Divizoare și tăvi

Divizoare și tăvi

Faceți din humidorul dvs. un loc de depozitare mai accesibil și mai eficient pentru toate trabucurile dvs. prețioase. Nu există o modalitate mai bună de a vă organiza mai bine trabucurile decât cu ajutorul separatoarelor și tăvilor pentru humidor.

Avantajele separatoarelor și tăvilor

Utilizarea separatoarelor și a tăvilor facilitează localizarea rapidă a trabucurilor dvs. De asemenea, acestea ajută la urmărirea anumitor trabucuri pe care le-ați pus deoparte pentru o maturare prelungită. Separatoarele și tăvile pot ajuta și la îmbunătățirea circulației aerului în interiorul humidorului, ajutând și mai mult umidificatorul să le ofere trabucurilor un climat optim.

Alegerea și instalarea separatoarelor de trabucuriSeparatoarele fac mai ușoară ca niciodată organizarea trabucurilor. Le puteți folosi pentru a separa trabucurile în funcție de tip, marcă, mărime, formă, data achiziției sau detalii despre ștampila de pe cutie. Separatoarele pot fi specifice pentru fiecare humidor în parte, așa că ar fi bine să măsurați interiorul humidorului actual, pentru a vă asigura că separatoarele pe care urmează să le achiziționați se vor potrivi în spațiul disponibil.

Humidoarele care au interioare cu lamele, cum ar fi inovatorul RibTech de la adorini, care se găsesc în majoritatea celor mai bine vândute humidoare ale lor, oferă o modalitate mult mai ușoară și eficientă de a separa trabucurile. Atât divizoarele verticale, cât și cele orizontale RibTech se fixează rapid în fantele cu nervuri de pe pereții humidorului optimizat RibTech sau în tăvile pentru trabucuri. Acest lucru vă permite să ajustați spațiul interior al humidorului dumneavoastră adorini într-o varietate de moduri, oricând aveți nevoie să-l rearanjați și să-l reorganizați.

Instalarea divizoarelor adorini este foarte simplă. Trebuie doar să selectați dimensiunea și tipul cel mai potrivit pentru humidorul dvs., să decideți unde doriți să le instalați, să le fixați și să vă bucurați de un humidor de trabucuri organizat mai eficient. Asta este tot!

Alegerea și instalarea unei tăvițe pentru trabucuriTăvițe pentru humidoare

Tăvile pentru trabucuri adaugă un nivel suplimentar, sau un raft, la humidorul dvs., oferind o mai mare versatilitate în ceea ce privește modul în care vă puteți organiza trabucurile. Cele mai eficiente tăvi, cum ar fi tăvile RibTech de la adorini cu tehnologie AirVent, dispun de fante speciale de ventilație care îmbunătățesc circulația umidității în întregul humidor, iar trabucurile primesc toată umiditatea de care au nevoie, pentru a rămâne în condiții perfecte de fumat.

Designul unic al tăvilor pentru trabucuri RibTech de la adorini's înseamnă și că puteți utiliza separatoarele adorini's cu tăvile pentru o depozitare și organizare optimă a trabucurilor. Dacă humidorul dvs. nu are inclusă o tavă, Humidor Discount vă ajută. Veți dori să măsurați humidorul sau să localizați numele modelului adorini și dimensiunea lui, pentru a asigura o potrivire de precizie. Odată ce aveți tava, puneți-o în humidor, adăugați separatoare dacă doriți și umpleți-o cu trabucuri.

Tăvi de servire

Dacă găzduiți un eveniment de degustare de trabucuri sau pur și simplu doriți o modalitate mai bună de a vi le expune pe cele mai prețioase, o tavă de servire pentru trabucuri este o opțiune excelentă. [Y13331] Tava de servire adorini [/13331] este un clasic, care are sloturi individuale pentru până la cinci trabucuri de mărimea Double Corona și până la cinci de mărimea Robusto. Folosiți tava pentru petreceri, pentru întâlniri intime sau ca element adăugat la cărucioarele de trabucuri, cum ar fi trolerul adorini CABINet.

Multe dulapuri humidoare vin deja echipate cu tăvițe de prezentare, care pot fi adesea scoase și folosite ca tavă de servire atunci când se dorește.

Accesorii pentru separatoare și tăvițe

În timp ce separatoarele și tăvile pot îmbunătăți foarte mult spațiul de depozitare al humidorului dumneavoastră, puteți duce eficiența la un nou nivel, prin utilizarea de accesorii pentru separatoare și tăvițe special concepute.

Cleme pentru etichete de separatoare


Cu un design simplu și o aplicabilitate extrem de practică, clemele de etichetare a separatoarelor vă permit să le etichetați în mod clar, facilitând astfel localizarea trabucului potrivit atunci când sunteți gata pentru o evadare de fumat. Trebuie doar să fixați clema pe marginea separatorului și să adăugați propria etichetă personalizată. Asta e tot. Etichetarea este și ea ușoară. Scrieți doar marca, mărimea, data achiziției sau orice altă informație pe care doriți să o folosiți pentru a vă clasifica sau sorta trabucurile. Clemele metalice pentru etichete de la adorini sunt preferate de pasionați.

Lumina din humidor


Aveți nevoie de un pic de lumină suplimentară pentru trabucuri? Atunci este timpul să luați în considerare instalarea unei lămpi pentru humidor. Ele sunt suficient de luminoase pentru a vă feri de întuneric în timp ce vă accesați humidorul, dar suficient de mici încât să nu ocupe mult spațiu prețios de depozitare a trabucurilor. Lampa cu LED pentru humidor adorini compatibilă cu RibTech este o opțiune excelentă, care se glisează direct în fanta RibTech a unui humidor adorini mediu sau mare. Sistemul de iluminat dispune, de asemenea, de un senzor de mișcare și de un sistem wireless fără complicații. Pur și simplu scoateți-o ocazional pentru încărcarea prin USB și apoi o puneți la loc!

Împreună cu separatoarele, tăvile și furnirul de cedru adorini pentru căptușirea humidorului sau pentru un proiect de humidor DIY, aceste accesorii vă ajută să faceți din humidorul dvs. o metodă perfectă de depozitare a trabucurilor.

Împărțiți-vă humidorul după plac

Separatoarele și tăvile ajută la îmbunătățirea eficienței depozitării trabucurilor, permițându-vă să petreceți mai puțin timp în căutarea trabucului perfect pentru starea de spirit de moment, și mai mult timp bucurându-vă de experiența de fumat trabucuri. Controlați-vă humidorul astăzi cu ajutorul separatoarelor și tăvilor.


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.