Daniel Marshall

Daniel Marshall

Humidoarele premiate Daniel Marshall se găsesc în casele celor mai mari nume din sport, divertisment și afaceri mondiale. Clasa, distincția și stilul pe care le oferă fiecare creație au plasat cu fermitate humidoarele Daniel Marshall ca punct de referință pentru toate soluțiile de lux pentru depozitarea trabucurilor.


Ascensiunea Daniel Marshall
Povestea humidorului Daniel Marshall începe în 1982, când Marshall și-a propus să își atingă obiectivul de a deveni designer pentru unele dintre cele mai prestigioase case de bunuri de lux din lume. El și-a prezentat modelele unice la Cartier și Dunhill. Dunhill l-a însărcinat să creeze humidoare pentru piața nord-americană, iar în curând creațiile sale au atras atenția celor mai importante case de design din Europa.
La scurt timp după aceea, Marshall a început să proiecteze produse de lux din lemn specializate pentru Dunhill, Cartier, Pierre Cardin, Tiffany's, Bijan, Neiman Marcus și multe altele. În cele din urmă, modelele Marshall aveau să ajungă la personalități cunoscute, precum Tom Cruise, regele Hassan al II-lea al Marocului, Ronald Reagan, Michael Jackson, Marlon Brando și prințul Rainier de Monaco, printre alții. Acest lucru a deschis ușile pentru plasarea de produse în filme, televiziune și contracte exclusive cu companii de top din întreaga lume.

Cu toate acestea, abia în 1992 Daniel Marshall avea să devină sinonim cu humidoarele de trabucuri. Acesta a fost anul în care a apărut celebra revistă Cigar Aficionado și a schimbat pentru totdeauna fața industriei trabucurilor. Printr-o campanie publicitară de succes, prin prezentarea unor exemple de humidoare ale sale la evenimente și prin intermediul comunicării directe, Daniel Marshall a devenit subiect de discuție atât pentru experții din industrie, cât și pentru iubitorii de trabucuri. Humidoarele au început imediat să apară pe listele Celui mai bun humidor al anului și ale Celui mai bun produs din întreaga lume.


Având în vedere cererea incredibilă pentru humidoarele sale, Marshall a decis să pună capăt colaborării cu casele de design de lux și să se concentreze doar pe crearea de humidoare marca Daniel Marshall. S-a alăturat fabricii Gianni Versace, pentru a crea o linie de accesorii din piele pentru trabucuri și, de-a lungul anilor, a dezvoltat o gamă largă de cadouri de lux legate de trabucuri, prețuite de pasionații de pretutindeni.

De asemenea, Marshall a încheiat parteneriate cu cei mai buni producători de trabucuri din domeniu, inclusiv Manuel Quesada, Nestor Plasencia și Carlos Fuente, Jr. pentru a produce o serie de trabucuri de cea mai bună calitate. Niciunul dintre acestea nu a atras atenția la fel de mult ca trabucul Daniel Marshall 24kt Gold, de acum legendar, acoperit cu 25 de straturi subțiri ca hârtia de aur italian de 24 Kt.

Adăugând pe lista sa de clienți prestigioși nume precum Arnold Schwarzenegger, Denzel Washington, John Travolta, David Beckham, Jay-Z și familia regală britanică, moștenirea de durată Daniel Marshall este bine stabilită. Așa se face că humidoarele Daniel Marshall au ajuns la înălțimi de neegalat, unde se află astăzi ca unele dintre cele mai dorite din lume.

De ce DM Humidors?
Humidoarele Daniel Marshall sau DM le oferă pasionaților de trabucuri un amestec de lux, măiestrie excepțională, stil și funcționalitate fără egal. De la ofertele cu prețuri avantajoase la humidoare opulente și unice, care se vând cu mii de dolari, fiecare produs Daniel Marshall este rezultatul angajamentului pentru excelență.

Exterior uimitor
De la modelele de voiaj și de birou până la cuferele mari de comori, fiecare humidor Daniel Marshall este realizat folosind doar materiale de cea mai bună calitate. Lemnul de esență tare cu granulație frumoasă sau ca de scorbură este o specialitate Marshall, cu margini de abanos negru care-i adaugă un rafinament elegant aspectului humidorului. Faimosul finisaj cu 1000 de straturi al lui Daniel Marshall adaugă strat după strat de lac pe humidor pentru un aspect strălucitor și izbitor, care scoate în evidență tot ce este mai bun din modelul de granulație al lemnului.


Exteriorul fiecărui humidor de birou DM este finisat cu un set de încuietoare și chei placate cu aur de 24kt marca Daniel Marshall, care la arată tuturor privitorilor că humidorul aparține unui cunoscător de marcă. Aspectul uimitor al humidoarelor DM captează atenția, indiferent unde sunt plasați.

Interior rafinat
Interiorul fiecărui humidor este din cel mai fin cedru spaniol, care oferă o absorbție ridicată a umidității, alături de un umidificator pentru a menține un control optim al acesteia. Cedrul îmbunătățește, de asemenea, gustul și aroma trabucurilor, oferind spațiul ideal pentru maturarea lor.


În funcție de modelul de humidor DM, tăvile și separatoarele din cedru spaniol ajută, de asemenea, la păstrarea trabucurilor organizate și pregătite pentru a vă bucura de ele. Fiecare spațiu din humidorul DM îmbină superb această funcționalitate cu un stil seducător, adăugând un strop de opulență zonei de depozitare. De la balamalele cu cvadrant până la cele mai mici șuruburi, fiecare accent din interior este placat cu aur de 24 de carate.

Control eficient al umidității
Toate humidoarele Daniel Marshall includ un umidificator din spumă eficient. Pentru modelele de birou, umidificatorul este păstrat bine ascuns în interiorul unui suport de cedru, atașat la partea inferioară a capacului. Deschiderile de ventilație atât din umidificator, cât și din suportul de cedru, îi permit umezelii să circule liber în tot humidorul, astfel încât trabucurile să primească toată îngrijirea de care au nevoie.


O altă caracteristică populară întâlnită în humidoarele de birou DM este o bandă magnetică numerotată de la 1 la 12, astfel încât să puteți ține evidența lunar când este timpul să umpleți umidificatorul și să adăugați soluție de umidificare. Această configurație unică permite o modalitate ușoară și mai puțin frustrantă de a ține evidența întreținerii lui.
Ca în cazul oricărui umidificator, este recomandat să folosiți întotdeauna apă distilată, împreună cu o [Y13266] soluție de umidificare [Y13266] de înaltă calitate. Dacă doriți să treceți la un umidificator pe bază de polimeri acrilici sau la un alt tip de dispozitiv, asigurați-vă că veți compara dimensiunile cu cele ale umidificatorului DM pentru a se potrivi în suport.

Humidoarele de birou de la Daniel Marshall includ și un higrometru digital. Afișajul ușor de citit al acestuia vă permite să verificați nivelurile curente, precum și cele înalte și joase, atât ale umidității relative, cât și ale temperaturii. Higrometrul este prevăzut cu magneți puternici, care îl țin bine fixat în interiorul unui cadru din cedru spaniol, pe partea inferioară a capacului.

Garanție pe viață
Ca dovadă a nivelului înalt de calitate, fiecare humidor Daniel Marshall vine cu un certificat de autenticitate care garantează că primiți un humidor autentic, de clasă mondială, de la unul dintre cei mai buni în domeniu. Marshall este atât de serios în ceea ce privește calitatea humidoarelor, încât fiecare dintre ele are garanție pe viață.

Alegerea cunoscătorilor

Poate că nu există în prezent în lume nicio altă linie de humidoare, care să îmbine cu atâta succes calitatea, luxul și funcționalitatea precum creațiile Daniel Marshall. Cu o pasiune de o viață întreagă încorporată în inima fiecărei creații care îi poartă numele, humidoarele Daniel Marshall sunt pur și simplu alegerea supremă pentru cunoscătorii serioși de trabucuri.


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.