Cum se comandă în magazinul nostru online?

Selectați produsele care vă interesează, dând click pe butonul "Adaugă în coș". Când dați click pe pictograma căruciorului de cumpărături sau pe butonul "Plătește", din colțul din dreapta sus, puteți să revedeți aceste produse, le puteți elimina și puteți să modificați cantitatea. Odată ce sunteți gata să faceți o comandă, furnizați detaliile de contact și adresa de livrare.

Nu este obligatoriu să creați un cont la noi, dar, dacă doriți, aveți opțiunea de a crea cont, pur și simplu introducând o parolă. Sistemul nostru vă va salva detaliile și adresa de contact, și veți economisi timp la comenzile ulterioare. Pentru achizițiile viitoare, dați click pe linkul de conectare, în partea de sus a paginii de plată.

Opțiunile pentru metodele de expediere și de plată pot varia, în funcție de adresa de livrare și de produsele din coșul dvs. de cumpărături. După introducerea adresei de livrare, vi se vor afișa toate opțiunile de expediere și de plată disponibile pentru acea comandă.

După alegerea opțiunii de expediere și de plată preferate, veți avea opțiunea de a include un comentariu la comandă, și vi se va cere să acceptați Termenii și condițiile, precum și Politica noastră de confidențialitate.

Odată ce ați apăsat butonul "Plătește" din pagina de comandă, practic ne transmiteți comanda și ea devine obligatorie din punct de vedere juridic.

Mai aveți, încă, dreptul de a o anula.

Dacă mai aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.