Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff

Zino Davidoff este un nume sinonim cu calitatea și luxul, renumit ca fiind una dintre cele mai prestigioase mărci de trabucuri din lume. De la lemnul exotic la modelele sofisticate din acril, humidoarele Zino Davidoff îmbină frumos tradiționalul cu modernul, pentru un aspect și o funcționalitate extrem de plăcute. Ceea ce deosebește cu adevărat humidorul de trabucuri Zino Davidoff de altele este faptul că fiecare este infuzat cu caracterul și pasiunea inconfundabilă a omului Zino Davidoff.

Povestea Zino Davidoff
Zino Davidoff s-a născut în capitala ucraineană Kiev, în 1906, într-o familie cu rădăcini adânci în vânzarea de tutun. În contextul unui climat politic în schimbare, familia a emigrat în Elveția în 1911 și s-a stabilit la Geneva. Aici, familia a deschis un nou magazin de tutun, care avea să schimbe pentru totdeauna industria trabucurilor: Davidoff of Geneva.

Sub îndrumarea tatălui lui Zino, Henri Davidoff, magazinul familiei a devenit rapid o destinație populară pentru pasionații de trabucuri. Pe măsură ce Zino a crescut în afacere, a călătorit prin lume în căutarea celor mai bune tutunuri și a dezvoltat o pasiune pentru afacere și pentru relațiile pe care aceasta le aducea. Fie că se întâlnea cu cultivatorii de tutun, cu muncitorii din fabrici sau cu iubitorii de trabucuri, a fost o poveste de dragoste care a dăinuit pe tot parcursul vieții lui Zino și care se află și astăzi în centrul mărcii care îi poartă numele.


De-a lungul anilor, Zino avea să fie în prim-planul inovațiilor care aveau să mențină Davidoff în fruntea industriei trabucurilor pentru anii următori. Sub îndrumarea lui Zino, în 1930, magazinul familiei a instalat prima cameră climatizată din lume pentru depozitarea tutunului. În timp ce furtuna războiului se aduna deasupra Franței în 1940, Zino Davidoff a fost de acord cu cererile francezilor de a depozita două milioane de trabucuri cubaneze. Acest lucru a contribuit la consolidarea statutului legendar al lui Zino ca furnizor de trabucuri de top în Europa.

În anii '50, Zino avea să genereze o altă inovație care revoluționa lumea trabucurilor. Davidoff își dorea de mult timp ca pasionații să experimenteze trabucurile așa cum o făcuse el în timpul călătoriilor sale prin regiunile de cultivare a tutunului din America Latină. Davidoff și-a propus să creeze o cutie de păstrare a trabucurilor, care să recreeze climatul umed de la tropice. Asta a fost sursa de inspirație pentru nașterea humidorului modern, așa cum îl cunoaștem astăzi.


Legenda lui Zino Davidoff nu a făcut decât să crească în anii '60, odată cu publicarea cărții "The Connoisseur's Book of the Cigar." În acest deceniu a apărut, de asemenea, marca Davidoff de trabucuri de producție cubaneză. Creșterea globală ulterioară de-a lungul anilor '70 și '80 a inclus extinderea pe piața americană cu trabucuri necubaneze. În momentul în care Davidoff a încetat producția în Cuba în 1991, era unul dintre cele mai importante nume în materie de trabucuri, umidificatoare și accesorii de lux. Un titlu pe care Davidoff îl poate revendica și astăzi.

Moștenirea lui Zino este construită pe inovație și pasiune pentru industrie, însă Zino Davidoff este poate cel mai bine amintit ca cel mai important ambasador al trabucurilor din lume. El și-a împărtășit cu bucurie dragostea pentru ritualul de fumat trabuc și capacitatea sa de a aduce împreună oameni din toate categoriile sociale. Acesta a fost cel mai mare dar al său pentru fumătorii de trabucuri. Deși nu mai este printre noi, moștenirea lui Zino continuă să trăiască cu fiecare humidor Zino Davidoff.

Humidoarele Davidoff
Linia Davidoff of Geneva cuprinde o colecție de humidoare de lux, care combină designul tradițional cu elemente de eleganță și sofisticare. Humidoarele din linia Zino oferă un caracter contemporan distinctiv, popular printre cunoscătorii care doresc un strop de fler modern.


Fie că poartă insigna Zino Davidoff sau Davidoff of Geneva, puteți fi siguri că fiecare humidor este de cea mai bună calitate în ceea ce privește designul și construcția, așa cum și-ar fi dorit Zino însuși. Indiferent de gustul sau de decorul dumneavoastră, veți găsi cu siguranță un humidor Davidoff frumos și potrivit.

Colecția Davidoff din Geneva
Humidoarele din această linie reprezintă vârful designului de lux, cu furniruri de lemn exotic și ornamente opulente. Acestea sunt destinate cunoscătorilor de trabucuri exigenți, care prețuiesc clasa și calitatea mai presus de orice. Câteva considerații vă vor ajuta să decideți dacă humidoarele Davidoff of Geneva sunt potrivite pentru dumneavoastră.

Fiecare humidor oferă:

 • Un aspect izbitor, dar elegant, ideal ca piesă centrală pentru orice cameră sau birou
 • Ornamente bogat lucrate din materiale și metale prețioase de cea mai bună calitate
 • Un aspect finisat cu precizie, atât la interior cât și la exterior
 • Umidificare pasivă fiabilă, fără a fi nevoie de un higrometru
 • Construcție de calitate pentru o rezitență de durată

  Un exemplu de primă clasă din linia Davidoff of Geneva este luxosul humidor Dome Palisander Palladium. Forma rotunjită în formă de dom, furnirul din lemn exotic de palisandru, interiorul din okoume african și mânerele și balamalele acoperite cu paladiu fac din acest humidor uimitor un favorit al vânzărilor.


  O tavă extensibilă și separatoare oferă o modalitate perfectă de a organiza până la 65 dintre cele mai prețioase trabucuri. Un suport magnetic pe partea inferioară a capacului oferă loc pentru a vă păstra tăietorul de trabucuri Davidoff preferat. Umidificatorul cu autoreglare Davidoff menține trabucurile în condiții optime. Utilizați numai apă distilată și o soluție pentru trabucuri, cum ar fi lichid de umidificare adorini, pentru a asigura cel mai bun mediu absolut pentru trabucurile dvs.

  Colecția Zino
  Humidoarele Zino oferă un aspect contemporan distinctiv, care a contribuit la transformarea lor în preferatele pasionaților de trabucuri din întreaga lume. Humidoarele din această colecție sunt opțiuni excelente pentru toți. Fiecare oferă măiestria superbă, pe care iubitorii de trabucuri o așteaptă de la Davidoff, precum și:
 • Umidificare de înaltă calitate
 • Combinație de eleganță și valoare
 • Stil modern și atrăgător

  Colecția Zino oferă o gamă de humidoare care aduc o notă de rafinament și modernitate oricărui spațiu pentru trabucuri. În cadrul colecției, veți găsi unele humidoare din lemn cu finisaje atrăgătoare din lac, unele cu modele gravate și unele acrilice elegante, care vă permit să vă expuneți trabucurile prețioase.

  Cel mai bine vândut, humidorul Zino Acrylic Transparent, este un exemplu perfect al ofertelor colecției Zino pentru pasionații de trabucuri moderne.


  Construcția acrilică de înaltă calitate oferă un adăpost durabil pentru 40 până la 60 de trabucuri de mărimea Corona, menținându-le în același timp vizibile prin pereții transparenți. O balama plasată cu bun gust și o închidere magnetică funcționează împreună cu un umidificator Zino cu autoreglare, pentru a oferi un control optim al umidității.
  Pentru cei care preferă un humidor tradițional din lemn, dar doresc o notă de stil adăugată, humidorul Zino Leaf este o opțiune populară.


  Acest clasic Zino prezintă o frunză de tutun gravată în partea de sus a capacului, pentru un aspect unic care arată pasiunea pentru tutun. Înăuntru veți găsi un interior elegant și discret, ideal pentru până la 60 de trabucuri. Lemnul okoume african oferă o casă primitoare pentru trabucurile dvs., care pot fi organizate cu ajutorul separatoarelor incluse. Un umidificator Zino cu autoreglare face restul, asigurându-se că trabucurile dvs. sunt întotdeauna gata de acțiune. Cele mai populare modele Zino Leaf sunt disponibile în negru, stejar natural și stejar gri.

  Acestea sunt doar câteva dintre humidoarele cu design frumos de la Zino Davidoff. Există humidoare opulente și foarte sofisticate, de diferite stiluri, dimensiuni și finisaje, care abia așteaptă să fie descoperite, pentru a se potrivi aproape oricărui decor.

  Alăturați-vă moștenirii Zino Davidoff

  Fie că face parte din linia luxoasă Davidoff of Geneva sau din seria Zino, care marchează tendințele, un humidor Zino Davidoff aduce clasă și eleganță experienței de fumat. Alăturați-vă clubului exclusivist al iubitorilor de trabucuri dedicat acestui stil de viață și găsiți astăzi humidorul Zino Davidoff!

Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.