Cutter perforator

Cutter perforator

Fie că vă relaxați acasă sau vă bucurați de trabucuri în călătorii, perforatoarele de trabucuri sunt o modalitate excelentă de a vă pregăti rapid și precis trabucurile. Cutterele tradiționale cu ghilotină, tăietoarele în V și alte tipuri au avantajele lor, dar puține pot concura cu versatilitatea și comoditatea unui perforator de trabucuri bun.Cum funcționează perforatoarele de trabucuri

Perforatoarele de trabucuri sunt simpliste în design, dar foarte eficiente, utilizând o lamă circulară, de obicei din oțel inoxidabil foarte ascuțit, care face o gaură în capătul trabucului. Este o procedură relativ ușoară, realizată în doar câțiva pași scurți:

 1. Aliniați lama în centrul unui capăt al trabucului.
 2. Împingeți lama în trabuc și răsuciți.
 3. Continuați să rotiți tăietorul până când se creează o gaură suficient de mare.
 4. Îndepărtați tăietorul.

  Asta este tot. Aveți grijă să nu apăsați prea tare și să nu rotiți prea mult freza în timpul tăierii. Acest lucru poate deteriora trabucul, așa că o mișcare de tăiere lentă și măsurată este întotdeauna cea mai bună. Dacă tăietura pare a fi puțin descentrată, nu vă faceți griji. Vă veți bucura în continuare de toate aromele pe care trabucul le are de oferit. Cu puțină practică, alinierea tăietorului va deveni o obișnuință și veți tăia trabucul ca un profesionist.  Fumați de obicei un trabuc cu diametru mai mare? Nu vă fie teamă să faceți două sau trei tăieturi pentru a vă asigura că puteți fuma mai liber. Aceste găuri pot fi incizii separate sau suprapuse, în funcție de dimensiunea trabucului și a perforatorului. Vi se oferă puterea flexibilității.

  Avantajele perforatoarelor de trabucuri

  Dacă vă gândiți la un perforator, mai multe caracteristici îl fac foarte avantajos pentru fumătorii de trabucuri moderni:

  Ușurința de operare

  Perforatoarele vă pregătesc trabucurile într-o clipă, fără mai mult decât o mișcare de împingere și răsucire. Designul simplu înseamnă și că nu trebuie să vă faceți griji că tăiați prea mult din capul trabucului, așa cum se întâmplă în cazul cutterelor tip ghilotină.

  Portabilitate

  Perforatoarele sunt ideale pentru cei care se bucură de un trabuc în timp ce se află în călătorie, deoarece cutterele au în general un design compact și sunt ușor de transportat. Multe dintre ele, cum ar fi adorabilul adorini Large Bullet, dispun de brelocuri pentru mai multă comoditate și lame retractabile pentru mai multă siguranță.  Versatilitate

  Nu numai că sunt foarte portabile, dar vor tăia aproape orice trabuc tradițional Parejo sau drept, indiferent de dimensiune. Lamele de perforare vin în diferite dimensiuni, majoritatea având un diametru cuprins între 7 mm și 13 mm. Unele perforatoare dispun de lame multiple, pentru trabucuri mai mari și mai mici. De asemenea, designul lor permite integrarea ușoară în alte gadgeturi, cum ar fi multi-uneltele și brichetele pentru trabucuri.

  Valoare

  Acoperind întregul spectru de prețuri și stiluri, perforatoarele de trabucuri pot oferi o valoare incredibilă experienței dvs. de fumat, fiind în același timp convenabile pentru buzunar. Există o gamă completă de perforatoare de trabucuri de înaltă calitate, de la uneltele fiabile de zi cu zi până la cele mai luxoase disponibile, cum ar fi atrăgătorul cutterul rotund Davidoff și alte opțiuni rafinate.

  Dezavantajele perforatoarelor sunt puține, dar merită totuși luate în considerare atunci când vă decideți asupra celui mai bun cutter pentru nevoile dumneavoastră. Un perforator creează o gaură mai mică decât multe alte tipuri. În timp ce unii entuziaști sugerează că deschiderea mai mică ajută la concentrarea corpului și a gustului fumului, alții susțin că limitează plinătatea fumului. Totuși, acest lucru este ușor de compensat, prin simpla tăiere a mai multor găuri.

  Singurul dezavantaj care este mai greu de depășit este faptul că cele mai multe perforatoare sunt mult mai greu de utilizat pe trabucuri cu o anumită formă. Așadar, dacă vă bucurați în mod regulat de trabucuri în format Torpedo sau de altele asemănătoare, atunci un perforator tradițional s-ar putea să nu fie alegerea ideală pentru dumneavoastră.  Dacă vă regăsiți printre cei cărora le place să încerce câte puțin din toate, o alternativă excelentă ar fi un cutter combinat, cum ar fi Porsche Design 3-in-1, care vă poate perfora, ghilotina și tăia în V trabucul. Cu așa ceva veți avea întotdeauna unealta potrivită, indiferent de forma trabucului.


  Perforați, aprindeți și savurați!

  Fie că vă relaxați la salonul preferat sau călătoriți cu avionul în jurul lumii, perforatoarele vă permit să tăiați trabucurile rapid și precis, astfel încât să vă puteți apuca de treabă și să le savurați, indiferent de moment sau loc.


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.