Pegasus

Pegasus

Humidoarele Guy Janot au fost mult timp preferatele pasionaților de trabucuri, oferind o construcție superbă și un design luxos și atrăgător. O a doua linie sub sigla Guy Janot, denumită Pegasus, a captat, de asemenea, atenția iubitorilor de trabucuri de pretutindeni. Frumos lucrate, sofisticate și accesibile, humidoarele Pegasus au stabilit un nou standard pentru humidorul de trabucuri modern.

]

Humidorul de trabucuri reimaginat
Linia de humidoare Pegasus reflectă pasiunea artizanilor Guy Janot și dorința lor de a crea cele mai bune produse de pe piață. Indiferent dacă face parte din seria Guy Janot sau Pegasus, fiecare humidor poartă marca celei mai înalte calități și vă va oferi cu siguranță ani de zile un control excepțional al umidității.
Veți găsi o gamă largă de humidoare sofisticate în seria Pegasus, fiecare dintre ele aducând un aspect plăcut oricărui spațiu de depozitare a trabucurilor. Există câteva caracteristici ale designului fiecărui humidor, care deosebesc produsele Pegasus de altele:

Stil minimalist
Humidoarele Pegasus ating un echilibru frumos între eleganță și funcționalitate, fiind luxoase, dar fără pretenții. Humidoarele Pegasus ies în evidență datorită utilizării magistrale a diferitelor esențe de lemn exotic și a finisajelor unice. Aproape fiecare variantă a devenit un humidor clasic apreciat de fanii trabucurilor de toate nivelurile de gust.Construcție solidă
Fiecare humidor are balamale rezistente și pereți foarte groși, care asigură durabilitatea și garantează că umiditatea nu iese, afectând trabucurile. Astfel, rezultă un humidor construit pentru a rezista, care va oferi un cămin sigur și securizat pentru cele mai prețioase trabucuri.Umidificare fiabilă
Umidificatoarele Guy Janot folosesc tehnologie modernă pentru a oferi o umiditate constantă zi de zi, cu doar un strop de apă distilată. Ori de câte ori umiditatea relativă scade sub aproximativ 72%, se eliberează umiditate. Dacă umiditatea crește peste 72%, aceasta se absoarbe. Prezent în majoritatea umidorilor Pegasus, umidificatorul cu autoreglare oferă un control extraordinar al umidității, în care puteți avea încredere pentru a păstra trabucurile în condiții optime.


Din interior spre exterior
Deoarece funcția principală a unui humidor este de a păstra trabucurile, fiecare produs Pegasus este realizat în primul rând cu accent pe stabilitate și design interior. Pereții groși, balamalele de construcție solidă și căptușeala din cedru spaniol de înaltă calitate ajută la maximizarea controlului umidității, minimizând pierderile de umiditate care ar putea duce la trabucuri uscate și deteriorate.

Construcția solidă a fiecărui humidor funcționează la unison perfect cu umidificatorul, astfel încât nu va trebui să folosiți niciodată un higrometru! Tot ce trebuie să faceți este să țineți umidificatorul plin cu apă distilată și uneori cu soluția de control al umidității, și asta este tot. Astfel, petreceți mai puțin timp îngrijorându-vă și mai mult bucurându-vă de trabucuri mai bune și mai eficient păstrate.

Multe dintre humidoare dispun, de asemenea, de separatoare pentru a vă organiza mai bine trabucurile. Cele de capacitate mai mare pot include, de asemenea, tăvițe detașabile, fiind mai ușor să sortați și să găsiți trabucurile atunci când doriți. Există, de asemenea, suficient spațiu în fiecare humidor dacă alegeți să upgradați umidificatorul.

În timp ce interiorul fiecărui humidor oferă o funcționalitate robustă, echipa Pegasus înțelege, de asemenea, că un humidor grozav trebuie să ofere și un aspect și o senzație plăcută. Un humidor Pegasus ar trebui să pună în valoare spațiul, indiferent de decorul casei sau al biroului. Așa se face că designul superior al interiorului fiecărui humidor este completat de exterioarele frumos lucrate.

Lemnul unic, lacurile și propria lor metodă specială de glazurare oferă stilul inconfundabil Pegasus. Humidoarele rezultate au exact combinația potrivită de formă și funcționalitate, care le oferă iubitorilor de trabucuri de pretutindeni un motiv de bucurie.

Linia Pegasus

Fie că vă aflați acasă sau în deplasare, humidoarele Pegasus sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, pentru a se potrivi tuturor nevoilor. Fiecare humidor este proiectat pentru a optimiza eficiența, oferind în același timp un aspect elegant, dar încântător de discret.

Există cinci dimensiuni de bază din care puteți alege:
100 de țigări Capacitate mare, ideală pentru depozitarea sau învechirea pe termen lung.
80 de trabucuri Realizează un echilibru între accesibilitate și capacitate
50 de trabucuri Alegerea perfectă pentru pasionații de zi cu zi
35 de trabucuri O opțiune excelentă atunci când spațiul de birou este limitat
20 de trabucuri Dispune de închideri magnetice integrate, perfecte pentru păstrarea în siguranță a trabucurilor în timpul călătoriilor

Echipa Pegasus oferă, de asemenea, mai multe tipuri de exterior din lemn, fiecare disponibil în diverse culori și finisaje pentru a îmbunătăți orice decor cu un aspect atrăgător. Câteva dintre preferatele noastre includ:

 • Bambus negru lustruit 20
 • Macassar mat convex 80
 • Alun lustruit 35
 • Wenge lucios 50

  Această varietate de dimensiuni și stiluri vă permite să alegeți humidorul care oferă cel mai bun aspect pentru decorul dvs. și cea mai eficientă utilizare a spațiului. Acest lucru vine fără a sacrifica valoarea sau calitatea controlului climatic, făcând humidoarele Pegasus o alegere ideală pentru toți.

  Căutarea neîncetată a excelenței
  Oamenii din spatele lui Guy Janot și al humidoarelor Pegasus funcționează pe baza convingerii ferme că nu este suficient să fii pur și simplu cel mai bun din domeniu. Urmărirea perfecțiunii nu se termină niciodată, așa că ștacheta trebuie ridicată în permanență tot mai sus. Această pasiune este încorporată cu dragoste în fiecare humidor.  Un humidor Pegasus nu numai că le oferă trabucurilor dvs. un cămin de încredere, sigur și frumos lucrat, dar vă dau și cel mai bun cadou: liniștea sufletească. Un nou humidor Pegasus va da aripi experienței dvs. de fumat, pentru a vă ridica spre noi înălțimi.

Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.