Cutter cu lamă dublă pentru trabuc

Cutter cu lamă dublă pentru trabuc

Tăietoarele sunt necesare pentru a savura în mod corespunzător trabucurile premium și sunt disponibile în tot felul de forme și dimensiuni. Tăietorile clasice cu ghilotină pentru trabucuri, cu o singură lamă, au domnit cândva, însă cele cu lamă dublă sunt cutterele preferate de iubitorii de trabucuri moderne de pretutindeni. Fie că este vorba de elementele de bază sau de modele sofisticate, care aduc mai mult fler experienței trabucului, sigur există un tăietor cu lamă dublă pentru dumneavoastră.Cum funcționează tăietoarele cu lamă dublă

În timp ce noile progrese în designul cutterelor pentru trabucuri au permis diferite configurații ale lamelor, majoritatea celor cu lamă dublă funcționează în mod similar. Cutterele cu lamă dublă, cum ar fi [Y296] tăietorul adorini Credit Card pentru trabucuri [Y296], au, în general, două lame de tip ghilotină montate una în fața celeilalte, fiind strânse împreună pentru a îndepărta o parte din capătul trabucului.

Datorită faptului că lamele se deplasează spre centru și se suprapun, rezultatul este o tăiere mai curată și mai eficientă decât cea pe care o obțineți cu un tăietor cu o singură lamă. Procesul de utilizare a unei ghilotine pentru trabucuri tipice cu lamă dublă este simplu:

 1. Glisați lamele în poziția deschis.
 2. Așezați un trabuc în deschidere.
 3. Aliniați trabucul în locul în care doriți să tăiați.
 4. Cu o mișcare lină și ușoară, glisați ferm tăietorul pentru închidere.

  De atât este nevoie pentru a-i oferi fiecăruia dintre trabucurile dvs. o tăiere de calitate de fiecare dată. S-ar putea să fie nevoie de un pic de practică pentru a găsi viteza de tăiere și nivelul de fermitate care funcționează cel mai bine, dar asta înseamnă doar că veți tăia și fuma mai multe trabucuri! Desigur, trebuie să aveți grijă în permanență, asigurându-vă că vă țineți degetele bine fixate în mânere și în afara deschiderii tăietorului, pentru a evita orice incident.

  Avantajele cutterului cu lamă dublă pentru trabucuri

  Aparatele de tăiat trabucuri cu lamă dublă oferă o serie de avantaje față de cele cu o singură lamă și față de alte tipuri de aparate de tăiat, ceea ce le face să fie niște opțiuni excelente pentru pasionații de toate nivelurile de gust sau experiență.  Versatilitate

  Cutterele cu lamă dublă vor tăia un spectru larg de dimensiuni și forme, făcându-le un instrument versatil pentru trabucuri, pe care să îl aveți la îndemână. Multe dintre ofertele de astăzi pot tăia de la cele mai mici până la trabucuri cu diametru de 60 sau mai mari. Perforatoarele sau alte dispozitive mai mici ar putea necesita două sau trei tăieturi pentru a obține o tragere optimă pe țigări mai mari sau de formă mai mare. Cu toate acestea, cutterele cu lamă dublă se pot descurca bine cu o singură tăiere. Acest lucru nu numai că reduce timpul pe care îl petreceți pregătindu-vă trabucul, dar oferă și o suprafață mai mare din care să trageți, ceea ce v-ar putea ajuta să descoperiți mai multe dintre deliciile ascunse ale tutunului.

  Mișcare optimă de tăiere

  Mișcarea de alunecare pe care o oferă majoritatea tăietoarelor cu lamă dublă înseamnă că trabucurile dvs. vor fi tăiate uniform, reducând în același timp șansele de a frânge frunza de tutun pe o parte sau pe alta, așa cum o pot face uneori cele cu o singură lamă. De asemenea, se facilitează tăierea aproape oricărui trabuc pe care îl aveți la îndemână, chiar și a unui Torpedo sau Gordo de dimensiuni uriașe.

  Ușurința în utilizare

  Majoritatea cutterelor de trabucuri cu lamă dublă dispun de mânere convenabile pentru a realiza mai bine mișcarea rapidă și ușoară de glisare. Trebuie doar să strângeți lamele împreună pentru a vă tăia trabucul și sunteți gata. Nu numai că designul simplu funcționează bine pentru a obține o tăietură de calitate, dar unele dintre cutterele cu lamă dublă de astăzi au și autoascuțire. Asta înseamnă mai puțină întreținere și bătaie de cap!

  Gamă largă de opțiuni

  Există multe varietăți de cuttere cu lamă dublă, de la ghilotinele duble de bază până la invențiile sofisticate care oferă o notă de eleganță sau un aer modern. Dacă vreți să impresionați și aveți nevoie de un tăietor pe măsură, există o mulțime cu lamă dublă rafinată pentru această sarcină. Dacă sunteți în căutarea unui cutter de zi cu zi, nu atât de scump, există o mulțime de astfel de produse. Indiferent de buget sau de ocazie, veți găsi cu siguranță un tăietor de trabucuri cu lamă dublă potrivit pentru dvs.  Dublați plăcerea de a fuma trabuc

  Cutterele pentru trabucuri cu lamă dublă oferă o acțiune de tăiere optimă și o versatilitate care pur și simplu nu poate fi egalată de alte tipuri de tăietoare. Descoperiți toate bucuriile pe care lama dublă le pot aduce experienței dvs. de fumat trabuc.

Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.