Alte aparate de tăiat trabucuri

Alte aparate de tăiat trabucuri

Cutterele de trabucuri de astăzi sunt disponibile într-o multitudine de modele ideale pentru orice ocazie. Nu vă faceți griji dacă folosirea unui tăietor obișnuit de trabucuri cu ghilotină sau a unui perforator nu este ceea ce vă place. Unul dintre celelalte tăietoare de trabucuri de pe piață este cu siguranță potrivit pentru dvs.Dincolo de tăietoarele tip ghilotină obișnuite și de perforatoare, veți găsi o serie de alte instrumente de tăiat trabucuri care variază de la favoritele clasice mai vechi la gadgeturi futuriste. Există unelte pentru cutii de trabucuri cu tăietoare integrate, perfecte pentru pasionații serioși de trabucuri, cuttere de precizie cu mai multe lame, care taie trabucurile din mai multe direcții și gadgeturi multi-unelte perfecte pentru drumeții sau pe terenul de golf.

Există, bineînțeles, tăietoare în V, cunoscuți și sub numele de wedge sau cuttere cat-eye, pentru forma inciziei făcute pe trabuc. Aceste tăietori creează o tragere diferită de oricare alta, oferind o experiență de fumat trabucuri cu totul unică. Cele mai multe tăietori în V funcționează cu ajutorul unei pârghii, care este împinsă în jos pentru a tăia o pană din capătul trabucului, care, din profil, arată ca litera V. Deși unele persoane consideră că tăietoarele în V tradiționale sunt voluminoare și dificil de folosit, ele sunt preferați de mulți.

Grozave pentru casă, birou sau salon, a existat o vreme când aceste cuttere nu erau cea mai bună opțiune pentru cei care plănuiau să își savureze trabucurile în timp ce se aflau în mișcare. Cu toate acestea, tăietoarele în V au evoluat destul de mult de-a lungul anilor, pentru a le oferi iubitorilor de trabucuri opțiuni de tăiere în V mai elegante și mai portabile ca niciodată. Multe dintre cutterele în V de astăzi, cum ar fi cel mai bine vândut cutter în V Xikar VX pentru trabucuri, oferă o variantă care se combină cu un mecanism de tip ghilotină, rezultând un instrument care este atât mai convenabil, cât și mai ușor de folosit decât modelele clasice de tăietoare în V. Puterea optimă de tăiere a mișcării de alunecare de tip ghilotină și a lamei în formă de pană au ca rezultat tăieri în V rapide și curate, indiferent unde mergeți. Tăietoarele în V moderne prezintă adesea avantajul suplimentar al unor lame cu arc, care se blochează în siguranță la locul lor atunci când sunt gata.

Pentru cei care se bucură ocazional de o tăiere în V, dar preferă totuși una dreaptă, cutterele combinate sunt ideale. Aceste instrumente de tăiat oferă mai multe configurații ale lamelor care vă permit să alegeți fie o ghilotină dreaptă, fie un tăietor în V. Cutterul de precizie Porsche Design 3 în 1 este un exemplu de primă clasă.

Fie că este vorba de un tăietor în V, de un cutter combinat sau de alte tăietoare de trabucuri cu configurație unică, veți găsi o sumedenie de opțiuni cu care puteți experimenta. Găsiți astăzi tăietura preferată!


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.