Cărți, reviste, DVD-uri

Cărți, reviste, DVD-uri

Extindeți-vă pasiunea pentru trabucuri prin crearea unei biblioteci de resurse pentru ele. Există nenumărate cărți, reviste și DVD-uri care vă pot ajuta să vă îmbogățiți cunoștințele despre trabucuri.


Cărți

Nimic nu se compară cu relaxarea alături de un trabuc gustos și o carte bună. Veți găsi o mulțime de lecturi în domeniu, care cu siguranță vor aduce ore de bucurie fumatului de trabuc. Aflați despre istoria trabucurilor cubaneze, despre locațiile favorabile trabucurilor pentru călătorii în lume și multe altele. Veți găsi, de asemenea, Ghidul humidorului adorini, foarte informativ, o resursă esențială pentru toți pasionații de trabucuri.

Reviste

Urmăriți experții din industrie de la Cigar Aficionado, care vă împărtășesc toate noutățile despre cele mai noi gadgeturi pentru trabucuri, cele mai bune asocieri de băuturi, sfaturi de călătorie și evaluări ale celor mai bune trabucuri din lume. Absorbiți toate resursele neprețuite pe care Cigar Journal le oferă, în timp ce cunoscătorii din industrie vă ghidează prin toate detaliile din lumea în continuă schimbare a trabucurilor. Aceste publicații și multe altele vă vor introduce în lumea lor ca niciodată până acum.

DVD-uri

Bucurați-vă de priveliștile și sunetele din lumea trabucurilor, cu selecții din minunata lume a bibliotecii personale de DVD-uri a pasionaților. Cea mai bine vândută versiune pe DVD a Ghidului humidorului de la adorini este un produs indispensabil, care vă va face să depozitați trabucurile ca un profesionist în cel mai scurt timp.

De la ghiduri, știri din industrie, recenzii de trabucuri, asocieri de mâncare și băuturi și până la o multitudine de alte subiecte, veți găsi toate resursele informative și distractive de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți experiența de fumat trabuc.


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.