Casete pentru trabucuri

Casete pentru trabucuri

O husă pentru trabucuri este un instrument indispensabil pentru iubitorii de trabucuri în mișcare, care vă ajută să vă protejați trabucurile, permițându-vă în același timp să vă arătați latura elegantă. Husele pentru trabucuri nu numai că vă oferă liniște și un sentiment de mândrie, dar vă pot face și experiența trabucurilor mai plăcută pe parcurs. Există o husă pentru trabucuri pentru aproape orice ocazie, așa că HumidorDiscount este aici pentru a vă ajuta să găsiți husa de trabucuri potrivită pentru dumneavoastră.

Alegerea unei carcase pentru trabucuri

Cu atât de multe tipuri diferite de carcase pentru trabucuri, ar putea părea puțin copleșitor atunci când selectați carcasa ideală pentru nevoile dvs. Cu toate acestea, poate fi atât de satisfăcător! Pentru a simplifica procesul, iată câteva considerații care să vă ajute în căutarea dumneavoastră:

 • DIMENSIUNE - Poate cel mai dificil aspect este dimensiunea. În timp ce mulți pasionați de trabucuri au o dimensiune preferată, mulți alții se bucură totuși de o varietate de dimensiuni. Unele carcase sunt specifice mărimii, în timp ce altele se pot extinde pentru a găzdui trabucuri de diferite calibre și lungimi ale inelelor. Dacă fumați doar o singură dimensiune de trabuc, cum ar fi Coronas sau Robustos, atunci o carcasă făcută pentru favoritul dvs. special este alegerea evidentă. Dar dacă vă place să vă agitați puțin cu diferite dimensiuni de trabucuri, atunci alegerea unei carcase mai mari și mai versatile este cea mai bună.

 • OCASIUNE - Știind cu precizie unde și când intenționați să folosiți caseta de trabucuri vă va ajuta, de asemenea, să determinați care este cea mai bună cutie pentru dumneavoastră. Luați în considerare dacă veți folosi o simplă husă de transport pentru doar câteva ore din zi sau dacă ați putea avea nevoie de o husă umidificată pentru excursii mai lungi. Dacă este posibil să o utilizați mai ales în aer liber, pe terenul de golf sau în timpul campării, de exemplu, atunci o husă mai robustă ar putea fi cea mai bună. Dacă folosiți husa în medii de afaceri sau în afaceri mai formale, atunci un stil mai suplu și mai sofisticat s-ar putea dovedi o alegere câștigătoare.

 • CAPACITATE- A avea prea multe trabucuri la îndemână este întotdeauna preferabil decât a nu avea destule, însă uneori mai puțin este cu adevărat mai mult. Nu are rost să umblați cu mai multe trabucuri decât aveți nevoie. De la o husă pentru unul sau două trabucuri până la huse mai mari pentru mai multe trabucuri, există huse pentru aproape orice tip de excursie. Dacă plănuiți să ieșiți doar câteva ore, atunci o cutie pentru două ar trebui să fie suficientă. Dacă veți fi în mișcare pentru perioade mai lungi sau veți împărți trabucurile cu o adunare mai mare, atunci o husă de capacitate mai mare este alegerea potrivită.

 • PREȚ- Nu trebuie să cheltuiți o avere pentru a obține o husă de înaltă calitate și nici nu trebuie să vă mulțumiți cu ceva mai puțin excepțional. Există cazuri de trabucuri cu aspect deosebit și foarte funcționale pentru aproape orice buget, așa că luați în considerare care este intervalul dumneavoastră optim de preț și veți descoperi cu siguranță multe opțiuni excelente!

  Aceste considerații vă vor ajuta să vă restrângeți căutarea și să vă ajutați să selectați o cutie de trabucuri dintre diferitele tipuri disponibile astăzi, ceea ce vă va aduce tot mai aproape de acel moment de bucurie de a descoperi caseta de trabucuri perfectă!

  Tipuri de huse pentru trabucuri
  Există nenumărate tipuri de carcase pentru trabucuri, fiecare oferind un stil unic și o funcționalitate proprie. În timp ce unele ar putea fi mai potrivite pentru aventurile tale cu trabucuri decât altele, totul se reduce la preferințele personale. Așadar, iată câteva dintre cele mai populare tipuri de luat în considerare:

  Piele
  Aceste huse sunt poate ceea ce își imaginează majoritatea oamenilor atunci când se gândesc la huse pentru trabucuri. Husele din piele oferă o senzație mai moale, mai suplă și un aspect mai distins. Husele din piele pot fi realizate din piele de vacă, piele de vițel, piele de miel sau aproape orice alt produs din piele imaginabil. Culorile variază de la clasicul negru sau maro închis până la roșu vibrant, galben și chiar comori multicolore.

  [P]https://www.humidordiscount.com/c/480-med_cat_atch/leather-cigar-cases.jpg[/P]

  Multe huse din piele au un design telescopic, ceea ce vă permite să transportați trabucuri de diferite lungimi. Unele au un design mai moale, mai flexibil, care permite un pic de spațiu suplimentar pentru inele de calibru ușor mai mare. Cele mai multe huse de buzunar sunt excelente pentru ori de câte ori ieșiți în oraș pentru câteva ore. Husele mai mari pentru trabucuri de călătorie, cum ar fi adorini Cigar Bag Real Leather Red Topstitching, vă permit să transportați nu numai trabucurile, ci și accesoriile, cărțile de credit și alte articole indispensabile, astfel încât să rămâneți organizat în timpul deplasărilor.

  În timp ce pielea singură nu oferă protecția robustă a lemnului mai dur sau a metalului, husele din piele au rezistat în popularitate datorită versatilității lor mari, a gamei de stil și a portabilității. O alegere excelentă pentru toate aspectele pentru pasionații de trabucuri de zi cu zi.

  Lemn
  Spre deosebire de omologii lor mai moi din piele, cutiile construite din lemn oferă mai multă protecție pentru trabucurile dvs. Construcția robustă minimizează șansele ca trabucurile dvs. să fie strivite în timpul transportului. Unele carcase mai mari din lemn au loc pentru a adăuga un mic umidificator, ajutând și mai mult la păstrarea trabucurilor în siguranță și în siguranță în timpul călătoriilor mai lungi.

  [P]https://www.humidordiscount.com/c/533-med_cat_atch/wooden-cigar-cases.jpg[/P]

  Unele carcase din lemn pentru trabucuri au dimensiuni și forme fixe, astfel încât nu oferă aceeași flexibilitate ca multe carcase din piele moale. Cu toate acestea, există cazuri din lemn care nu numai că glisează pentru a se adapta la lungimea trabucurilor, dar vin și cu un exterior îmbrăcat în piele. adorini Adaptable Genuine Leather Genuine Cigar Case Black 2/3 este un exemplu perfect de a avea ce e mai bun din ambele lumi, precum și separatoare pentru a păstra trabucurile separate.

  Husele din lemn sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni și finisaje potrivite pentru excursii ocazionale, ocazii formale și oriunde între ele. Chiar dacă nu toate cutiile din lemn ar putea fi la fel de prietenoase cu buzunarele ca altele, fiecare cutie din lemn oferă un caracter distinctiv și atrăgător pe care niciun alt tip de cutie nu îl poate oferi.

  Metal
  În timp ce trusele de țigări din piele și lemn sunt opțiuni populare, trusele din metal au, de asemenea, multe de oferit. Nu numai că aceste carcase oferă o protecție suplimentară pentru trabucurile dvs., dar o fac și cu un aspect elegant propriu. De la eleganța nostalgică a argintului până la aspectul contemporan al oțelului inoxidabil, al aluminiului sau al cromului, carcasele metalice pentru trabucuri pot aduce un plus de rafinament oricărei experiențe de fumat trabucuri.

  [P]https://www.humidordiscount.com/c/481-med_cat_atch/metal-cigar-cases.jpg[/P]

  Ca și în cazul trabucurilor din lemn, trabucurile din metal au, în general, dimensiuni fixe și, prin urmare, nu se vor ajusta pentru a se potrivi cu lungimea trabucurilor dumneavoastră. În timp ce aceste carcase rigide, adesea mai grele, pot fi, de asemenea, puțin incomode de transportat în buzunar, ele pot oferi liniștea că trabucurile dvs. sunt ascunse în siguranță de elemente de-a lungul fiecărei etape a călătoriei dvs.

  Unele carcase metalice au chiar și un umidificator încorporat, adorini Humidor Tube with Silver Hygrometer fiind un prim exemplu. Husele metalice servesc, de asemenea, drept cadouri excelente, în special pentru petreceri de nuntă și alte ocazii mărețe. O cutie de trabucuri cu spațiu pentru gravură personalizată poate fi un suvenir sau o moștenire foarte prețuită.

  Fibra de carbon
  Husele de trabucuri din fibră de carbon au devenit preferate de pasionații de trabucuri din ziua de azi datorită aspectului lor elegant și contemporan. Suprafața texturată de neuitat a fibrei de carbon poate rivaliza adesea cu caracterul elegant al carcaselor din piele. De asemenea, aceste carcase sunt foarte dorite, deoarece construcția super rezistentă a fibrei de carbon este mai rezistentă decât cele din lemn sau chiar din metal. Adăugați la acest amestec portabilitatea ușoară, iar carcasele de trabucuri din fibră de carbon reprezintă un amestec ideal de lux modern, durabilitate și funcționalitate.


  Unele carcase din fibră de carbon, cum ar fi eleganta carcasă galbenă și neagră Carbon Case for 3 Coronas de la adorini, se ajustează la lungimea trabucului, astfel încât aveți și mai multă versatilitate. O husă de trabucuri din fibră de carbon este o opțiune excelentă pentru orice pasionat de trabucuri aventuros și în mișcare care dorește să aducă un aer modern experienței lor cu trabucuri.

  Luați trabucurile oriunde cu încredere
  După ce v-ați gândit ce este cel mai bine pentru nevoile dvs. de transport al trabucurilor, sunteți gata să selectați dintr-o colecție incredibilă de cutii. Indiferent de mărimea, tipul sau stilul unei carcase pentru trabucuri, veți găsi cu siguranță cea potrivită pentru aventurile dvs. de fumat trabucuri. Găsește-ți azi carcasa perfectă pentru trabucuri la HumidorDiscount!
Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.