Xikar

Xikar

Xikar a intrat pe scenă cu tăietoare de trabucuri revoluționare, preferate de pasionații din întreaga lume. Era deci firesc ca Xikar să prezinte o linie de brichete pentru trabucuri care să se potrivească cu legendarele tăietoare. Ca și în cazul cutterelor, fiecare brichetă Xikar întruchipează pasiunea echipei de a îmbina inovarea de ultimă oră cu funcționalitatea și valoarea de zi cu zi.


Povestea Xikar

Kurt Van Keppel, pasionat de trabucuri, era din ce în ce mai frustrat de lipsa unor tăietoare de trabucuri de încredere pe piață. Van Keppel a ținut cont că „Dacă vrei ceva bine făcut, trebuie să-l faci singur" când a făcut echipă cu prietenul său, inginerul de proiectare Scott Almsberger, pentru a crea cel mai bun cutter de trabucuri.


Lunile de cercetare și dezvoltare au dat naștere unui tăietor care îmbină perfect designul și materialele moderne cu versatilitatea prietenoasă pentru utilizator. Înainte ca acesta să poată fi împărtășit lumii și să lanseze compania la cele mai înalte niveluri de prestigiu în industrie, Van Keppel și Almsberger au trebuit să se decidă asupra unui nume pentru noua lor întreprindere.

Pentru a denumi în mod corespunzător creația lor de ultimă generație, Van Keppel și Almsberger au apelat la trecut și la poporul Taino, care a înflorit în Caraibe în momentul sosirii lui Cristofor Columb în Lumea Nouă. Anturajul lui Columb și cei care l-au urmat au descris poporul Taino fumând ceea ce știm acum că era tutun pus în foi de porumb sau frunze de palmier.
Se spune că poporul Taino își numea țigările lor unice "sikars" sau ceea ce avea să devină în cele din urmă "trabucuri", așa cum le cunoaștem noi acum. Van Keppel și Almsberger au înlocuit "S" cu un "X" pentru a-i da un aspect și un sunet contemporan, o decizie care a contribuit la transformarea Xikar într-una dintre cele mai recunoscute mărci de accesorii pentru trabucuri din lume în prezent.

Cu numele Xikar la locul lui, tăietorul, numit acum Xikar Xi-1, a fost lansat în lume. Cutterul s-a dovedit a fi un blockbuster care a schimbat pentru totdeauna industria accesoriilor pentru trabucuri. Pornind de la succesul tăietorului Xi-1, Van Keppel și Almsberger au continuat să dezvolte linia de produse Xikar, precum și alte accesorii inovatoare pentru fumatul trabucurilor, având întotdeauna în vedere durabilitatea, funcționalitatea și valoarea. Acest lucru este valabil mai ales pentru gama largă de brichete Xikar.

Opțiuni de brichete Xikar


Fie că alegeți o brichetă pe baza aspectului, a funcțiilor, a valorii pe care o oferă sau a tuturor celor ennumerate, veți găsi cu siguranță o brichetă potrivită în gama Xikar. Iată câteva dintre favoritele actuale:

Xikar ELX

Bricheta Element de la Xikar, cel mai bine vândută, a fost reproiectată ca Xikar ELX, pentru a oferi capacități de aprindere și mai eficiente. Aprinderea cu flacără tip jet dublu și un cutter încorporat oferă toată versatilitatea de care aveți nevoie pentru a vă bucura de trabucuri oricând sau oriunde.

Xikar Allume

Această clasică brichetă Xikar a fost favorita fanilor încă de când a apărut pe scenă. Bricheta Xikar Allume se simte bine în mână, oferă o flacără cu jet rezistentă la vânt și este construită pentru a dura. Cu realizarea sa robustă, portabilitatea confortabilă și aprinderea ușor de utilizat, Allume este pregătită pentru aproape orice provocare.

Xikar Executive

Creată pentru iubitorii de trabucuri care apreciază un amestec perfect de funcționalitate, fiabilitate și stil, Xikar Executive este un alt clasic Xikar legendar. Reproiectată pentru o putere de aprindere îmbunătățită, bricheta dispune de o aprindere cu apăsare laterală, flacără cu un singur jet și un aspect sofisticat care o fac o alegere evidentă pentru pasionații de trabucuri moderni aflați în călătorii.

Xikar Tech

Pentru o brichetă care combină capacitatea mare de combustibil, durabilitatea și valoarea, nu căutați mai departe de Xikar Tech. Rezervorul de combustibil mare, transparent, vă menține gata de acțiune chiar și în acele excursii mai lungi. Ergonomică și construită robust, bricheta este un obiect durabil, pe care vă puteți baza în fiecare zi. Disponibilă cu flăcări cu un singur jet sau cu jeturi multiple.

Xikar Ellipse

Reproiectată pentru performanțe îmbunătățite, Xikar Ellipse continuă să evolueze ca una dintre brichetele preferate dintotdeauna ale mărcii. Designul său sofisticat, dar confortabil de ținut în mână, completează puternica aprindere cu flacără tip jet triplă, care intră în acțiune cu o simplă apăsare a degetului mare.

Xikar Forte

Creația inspirată de mașinile recondiționate Xikar Forte face ca tăierea și aprinderea trabucurilor să fie cool, amuzantă și eficientă, toate în același timp. Încoronat ca accesoriul pentru trabucuri al anului de către Cigar Journal, carcasa exterioară a modelului Forte adăpostește o flacără puternică cu jet, rezistentă la vânt, cu o singură torță și un perforator de trabucuri de 7 mm, care vă vor face să aprindeți trabucurile cu eficiență și într-un stil fără compromisuri.

Xikar Stratosphere

Poate că nu există nimic mai frustrant atunci când călătoriți la altitudini mai mari decât o brichetă care nu funcționează când aveți cea mai mare nevoie de ea. Echipa Xikar a găsit remediul pentru această problemă cu bricheta Xikar Stratosphere. Flacăra rezistentă la vânt la altitudini mari și construcția ușoară, dar durabilă, fac din aceasta o opțiune excelentă pentru aventurierii moderni.

Xikar HP4

Inspirată de supermașinile sofisticate de astăzi, Xikar HP4 atinge un echilibru între funcționalitatea robustă și designul de ultimă generație. Dacă vă doriți o brichetă care să iasă în evidență, dar să fie și ușor de ținut în mână și de utilizat, această brichetă care încântă publicul este o alegere câștigătoare.

Xikar Turrim

Xikar Turrim are o aprindere puternică, cu flacără tip jet, o rotiță de reglare cu clichet, rezervor de combustibil supradimensionat și fereastră mare pentru nivel. Designul unic al brichetei cu cilindru de 5" x 64 face din Turrim o brichetă de masă pentru trabucuri de înaltă performanță, dar și bricheta supremă pentru pasionații de trabucuri aflați în călătorie, care se va potrivi în majoritatea huselor de voiaj.

Xikar Volta

Xikar Volta reunește toate tehnologiile inovatoare de la Xikar pentru a crea cea mai bună brichetă de birou. Un buton mare de aprindere retrage un scut de protecție împotriva resturilor și pornește arzătoarele puternice cu patru flăcări, pentru a oferi o acoperire optimă atunci când vă aprindeți trabucurile. O reglare supradimensionată a flăcării și o fereastră mare pentru combustibil nu fac decât să-i adauge valoare acestei brichete unice.

Seturi cadou cu brichete Xikar

Xikar oferă și diverse seturi cadou, care includ brichete și unele dintre cele mai populare accesorii Xikar. De la combinații de brichetă/cutter la seturi tematice pentru pasionații de automobile, jucătorii de golf sau aventurierii în aer liber, Xikar are opțiuni pentru a vă răsfăța pe dvs. sau pe amatorul de trabucuri preferat cu experiența Xikar.

Garanția pe viață Xikar

Xikar se angajează să ofere cele mai bune produse disponibile și susține fiecare dintre creațiile sale prin oferirea unei garanții pe viață. În cazul în care bricheta nu se ridică la nivelul promisiunii, Xikar rectifică orice problemă cu bricheta.

Îngrijirea brichetelor Xikar

Deși este grozav să aveți la îndemână o garanție pe viață, tot vreți să-i acordați brichetei toată grija pe care o merită. Urmați întotdeauna recomandările de întreținere Xikar, inclusiv folosirea numai a combustibilului butan de primă calitate. Oferirea unui plus de grijă va menține bricheta Xikar la performanțe optime și s-ar putea să vă scutească de a utiliza vreodată serviciul de garanție pe viață Xikar.

Aprindeți-vă trabucul cu Xikar

Xikar oferă un amestec perfect de formă, funcționalitate și valoare, care a făcut ca această marcă să fie una dintre favoritele iubitorilor de trabucuri încă de când Xikar a apărut pe scenă cu tăietoarele sale devenite instantaneu clasice. Dați startul experienței Xikar astăzi și găsiți bricheta ideală pentru dumneavoastră.


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.