IM Corona

IM Corona

Din 1933, IM Corona le-a oferit pasionaților de fumat brichete de înaltă calitate, renumite pentru stilul clasic și fiabilitatea lor superbă. Gama de brichete de la IM Corona le oferă atât pasionaților de trabucuri, cât și cunoscătorilor de pipe opțiuni bine lucrate, care sunt în același timp clasice, elegante și construite pentru a dura.Povestea IM Corona


După cum ne spune echipa IM Corona, în prima parte a secolului XX, mai multe fabrici de brichete din Japonia au creat brichete sub numele Corona. Una dintre aceste fabrici, Ishmitsu Kinzoku Kogyo, a început să producă brichete în 1933. Fabrica a devenit în scurt timp renumită pentru crearea de brichete de o calitate excepțională. Reputația fabricii a fost de așa natură, încât în 1954 a devenit primul producător de brichete certificat de către Japan Industry Standard sau JIS.

În anii '50, fabrica a început să se specializeze în brichete alimentate cu butan, un nou progres tehnologic al acelei perioade. Atunci, fabrica s-a distins și mai mult de ceilalți prin adoptarea unui nou nume. Numele a combinat "I" de la Ishmitsu și "M" de la manufactură cu Corona, pentru a crea IM Corona, numele oficial al îndrăgitei mărci.

Până când legendara brichetă Old Boy a companiei a fost lansată în prima parte a anilor '80, IM Corona a dobândit renume la nivel mondial ca unul dintre cei mai de încredere producători de brichete din industrie. Compania a încheiat parteneriate cu mărci europene pentru a aduce o expunere globală mai largă. Acest lucru nu a făcut decât să sporească renumele tot mai mare al IM Corona în rândul fumătorilor de trabucuri și pipe.

De-a lungul anilor, echipa IM Corona și-a menținut angajamentul față de calitate, care i-a adus prestigiul de a fi marcă înregistrată în 33 de țări din întreaga lume. Veți regăsi această pasiune pentru excelență, meșteșugită în fiecare brichetă IM Corona de astăzi.

Brichetele IM Corona

Mulți producători de brichete aleg să lanseze noi modele și stiluri în fiecare an. Cu toate acestea, IM Corona a menținut o filozofie „mai puțin înseamnă mai mult", punând accentul pe calitate, mai degrabă decât pe nevoia constantă de a reinventa roata. Perfecționând în continuare modelele încercate, echipa IM Corona oferă creații care combină durabilitatea cu stilul și sofisticarea atemporală.

Fiecare brichetă IM Corona este un clasic în care fumătorii de pretutindeni au ajuns să aibă încredere, însă două modele au atins statutul de legendă. Aceste favorite reprezintă tot ce este mai bun în căutarea calității de către IM Corona.

Old Boy
De la sosirea sa la începutul anilor '80, IM Corona Old Boy a fost o alegere de primă clasă pentru fumătorii de pipă din întreaga lume. Designul său tradițional din anii '30 și flacăra moale elegantă conferă Old Boy un aspect nostalgic atrăgător. Cu toate acestea, construcția robustă, flacăra înclinată și finisajele contemporane fac din Old Boy o brichetă ideală și pentru pasionații de pipă și tutun moderni.


Fiecare dintre aceste brichete, cum ar fi cea mai bine vândută Old Boy neagră cu crom, dispune de un rezervor de combustibil foarte mare și de un futac glisant. Trageți-l parțial afară și răsuciți-l, pentru a-l bloca în poziția de utilizare, sau trageți-l complet în afară și folosiți celălalt capăt ca răzuitor de vatră sau ca șurubelniță pentru a roti regulatorul de flacără. Sunt doar câteva dintre elementele care fac din IM Corona Old Boy un favorit la nivel mondial. Old Boy nu este însă doar pentru fumătorii de pipă, deoarece cunoscătorii de trabucuri vor găsi aspectul, senzația și flacăra înclinată perfect potrivite pentru aprinderea trabucurilor.

Corona dublă
Bricheta IM Corona dublă este creată pentru pasionații de trabucuri pretențioși și oferă un stil și o funcționalitate impresionante, care au făcut-o o altă preferată a publicului. Construcția sa robustă din alamă este disponibilă îmbrăcată în mai multe finisaje diferite, punând în valoare designul cu corp lat al brichetei. Modelul Corona dublă negru mat cu înveliș din alamă cromată este un exemplu care încântă mulțimea.


O răsturnare a capacului și o răsucire a roții tradiționale de cremene aduce o flacără moale foarte largă. Aceasta, de dimensiuni duble, acoperă o suprafață mai mare a unui trabuc decât o flacără standard, permițându-vă să vă aprindeți trabucurile preferate cu eficiență și ușurință. Carcasa cu încărcare prin partea de sus îi facilitează întreținerea, în timp ce rezervorul mare de combustibil vă menține gata de acțiune pe tot parcursul zilei.

De ce să alegeți IM Corona?

IM Corona are o experiență îndelungată în furnizarea de brichete fiabile, destinate atât fumătorilor de pipa de zi cu zi, cât și cunoscătorilor de trabucuri. În timp ce marca nu oferă brichete stridente, atât de des întâlnite pe piața actuală, IM Corona dă un stil atemporal și o funcționalitate pe care vă puteți baza în fiecare zi. Dacă doriți o brichetă construită solid, care oferă durabilitate, amestecată cu un aspect și o senzație atemporală, atunci IM Corona este pentru dumneavoastră.


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.