Casete metalice pentru trabucuri

Casete metalice pentru trabucuri

Există multe tipuri diferite de huse pentru trabucuri disponibile pe piață astăzi, însă cele din metal oferă ce e mai bun pentru cei care sunt în căutarea unui amestec de stil și funcționalitate. De la tuburi pentru trabucuri simple la cutii umidificate, veți găsi cu siguranță o cutie metalică pentru trabucuri potrivită.


De ce să alegeți o husă metalică pentru trabucuri?

Carcasele metalice pentru trabucuri oferă diverse caracteristici care vă pot îmbunătăți experiența fumatului cu brio, dar și cu liniște sufletească. Învelișurile exterioare mai dure ale carcasei metalice oferă o protecție mai bună pentru trabucuri în timpul transportului decât cele mai moi, din piele sau pânză. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că trabucurile dvs. vor fi aplatizate din greșeală în buzunar, în bagaj sau în geanta de golf.

Unele huse metalice sunt prevăzute cu căptușeală din cedru și umidificatoare compacte, oferind și mai multe beneficii pentru trabucurile dumneavoastră. Majoritatea lor pot oferi, de asemenea, un aspect mai opulent decât cele realizate din alte materiale. Asta înseamnă că, indiferent de situație, veți ajunge la destinație cu trabucurile dvs. preferate cu stil.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei huse care să ofere o protecție mai bună pentru trabucuri, dar nu doriți să sacrificați rafinamentul și stilul, atunci o carcasă metalică pentru trabucuri este o alegere excelentă.

Tipuri de huse metalice

Există, bineînțeles, diferite tipuri de metal folosite pentru husele de trabucuri, așa că o scurtă prezentare a celor mai populare tipuri vă va ajuta în căutări. Luați în considerare modul în care veți utiliza în principal trabucurile. Sunt pentru ocazii speciale sau pentru utilizarea zilnică? O veți purta în buzunarul hainei, în servietă, în geanta de golf sau în bagaj? Răspunsul la aceste întrebări vă va ajuta să găsiți cea mai potrivită husă.

Argint 925
O alegere elegantă, care oferă un nivel ridicat de clasă și stil. Ideal pentru întâlniri formale sau pentru orice ocazie în care doriți ca trabucurile dvs. să impresioneze. Dezavantajele unei huse din argint 925 sunt că este mai grea, mai scumpă și va trebui lustruită ocazional. Lăsând la o parte aceste inconveniente, un exemplu precum husa din argint 925 de la Sillem pentru 2 trabucuri Robusto este în continuare o alegere de primă mână pentru pasionații pretențioși de trabucuri. Personalizați-o cu gravură, pentru a face un cadou minunat.

Cositor
Ca și în cazul argintului 925, cositorul oferă un aspect elegant din lumea veche. Natura lui grea și totuși moale îl face susceptibil la lovituri și zgârieturi. Deoarece nu este cel mai robust dintre materiale, este cel mai potrivit pentru ocazii speciale sau întâlniri formale. Aceste huse se pot păta cu ușurință și ar putea avea nevoie de o lustruire puțin mai multă decât majoritatea. Cu toate acestea, ele sunt opțiuni populare și se pot grava pentru sărbători memorabile, cum ar fi nașterile, nunțile sau promovările la locul de muncă.

Aliaj de aluminiu
Ușoare și durabile, aceste huse sunt opțiuni bune pentru a călători simplu, protejându-vă în același timp trabucurile. Ceea ce le lipsește față de luxul argintului sau al cositorului, ele compensează prin funcționalitatea solidă de zi cu zi.

Oțel inoxidabil
Husele din oțel inoxidabil oferă rezistență și versatilitate, dar și o notă de stil modern. Adesea îmbrăcate în crom, aceste carcase se simt la fel de bine în decoruri formale sau casual. O alegere excelentă în toate domeniile, care oferă o protecție solidă pentru trabucurile dvs.; sunt, de asemenea, excelente pentru utilizarea în aer liber, indiferent de vreme. Husa dublă cromată adorini pentru trabucuri este un exemplu foarte bine vândut.

Stiluri de huse metalice

Există, de asemenea, diverse stiluri de huse metalice pentru trabucuri din care puteți alege. Totul depinde de situație. Pentru evenimente speciale, întâlniri cu prietenii sau pur și simplu pentru a ieși prin oraș, majoritatea carcaselor metalice se comportă bine. Cele umidificate sunt de dorit în special pentru călătoriile prelungite, deoarece păstrează trabucurile într-un climat optim până când sunt fumate. Iată câteva dintre cele mai populare stiluri:

Tub pentru un singur trabuc
Perfect pentru a avea un trabuc la îndemână, fie pe terenul de golf, în timpul unei întâlniri de afaceri sau după o masă rafinată. Disponibile ca tuburi standard, căptușite cu cedru sau umidificate, cum ar fi tubul humidor adorini cu higrometru argintiu.

Husă pentru două trabucuri
Aceste carcase vă oferă flexibilitatea de a transporta două dintre trabucurile preferate. O alegere populară pentru terenul de golf, vă permite să vă bucurați de un trabuc atât pentru prima cât și pentru cea de-a doua parte! Opțiunea de husă dublă adorini umidificată oțel de înaltă calitate cu finisaj satinat/cedru este o opțiune excelentă, indiferent de locație.

Tabacheră cu capac cu balamale
Aceste carcase oferă spațiu pentru mai multe trabucuri și au un capac cu balamale, spre deosebire de modelele cu deschidere glisantă ale altor huse metalice. Deși sunt puțin mai voluminoase și mai puțin prietenoase cu buzunarele, aceste tabachere oferă o combinație unică de nostalgie, stil și funcționalitate. Husele precum cea pentru 3 trabucuri tip Corona reprezintă cadouri personalizate excelente.

Cutie mixtă
Aceste huse oferă o abordare alternativă a celor tradiționale pentru trabucuri, combinând metalul cu alte materiale, cum ar fi pielea sau fibra de carbon. De obicei compuse dintr-o secțiune superioară care alunecă peste cea inferioară din metal, aceste carcase oferă protecție pentru trabucuri, dar și un aspect convingător, ideal pentru cele mai prestigioase ocazii. Seducătoarea husă triplă S.T. Dupont maro este un exemplu foarte luxos.

Metalul nu dezminte

Husele metalice pentru trabucuri vă oferă posibilitatea de a vă proteja trabucurile mai bine decât tradiționalele mai moi și o fac într-un stil și o clasă sofisticate. Aveți chiar și opțiuni pentru a vă umidifica trabucurile în timpul deplasării. Așadar, protejați-vă trabucurile așa cum trebuie, cu o nouă husă metalică pentru trabucuri astăzi!


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.