Siglo

Siglo

Din 2003, humidoarele Siglo Accessory au încântat iubitorii de trabucuri cu creații frumos lucrate, care sunt în același timp elegante, bine făcute, eficiente și îndrăznețe. De la modele clasice la creații artistice unice și sălbatice, pline de culoare, humidoarele Siglo au ca scop să îi mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși dintre pasionați, devenind favoriții cunoscătorilor de trabucuri cubaneze din întreaga lume.

Legătura cubaneză
Marca de accesorii Siglo a fost lansată în 2003 de către Pacific Cigar Company Limited (PCC), o entitate cu sediul în Hong Kong. Fondată în anii 1990, PCC și-a stabilit rapid prestigiul ca unic distribuitor autorizat de trabucuri cubaneze pentru regiunea Asia-Pacific. Acest parteneriat exclusiv cu Habanos SA din Cuba permite PCC, și accesoriile sale Siglo, să ocupe un loc unic în lumea trabucurilor.


Având legături cu cele mai faimoase trabucuri cubaneze, Siglo Accessory a dat naștere unei varietăți de humidoare și accesorii de inspirație cubaneză, care au propulsat popularitatea Siglo în rândul cunoscătorilor de pretutindeni. Marca își menține poziția apreciată datorită angajamentului față de principiile de bază.

Calea Siglo
Echipa de designeri și artizani din spatele fiecărui produs Siglo este pasionată de meserie și de ceea ce adaugă fiecare creație la experiența iubitorului de trabucuri. Așadar, ce face ca Siglo să fie excepțional? Răspunsul se găsește în filozofia călăuzitoare a mărcii de combinație cu:

 • Design elegant
 • Stil contemporan
 • Materiale de înaltă calitate
 • Măiestrie impecabilă
 • Valoarea totală

  Proiectate de cei mai buni și mai străluciți oameni pe care Hong Kong-ul îi poate oferi, produsele Siglo sunt realizate de artizani din întreaga lume, folosind materiale din Asia, America de Sud și Europa. Rezultatul este un catalog de creații cu un design impresionant și estetic, ideale pentru casa sau biroul oricărui pasionat de trabucuri.

  Selectarea unui humidor Siglo
  Nu există nicio altă colecție de humidoare de pe piața actuală care să ofere aspectul și senzația unui humidor Siglo. Vibrant, cu un design unic și plăcut publicului, fiecare humidor Siglo este o piesă centrală, care cu siguranță va stârni un zâmbet din partea oricui intră în cameră.

  Pe măsură ce porniți în căutarea humidorului Siglo perfect, veți dori să luați în considerare câteva idei care vă vor ajuta.

  Dimensiunea

  Ca în cazul oricărui humidor, asigurați-vă că dimensiunea nu numai că se potrivește cu locul în care doriți să-l plasați, dar și cu numărul de trabucuri pe care doriți să le umidificați. Siglo ușurează acest lucru cu trei dimensiuni de bază pentru humidor de birou din care puteți alege.
 • Mic (S) Această dimensiune populară oferă spațiu pentru până la 50 de trabucuri, oferind o alegere generală excelentă pentru cei care au puțin loc, dar doresc un stoc bine întreținut de trabucuri. O intrare excelentă în universul Siglo.
 • Mediu (M) Această dimensiune este una dintre preferatele amatorilor și o opțiune excelentă dacă doriți să vă extindeți colecția de trabucuri până la 75 de trabucuri de dimensiunea Corona. O mărime care oferă cea mai mare varietate de opțiuni din gama Siglo.
 • Mare (L) Cu o capacitate de până la 100 de trabucuri, această opțiune vă oferă mai mult spațiu pentru trabucuri, dar nu este nici pe departe la fel de compactă, ocupând mai mult spațiu în camera sau biroul dvs.
 • Extra-mare (XL) Numai pentru cei mai serioși colecționari de trabucuri, această dimensiune neobișnuit de mare poate găzdui până la 200 de trabucuri de mărimea Corona. Această dimensiune este, în general, produsă doar în versiuni limitate.

  Siglo oferă, desigur, și alte dimensiuni, inclusiv un humidor de voiaj pentru 10 țigări și humidoare care conțin peste 300 de trabucuri. Cu toate acestea, accentul principal continuă să fie pus pe gama mică și medie, care sunt dimensiunile preferate de mulți pasionați de trabucuri din întreaga lume.

  Stilul

  Poate că cea mai dificilă alegere în selectarea unui humidor Siglo este stilul sau aspectul humidorului. Siglo oferă o varietate atât de mare de finisaje atrăgătoare pentru orice decor imaginabil. Humidoarele Siglo atrag mai întâi atenția cu frumoasele lor finisaje foarte lucioase.

  Artizanii trec printr-un proces minuțios de aplicare manuală a minimum 15 straturi de lac, pentru a obține acel aspect lucios strălucitor. Combinați acest proces cu o serie de culori strălucitoare și furnir exotic, iar rezultatele sunt cu adevărat uimitoare.

  Seria Vibrant
  După cum sugerează și numele, seria Vibrant prezintă o colecție de culori vii, care vor lumina cu siguranță orice încăpere. Roșul și galbenul se numără printre cele mai populare opțiuni, potrivindu-se îndeaproape cu schemele de culori ale celebrelor mărci de trabucuri cubaneze. Albastrul, griul, albul și chiar movul sunt, de asemenea, opțiuni excelente, care adaugă un strop de culoare experienței de fumat trabuc.

  Seria Zodiacul chinezesc
  Sărbătoriți Anul Nou Chinezesc sau etalați-vă propriul semn zodiacal cu această colecție de creații artistice frumoase. Fiecare humidor prezintă o imagine stilizată a unui simbol al zodiacului chinezesc. Poate cel mai bun exemplu este rafinatul humidor Anul Caprei, cu un finisaj negru lucios cu modele chinezești seducătoare și caligrafie din lac roșu.

  Seria Clasică
  În timp ce Siglo și-a construit o reputație pentru crearea de modele îndrăznețe și vibrante, marca oferă și o colecție de humidoare pentru cei cu înclinații tradiționale. Acestea prezintă lemn exotic, cum ar fi macassar și abanos, cu modele de granulație vizibile.

  Seria Biometrico
  Valoarea și securitatea creațiilor realizate cu măiestrie de Siglo sunt vizibile și mai mult la seria Biometrico. Designul unic al acestui humidor cu închidere vă permite să vă păstrați trabucurile în siguranță, fără a fi nevoie să vă chinuiți să purtați grija unei chei. O simplă atingere a cititorului de amprentă digitală, situat convenabil în partea din față a humidorului, îl deblochează. Cea mai bună alegere pentru a vă bucura de trabucuri, fără griji și fără complicații.

  Indiferent de stil, fiecare humidor Siglo oferă amestecul de calitate, funcționalitate și stil caracteristic Siglo. Celelalte oferte, cum ar fi seria Geometrie, seria inspirată de Cohiba și seria Ediție limitată, le oferă iubitorilor de trabucuri o gamă largă de humidoare fantastice din care să aleagă, cum ar fi legendarul humidor cu crapi koi, cu designul său impresionant încrustat.  Caracteristici


  În timp ce dimensiunea și stilul humidorului sunt importante, în cele din urmă, factorul decisiv ar trebui să fie opțiunile din interior, inima lui funcțională. Humidoarele Siglo oferă o multitudine de caracteristici care asigură siguranță și longevitate, oferind în același timp un control fiabil al umidității. Unele dintre ele includ:
 • Căptușeală din cedru spaniol
 • Balamale cu cadran de mare rezistență
 • Umidificator Siglo
 • Higrometru digital Siglo
 • Separator(e)

  În funcție de dimensiunea și stilul humidorului, alte opțiuni se pot adăuga la funcționalitatea și versatilitatea deja robuste a fiecărui humidor Siglo. De exemplu, humidorul de acum legendar Siglo Cards, se transformă cu ușurință în casa ideală pentru jetoanele de poker și cărțile de joc. Spuneți ce doriți, iar humidoarele Siglo vă vor îndeplini cerințele.

  Mândria Siglo
  Humidoarele Siglo au câștigat respectul și admirația cunoscătorilor de trabucuri din întreaga lume prin simplul fapt că și-au păstrat angajamentul de a oferi produse cu un design și un stil excepționale, o construcție solidă și o umidificare demnă de încredere. De un humidor puteți fi cu adevărat mândru că-l dețineți.

Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.