect un rafinament luxos cu o sursă fiabilă de flacără.


Misiunea Caseti

Echipa din spatele brichetelor Caseti este în căutarea de a livra brichete în care pasionații pot avea încredere că vor fi performante ori de câte ori vor să-și aprindă trabucurile preferate. Echipa Caseti (și numele însuși) sugerează că aceste brichete de distincție se nasc din respectarea câtorva principii cheie pe care fiecare brichetă trebuie să le întruchipeze:

 • Clasic
 • Agreabil
 • Senzațional
 • Elegant
 • Total
 • Integral

  Scopul din spatele acestor cuvinte este de a crea brichete care oferă calitate și fiabilitate, dar în același timp și un strop de individualitate. Dacă echipa Caseti a atins acest obiectiv cu fiecare brichetă în parte, cel mai bine este să decideți dumneavoastră. Dar cu siguranță veți descoperi că senzația superbă a brichetei în mână și ușurința de aprindere sunt dovezi puternice în sprijinul succesului misiunii Caseti.

  Alegerea unei brichete Caseti

  Cu o gamă largă de opțiuni, există o brichetă Caseti care se potrivește aproape la orice ocazie și stil. Brichetele Caseti oferă un aspect de lux și un design ușor de utilizat care le fac un best seller peren. Există câteva puncte de luat în considerare atunci când cumpărați o brichetă Caseti:

  Tipul de aprindere
  Caseti oferă brichete cu butan tradiționale cu cremene și cele mai populare brichete piezoelectrice, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje.

  Cu cremene
  Brichetele cu cremene de la Caseti produc flăcări moi și elegante doar printr-o simplă apăsare a capacului și folosirea unei rotițe. Dezavantajul lor este întreținerea suplimentară, din necesitatea de a schimba ocazional cremenea. Acest lucru este mai mult decât compensat de durabilitatea lor, precum și de aspectul și senzația lor atemporală. Bricheta Caseti President este un exemplu bun, situat la granița dintre nostalgic și contemporan.

  Piezoelectric
  Ofertele piezoelectrice Caseti includ atât flacără tip jet, cât și flacără moale, cum ar fi Caseti Cannes cromată. Aprinderea piezoelectrică elimină nevoia de înlocuire a cremenei, utilizând în schimb un cristal de cuarț ca mecanism de aprindere. Cu toate acestea, acțiunea de precizie a acestui sistem poate fi mai susceptibilă la interferențe cauzate de resturi și dereglări. Cu toate acestea, cu o manipulare adecvată și foarte puțină întreținere, în afară de umplerea cu butan, aceste brichete vă vor aprinde trabucurile sau țigările printr-o mișcare rapidă și ușoară.

  Tipul de flacără
  Acesta are în pricipal de-a face cu preferințele personale, însă este determinat și de locul și modul în care veți folosi bricheta. Brichetele tradiționale cu flacără moale și cremene, cum ar fi Caseti Rome negru/auriu, sunt ideale pentru momentele din interior care necesită o notă de clasă elegantă. Brichetele tradiționale cu flacără moale sunt cel mai bine utilizate acolo unde vântul are un efect redus sau deloc.

  Brichetele cu flacără tip jet, cum ar fi bricheta cu flacără jet tip torță Caseti cromată/neagră, sunt ideale pentru exterior și oferă o flacără mai concentrată și rezistentă la vânt, care poate face din aprinderea trabucurilor o sarcină mai eficientă.

  Dimensiunea brichetei
  Designerii Caseti și-au propus să creeze brichete care să fie comod de ținut atât în mână, cât și în buzunar, astfel că multe dintre brichetele din gama Caseti oferă un profil subțire. Bricheta Caseti Piezo Slim cromată/neagră este un exemplu popular. Și pentru cei care preferă brichete cu dimensiuni mai consistente, Caseti are o soluție. Bricheta Caseti Soleil cromată/albastră este o opțiune excelentă, care oferă un aspect și o senzație robustă.

  Finisaje
  Brichetele Caseti sunt disponibile în finisaje luxoase, care realizează pe deplin misiunea companiei de a oferi modele de brichete elegante și plăcute din punct de vedere estetic. De la cromul decorativ sau placarea aurie până la lacul rafinat, brichetele Caseti se potrivesc atmosferei, indiferent cât de casual sau formală este. Bricheta Caseti Homme neagră este pe placul oricui, și combină aspectul elegant al placării cromate cu un lac negru atrăgător.

  Caracteristici suplimentare ale brichetelor
  Brichetele Caseti oferă o mare varietate de funcții, care le adaugă valoare. Fiecare brichetă oferă un set unic de caracteristici, așa că veți dori să luați în considerare care se potrivește cel mai bine cu nevoile dumneavoastră. Opțiunile comune ale brichetelor Caseti includ:
 • Aprindere cu o singură atingere
 • Flăcări multiple
 • Tăietor de trabucuri integrat
 • Fereastră pentru nivelul de combustibil
 • Roată foarte mare de reglare a flăcării

  Acestea, dar și alte caracteristici se adaugă la valoarea deja impresionantă a fiecărei brichete Caseti. Păstrați această valoare și performanța optimă utilizând numai combustibil butanic și cremene de calitate superioară. Astfel, bricheta Caseti va oferi o acțiune de calitate a flăcării pentru mulți ani de acum încolo.

  Caseti confirmă de fiecare dată

  Brichetele Caseti se adresează pasionaților de fumat pretențioși care doresc calitate, valoare și sensibilitate cosmopolită. Fie că este vorba de flacăra moale clasică sau de cea modernă tip jet, cu cremene sau piezo, cu profil subțire sau gros, există un design de brichetă Caseti care să se potrivească oricui.

Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.