Villa Spa

Villa Spa

Îngrijirea adecvată a trabucurilor este esențială pentru a vă bucura pe deplin de experiența fumatului, așa că nu ar trebui să vă mulțumiți cu humidoarele care sunt doar adecvate. Vă prezentăm VillaSpa. Humidoarele VillaSpa duc umidificarea trabucurilor la următorul nivel, dându-vă posibilitatea de a vă depozita, organiza și păstra trabucurile cu cea mai mare încredere. Este ca și cum ați avea un spa pentru ele.


Excelență în depozitarea trabucurilor
Când fondatorul VillaSpa, Kurt Steinborn, s-a întors dintr-o călătorie de afaceri în anii '90 și a găsit trabucuri care fuseseră întreținute necorespunzător, și-a adunat prietenii și au început să creeze o soluție la problema care a afectat atât de mulți pasionați de trabucuri: trabucuri prea mult sau prea puțin umezite.

Steinborn și echipa sa au dezvoltat un umidificator inovator, care să facă păstrarea trabucurilor mai ușoară, mai eficientă și mult mai fiabilă. El și-a prezentat invenția care a schimbat regulile jocului în 2003 și a numit-o sistemul electronic de umidificare CigarSpa. Cu toate acestea, Steinborn a fost subestimat de calitatea umidificatoarelor disponibile pe piață. El a decis că umidificatorul său avea nevoie de un humidor adecvat, pentru a-și arăta adevăratul potențial.

Steinborn și-a unit forțele cu producătorul de humidoare și accesorii Siglo, pentru a crea un humidor care să fie o casă demnă pentru umidificatorul electronic CigarSpa. Astfel s-au născut humidoarele VillaSpa. De atunci, aceste produse fin lucrate și-au dezvoltat reputația de a oferi o umidificare excepțională, alături de designul lor frumos și discret.Fiecare humidor VillaSpa oferă un aspect atrăgător, cu o varietate de finisaje perfecte pentru orice casă sau birou. De la finisajele clasice alb sau negru la culori mai vibrante, cum ar fi galben, roșu sau violet, veți găsi cu siguranță aspectul potrivit pentru decorul dumneavoastră.

Humidoarele VillaSpa sunt create pentru cunoscătorii serioși de trabucuri și oferă cele mai bune opțiuni pentru cei care doresc:

 • Control al umidității de cea mai înaltă calitate
 • Spațiu pentru mai mult de 200 de trabucuri
 • Versatilitate în organizarea trabucurilor
 • Calitate de construcție extrem de durabilă
 • Un amestec de design tradițional și modern

  Deși nu se numără printre cele mai prietenoase opțiuni de buget de pe piață, humidoarele VillaSpa își dovedesc valoarea prin performanțe generale remarcabile în fiecare zi. Dovada se află în cele mai mici detalii ale designului și construcției fiecărui humidor.

  Humidorul VillaSpa
  Fiecare humidor are un design de corp super-rezistent din MDF (panouri de fibre de densitate medie). Mai dens decât placajul standard, MDF prezintă straturi de fibre de lemn tratate termic, combinate cu ceară și materiale adezive. Acest miez solid ca piatra este mai puțin probabil să se extindă și să se contracte așa cum o face adesea lemnul natural, fiind o alegere optimă pentru fabricarea humidoarelor.  Acest material complex permite, de asemenea, obținerea unei suprafețe mai dezirabile, lipsită de nodurile lemnului natural, ceea ce face din MDF o alegere perfectă pentru aplicarea furnirului. Furnirurile sunt asamblate cu măiestrie de artizani aflați la vârful abilităților lor. Furnirurile creează exterioare elegante și atrăgătoare, dar și interioare ideale pentru conservarea trabucurilor.

  Interioarele tuturor humidoarelor VillaSpa sunt din okoume, un lemn exotic care este o alegere preferată a cunoscătorilor. Lemnul oferă o rată ridicată de absorbție a umidității, ceea ce ajută la menținerea unui control consistent al acesteia. De asemenea, okoume degajă foarte puțin miros, astfel încât aroma trabucurilor nu va fi afectată de lemn, așa cum se întâmplă cu alte tipuri, cum ar fi cedrul spaniol.

  Humidoarele VillaSpa oferă și alte elemente de design, care fac din fiecare creație un vis pentru iubitorii de trabucuri. Mânerele foarte mari vă permit o bună prindere, făcând mai ușoară și mai convenabilă deplasarea humidorului. Balamalele cu cvadrant rezistente oferă stabilitate și ajută la asigurarea deschiderii și închiderii capacului cu cea mai mare ușurință.  Două niveluri diferite de spațiu de depozitare vă oferă flexibilitatea de a vă organiza trabucurile mai eficient. Nivelul superior dispune de două tăvițe mobile, ventilate pentru o mai bună circulație a aerului. Nivelul inferior dispune de o mulțime de spațiu pentru trabucuri, precum și de dispozitivul de umidificare CigarSpa inclus.

  Inima și sufletul VillaSpa
  La baza succesului fiecărui humidor VillaSpa se află umidificatorul electronic CigarSpa. Acest dispozitiv unic face ca umidificarea trabucurilor să fie ușoară, fiabilă și fără complicații. Designul și construcția excepțională a acestui dispozitiv fabricat în Germania au stabilit un nou standard, oferindu-vă liniștea că trabucurile dvs. vor fi întotdeauna în condiții optime.  CigarSpa funcționează printr-un sistem sofisticat cu membrană de evaporare moale, care asigură umidificarea încet și constant, astfel încât trabucurile se adaptează cu ușurință la orice schimbare în mediul înconjurător. Designul unic al membranelor înseamnă că unitatea trebuie să fie umplută cu apă distilată doar la fiecare 4 sau 6 luni. Construit cu precizie, special pentru întreținerea a 50 până la 500 de trabucuri, CigarSpa este complementul perfect pentru humidorul VillaSpa.

  Un microprocesor puternic încorporat vă permite să reglați nivelurile de umiditate cu un singur buton. Puteți regla fin umidificarea între 55% și 75%, pentru a găsi nivelul preferat. De asemenea, puteți urmări condițiile actuale, nivelurile medii de umiditate și temperatura medie datorită unui panou de afișare digital.

  În timp ce multe umidificatoare electronice provoacă frustrări din cauza cablurilor enervante care se duc la prize externe, CigarSpa dispune de o baterie de lungă durată, care poate funcționa până la trei ani cu o singură încărcare. Nu mai trebuie să vă chinuiți cu cabluri sau să încercați să vă poziționați humidorul lângă o priză electrică. Afișajul vă va avertiza chiar și când bateria se descarcă și când este timpul să adăugați apă.

  Cu componente de ultimă generație, CigarSpa face ca umidificarea trabucurilor să fie mai ușoară și mai eficientă ca niciodată. Cu acest sistem puternic de umidificare în centrul său, un humidor VillaSpa se impune ca unul dintre cele mai bune humidoare de trabucuri universale disponibile în prezent. Dacă doriți ca trabucurile dvs. să fie păstrate în cele mai bune condiții, atunci humidorul VillaSpa cu umidificator CigarSpa este o alegere ușoară.

  Casa pe care trabucurile o merită
  Aspectul atrăgător, construcția expertă și controlul fiabil al humidoarelor VillaSpa, ușor de întreținut, fac din ele opțiuni câștigătoare pe care vă puteți baza zi de zi. Humidoarele VillaSpa oferă mult mai mult decât un simplu spațiu de depozitare umidificat. Alimentate de umidificatorul inovator CigarSpa, humidoarele VillaSpa oferă, așa cum proclamă Steinborn și echipa sa, „wellness pentru trabucuri". Oferiți-le trabucurilor dvs. îngrijirea pe care o merită, cu un humidor VillaSpa.

Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.