Noi le oferim clienților noștri o gamă largă de opțiuni de plată. Disponibilitatea anumitor metode de plată este restricționată în funcție de țara de livrare. Modalitatea de plată este afișată în formularul de comandă, după introducerea adresei de livrare.

Plată cu card de debit sau de credit

Puteți plăti convenabil și sigur cu card de credit sau de debit. Acceptăm cele mai populare carduri de credit, incluzând Visa, MasterCard, American Express, precum și JCB. În plus, putem procesa plăți făcute cu cele mai multe carduri de debit emise de MasterCard și Visa, cum ar fi Visa Electron și Visa Debit.

Disponibilitate

Plata cu cardul de credit și de debit este disponibilă pentru clienții din toate țările.

Securitate

Urmăm cele mai bune practici pentru siguranța maximă a detaliilor legate de cardurile clienților noștri. Atunci când optați pentru plata cu card de credit sau de debit, veți fi redirecționat către pagina de plată a furnizorului specializat pentru plăți, care colaborează cu banca noastră (Computop; Redsys). Acești furnizori sunt certificați de cele mai înalte standarde de securitate (PCI-D DSS). Asta înseamnă că detaliile cardului dvs. de credit nu vor fi procesate sau stocate pe nici unul dintre serverele noastre. Detaliile cardului nu vor fi vizibile niciodată de către noi sau de personalul nostru, cu excepția a maxim șase cifre din numărul cardului, pentru identificarea plății. După maxim 60 de zile, procesatorul de plăți va șterge detaliile cardului.

Când voi plăti?

Plățile sunt procesate în aceeași zi în care le efectuați.În cazul în care un produs nu este disponibil timp de 3 sau mai multe săptămâni de la data comenzii, vă vom restitui plata și vă vom contacta în legătură cu ea după ce produsul devine din nou disponibil.

Anulările și plățile pentru retururi

Toate rambursările se vor efectua în maxim 2 săptămâni de la data la care s-a convenit asupra lor. Restituirea banilor se efectuează pe același card de credit sau de debit care a fost utilizat pentru plata inițială. Rețineți că, în unele cazuri, este posibil ca restituirea să apară în extrasul cardului dvs. de credit cu data plății inițiale în loc de data de rambursare.

Plata prin PayPal

Puteți plăti prin PayPal. Este, de asemenea, posibil să plătiți prin PayPal chiar și fără crearea unui cont PayPal. Dacă nu doriți să creați un cont, alegeți "Nu am cont PayPal" după ce ați fost redirecționat către pagina PayPal.

Disponibilitate

Plata prin PayPal este disponibilă pentru clienții din toate țările.

Securitate

Veți fi redirecționat direct pe site-ul PayPal, pentru a vă conecta și a aranja plata. Detaliile dvs. de conectare pe PayPal nu trec prin serverele noastre. Noi nu vom avea sub nicio formă acces la detaliile dvs. de conectare la PayPal. Plata este limitată la exact suma pe care o autorizați în tranzacția PayPal.

Când voi plăti?

Plățile prin Paypal sunt procesate în câteva minute de la comandă.

Anulările și plățile pentru retururi

Dacă plătiți prin PayPal, orice plăți pentru retur se vor efectua în contul dvs. de PayPal în maxim 2 săptămâni. Dacă ați plătit prin PayPal fără a crea un cont, PayPal va credita fondurile înapoi pe orice contul sau cardul folosit inițial pentru a efectua plata.

Plată în numerar la livrare

Puteți plăti pentru comanda dvs. direct la livrare, la curierul UPS sau DHL. Aceasta este o formă relativ costisitoare de plată, oferită de furnizorii de servicii de curierat. Datorită costurilor ridicate în comparație cu metoda noastră de plată, trebuie să percepem o taxă suplimentară pentru această opțiune, taxă care variază de la o țară la alta, și este indicată în timpul procesului de plată. Serviciul de colete poate accepta plata numai în numerar, așa că trebuie să aveți suma exactă, pregătită la livrare. În trecut, o taxă suplimentară trebuia plătită direct mesagerului. Acest lucru nu mai este valabil. Veți fi nevoit să plătiți suma indicată în factură, care include toate taxele legate de plata în numerar.

Disponibilitate

UPS și DHL oferă fiecare opțiunea plății în numerar la livrare pentru diferite țări. DHL oferă acest serviciu numai pentru Germania, Italia, Spania și Portugalia. UPS oferă serviciul pentru un număr mult mai mare de țări. Disponibilitatea acestei opțiuni depinde și de opțiunea de expediere aleasă. Comenzile care conțin cabinete ce depășesc dimensiunile maxime permise de serviciile de curierat sunt expediate de un transportator. În acest caz, opțiunea de plată în numerar nu este disponibilă.

Securitate

Nici unul din detaliile de plată nu ne este transferat sub nicio formă, deci nu există nicio problemă de securitate cu această opțiune de plată.

Când voi plăti?

La livrare, prin serviciul de curierat.

Anulările și plățile pentru retururi

Dacă plătiți în numerar la livrare, nu avem date despre cum să efectuăm o plată în caz de retur. Prin urmare, vă vom contacta pentru a ne comunica în ce cont bancar doriți să vă returnăm banii. Plățile pentru retur vor fi efectuate în termen de 2 săptămâni.

Plata prin debit direct SEPA

Puteți plăti prin debit direct SEPA. În unele țări, aceasta este una dintre cele mai populare opțiuni de plată în comerțul electronic; această metodă de plată este acum disponibilă pentru multe țări din UE. Indicați pur și simplu codul IBAN al contului din care doriți să plătiți comanda. Plățile prin debit direct SEPA sunt întotdeauna efectuate în EURO.

Disponibilitate

Această opțiune de plată este disponibilă clienților din țările UE. Pentru țările din zona EURO, plata se poate finaliza în mod convenabil online. Pentru clienții din țările UE cu alte monede decât EURO, va trebui să tipăriți un formular și să îl trimiteți furnizorului nostru de plăți. Disponibilitatea acestei opțiuni de plată face obiectul unei analize a riscului de către furnizorul nostru de plăți.

Securitate

Când alegeți Sepa Direct Debit, veți fi redirecționat către site-ul operatorului nostru de plăți (Computop; Klarna). Urmați pașii de acolo și indicați codul IBAN. Acești furnizori sunt certificați conform celor mai înalte standarde de securitate (PCI-D DSS0). Detaliile dvs. bancare nu sunt procesate sau stocate pe serverul nostru. Procesorul de plată transmite ordinul de debit direct către banca noastră.

Când voi plăti?

Plățile prin debit direct sunt procesate în aceeași zi în care faceți plata.

Anulările și plățile pentru retururi

Dacă plătiți prin debit direct, orice plată de retur se va efectua, în termen de 2 săptămâni, în contul bancar din care ați efectuat plata inițială. Este posibil să dureze până la 3 zile lucrătoare până când o restituire a banilor să devină vizibilă în extrasul contului dvs.

Plata prin transfer bancar online (Sofort Banking)

Sofort Banking este un serviciu oferit de Klarna, care vă permite să plătiți convenabil, prin transfer bancar, prin online banking, la momentul cumpărării.

Disponibilitate

Plata prin intermediul Sofort Banking este disponibilă pentru clienții din Germania, Austria, Italia, Spania, Belgia și Olanda.

Securitate

După alegerea acestei opțiuni de plată veți fi redirecționat către site-ul bancar Klarna/Sofort. Aici, prin interfață, puteți aranja un transfer din contul dvs. bancar. Serviciul este certificat de TÜV și este în funcțiune din 2006. Klarna, compania care operează acest serviciu, este unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți online din lume. Nicio informație referitoare la această plată nu este procesată sau stocată pe serverul nostru, cu excepția unei confirmări finale cu privire la reușita plății. Nici noi, nici procesatorul de plăți nu vom avea acces să taxăm o sumă diferită de cea pe care o autorizați în timpul procesului de plată.

Când voi plăti?

Plățile efectuate de Sofort Banking sunt de obicei facturate pe contul dvs. bancar în aceeași zi în care le trimiteți.

Anulările și plățile pentru retururi

Dacă ați plătit către Sofort Banking, vom aranja ca eventuala rambursare să se facă în același cont bancar din care s-a efectuat plata inițială. S-ar putea să fi nevoie să vă contactăm, pentru a aranja plata returului. Plățile pentru retur vor fi efectuate în termen de 2 săptămâni.

Plata prin factură după primirea bunurilor (Pay Later prin Klarna)

Vă oferim opțiunea de a plăti prin transfer bancar, în termen de 14 zile de la livrarea comenzii. Acest serviciu este oferit în colaborare cu Klarna. Factura se va primi de la Klarna.

Disponibilitate

Această opțiune de plată este disponibilă numai pentru clienții din SUA, Marea Britanie, Germania, Austria, Elveția, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia și Olanda. Disponibilitatea acestei opțiuni de plată face obiectul unei analize pozitive a riscului de către Klarna. Adresele de livrare și facturare trebuie să fie identice; în caz contrar plata nu poate fi procesată utilizând această metodă.

Securitate

Nu există niciun risc de securitate pentru dvs., deoarece trebuie să plătiți pentru comandă doar după ce ați primit și inspectat produsul. Dacă nu plătiți în termenul stabilit, veți primi o notificare prin e-mail, prin care vă sfătuim să aranjați plata în termenii prevăzuți, spre a evita achitarea unor penalități de întârziere. Rețineți că poate dura până la 5 zile lucrătoare din momentul transferului bancar, până când suma este vizibilă în contul dvs. Klarna.

Când voi plăti?

Clientul poate aranja plata prin transfer bancar în termen de 14 zile de la cumpărare, către contul bancar indicat în factura de la Klarna.

Anulările și plățile pentru retururi

Dacă plătiți utilizând această opțiune, nu vom avea înregistrări bancare pentru a efectua o eventuală plată de retur, așa că vă vom contacta pentru a vă solicita detaliile bancare. Plățile pentru retur vor fi efectuate în termen de 2 săptămâni.

Plata prin transfer bancar

De asemenea, aveți opțiunea de a plăti prin transfer bancar din contul dvs. în al nostru. În general, vă recomandăm să optați pentru această metodă de plată atunci când nicio altă opțiune de plată disponibilă nu este viabilă pentru dvs. Când plătiți prin transfer, se adaugă o întârziere de câteva zile la primirea comenzii, deoarece trebuie să așteptăm până când fondurile vor apărea în contul nostru bancar înainte de a putea procesa și livra comanda.

Când facei transferul, vă rugăm să urmați aceste instrucțiuni:
- Alegeți "costuri partajate" pentru taxele de tranzacție. Veți fi responsabili pentru toate comisioanele percepute de banca dvs.
- Plățile trebuie trimise în aceeași monedă și pentru aceeași sumă cu cea indicată la plată.
- Specificați numărul de referință al comenzii și numele clientului ca informații despre tranzacție.

Disponibilitate

Plata prin transfer bancar este disponibilă pentru toți clienții noștri din întreaga lume. În anumite cazuri excepționale, această opțiune de plată poate să nu fie afișată pe site. Dacă vă aflați în această situație, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți și vă vom trimite instrucțiuni pentru plata comenzii prin transfer bancar.

Securitate

Dacă alegeți să plătiți prin transfer bancar, detaliile dvs. bancare nu sunt procesate sau salvate pe serverele noastre.

Când voi plăti?

Plățile prin transfer bancar sunt, în general, debitate în contul dvs. bancar în aceeași zi în care solicitați transferul, dar va dura de obicei câteva zile pentru ca fondurile să apară în contul nostru bancar.

Anulările și plățile pentru retururi

Dacă plătiți prin transfer bancar, vom aranja o eventuală rambursare în același cont bancar din care s-a efectuat plata inițială. Este posibil să vă contactăm, pentru a vă solicita detaliile bancare complete, deoarece pentru majoritatea transferurilor bancare toate informațiile necesare pentru a trimite o rambursare nu sunt furnizate cu plata inițială. Returnarea plăților prin transfer bancar va fi procesată în termen de 2 săptămâni.

Voi primi o factură cu TVA?

Noi trimitem automat fiecărui client o factură cu TVA, prin e-mail, la expedierea comenzii dumneavoastră. Clienții din afara UE vor primi o factură fără TVA, deoarece sunt scutiți de plata acestei taxe.

Întrebări despre rambursări?

Consultați pagina despre garanția noastră de retur de 100 de zile pentru informații detaliate despre rambursări.