Casete de trabuc din piele

Casete de trabuc din piele

Humidoarele sunt bune acasă sau la birou, dar atunci când doriți să vă luați trabucurile preferate cu dumneavoastră, veți avea nevoie de ceva mai practic. Humidor Discount este aici pentru a vă ajuta cu o selecție excelentă de huse din piele, care vă vor duce trabucurile la destinație intacte și cu stil.

De ce o husă din piele pentru trabucuri?

Husele din piele pentru trabucuri sunt extrem de populare, în mare parte datorită versatilității lor și a gamei largi de stiluri. Husele din piele nu numai că aduc un aspect și o senzație atemporală fumatului, dar pot oferi și o varietate de atribute, care le fac ideale pentru orice ocazie:

 • Design ușor, ce se poate transporta confortabil în buzunarul unei jachete
 • Construcție plăcută la atingere, dar suficient de rigidă pentru a proteja trabucurile
 • O varietate de forme și dimensiuni disponibile, multe dintre ele cu lungimi reglabile, pentru o flexibilitate sporită
 • Un miros plăcut de piele, care completează frumos aroma trabucurilor

  Fie că este vorba de piele neagră sau maro tradițională sau de modele mai colorate, veți găsi cu siguranță o husă din piele care să vi se potrivească.

  Tipuri de huse din piele pentru trabucuri

  Există multe modele diferite de huse din piele din care puteți alege. Așadar, iată o scurtă privire asupra câtorva dintre cele mai populare tipuri pe care le-ați putea lua în considerare.

  Husă telescopică din piele moale
  Acestea, cele mai populare huse din piele pentru trabucuri, oferă un amestec excelent de senzație de suplețe și protecție de bază pentru trabucuri. Au un design în două părți, de obicei cu o secțiune superioară care alunecă peste o cea inferioară. Husa din piele Cohiba Three Finger este un exemplu foarte bine vândut.


  Acest lucru vă oferă flexibilitatea de a glisa husa, pentru a se potrivi multor lungimi de trabucuri. Multe dintre aceste huse pot avea crestături sau „degete" cusute, care oferă un loc mai sigur pentru trabucurile de un anumit diametru. Acest tip de husă este, în general, mai puțin rigidă, astfel încât nu va oferi protecție împotriva strivirii pentru trabucuri. Lăsând la o parte acest considerent, o husă telescopică din piele este ideală pentru excursiile de o zi la terenul de golf, pentru mediul de afaceri, pentru nopțile în oraș sau pentru alte ocazii în care v-ați putea dori o notă de stil și versatilitate.

  Husă rigidă învelită în piele
  Dacă doriți o husă care să ofere mai multă protecție trabucurilor, limitând astfel riscul de a fi strivite sau deteriorate în timpul transportului, atunci o husă rigidă învelită în piele este o alegere excelentă. Aceste carcase pentru trabucuri vă oferă aspectul și senzația de piele, dar oferă în plus o barieră dură și protectoare, pentru a păstra trabucurile în siguranță în timpul deplasării. Ceea ce aceste huse pot ceda prin dimensiunea lor mai voluminoasă, compensează prin eleganță și liniște sufletească.  Husele rigide învelite în piele sunt disponibile într-o varietate de stiluri, pentru a se potrivi la o multitudine de ocazii. Exemplele rafinate au adesea accente de lemn și interioare din cedru spaniol, precum și un design telescopic. Husa clasică adorini din piele naturală maro pentru 2-3 trabucuri este un best-seller. Pentru o notă mai sofisticată, husa clasică adorini din piele naturală neagră 3/5, cu o capacitate de 3 până la 5 trabucuri, are un capac și un fund din lemn, care completează exteriorul din piele și căptușeala din cedru spaniol cu separatoare.

  Săculeț din piele
  O husă de trabucuri în stil săculeț este o alegere excelentă pentru cei care nu doresc complicațiile unei huse telescopice din două piese. Acestea sunt disponibile în variante moi sau tari și, în general, dispun de o clapetă ușor de accesat, care ține trabucurile acoperite până când le fumați.


  Deși nu sunt la fel de compacte ca alte exemple, există valori excelente găsite în această categorie. Fie că doriți să cumpărați prima dvs. husă din piele pentru trabucuri sau pur și simplu sunteți în căutarea uneia diferite pentru golf, o husă din piele este o opțiune excelentă. Clasica husă dublă din piele neagră pentru trabucuri este un favorit de toate tipurile și o opțiune excelentă.

  Geantă din piele pentru trabucuri
  Un frate mai mare al săculețului, o geantă de piele pentru trabucuri este alegerea principală pentru cunoscătorii călători. Gențile de piele au de obicei o capacitate mai mare, putând conține șase sau mai multe trabucuri. Multe dintre ele oferă spațiu suplimentar pentru carduri de credit, cuttere și alte accesorii pentru trabucuri, precum și un fermoar de protecție. Geanta pentru trabucuri adorini din piele naturală roșie este un exemplu excelent.


  Deși sunt mult mai mari decât husele din piele standard, gențile de trabucuri din piele vă asigură că sunteți întotdeauna pregătit să vă bucurați de un trabuc, indiferent unde vă poartă călătoriile. Pentru o variantă unică și nostalgică a genții de trabucuri din piele, minunata geantă husă din piele naturală maro rustică de la Adorini este un deschizător de conversații instantaneu.

  Răsfățați-vă cu o husă din piele pentru trabucuri

  Husele din piele oferă rafinament fără pretenții și funcționalitate, care nu este niciodată fadă sau plictisitoare. Indiferent de tipul dorit, există multe huse din piele fină pentru trabucuri din care puteți alege. Îmbunătățiți-vă fumatul, găsind astăzi husa din piele ideală.
Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.