Foarfece trabuc

Foarfece trabuc

Există o gamă variată de tăietoare de trabucuri disponibile în zilele noastre, însă niciunul nu oferă o combinație atât de unică de eleganță, nostalgie și precizie precum foarfeca de trabucuri. Aceste foarfece atemporale pot aduce distincție oricărui ritual de tăiere a trabucurilor.Cum funcționează foarfeca de trabucuri?

Foarfeca pentru trabucuri funcționează cam în același mod ca foarfecele obișnuite. Deschiderea și închiderea mânerelor creează mișcarea de tăiere. În timp ce cele obișnuite au lame drepte, foarfecele pentru trabucuri au lame rotunjite sau curbate. Curbura lamei și mișcarea de pivotare ajută la realizarea unei tăieturi netede, perpendiculară pe capătul trabucului, la fel ca în cazul ghilotinelor duble. Rezultatul este o tăiere largă, pentru a vă bucura mai bine de toate comorile pe care trabucul le are de oferit.

Folosirea foarfecelor de trabucuri necesită practică, așa că puțină răbdare vă va ajuta foarte mult în acest proces. Dacă vă acordați timp pentru a exersa câtă presiune să aplicați atunci când tăiați, cât de repede (sau încet) să tăiați și cât de mult să tăiați din trabuc, veți face ca actul de tăiere a trabucurilor să fie mult mai satisfăcător.

Odată ce stăpâniți acest procedeu, este foarte ușor! Trebuie doar să deschideți foarfeca, să aliniați lamele chiar deasupra liniei capacului trabucului și să închideți foarfeca pentru o tăietură rapidă și sigură!

Avantajele foarfecii pentru trabucuri

Foarfecele pentru trabucuri contribuie mult la experiența fumatului de trabucuri și vă pot spori plăcerea de a vă bucura de ele, fie că este vorba de stilul unic de tăiere, de un sentiment de realizare sau de a vă arăta abilitățile. Poate din acest motiv, foarfecele pentru trabucuri au fost mult timp o alegere pentru întâlnirile sociale, de la o sală de consiliu la salonul de trabucuri. Foarfecele de trabucuri pot aduce o varietate de beneficii momentelor habano, printre care:

 • O tăietură precisă și dreaptă pentru fumat optim
 • Flexibilitate în tăierea unei varietăți de dimensiuni și forme
 • O notă de eleganțăsuplimentară
 • Un mijloc de conversațieinstantanee
 • Atracție atemporală

  Foarfecele pentru trabucuri sunt perfecte și pentru a păstra un tăietor în mod convenabil și sigur în interiorul humidorului. Cele mai multe foarfece pot fi atașate la un magnet montat în interiorul humidorului, iar cu profilul lor subțire nu vor ocupa mult spațiu.

  Foarfecele de trabucuri au și dezavantaje, deoarece utilizarea lor poate fi o provocare la început. Fiecare pereche are propriile ciudățenii și propria personalitate pe care trebuie să le înțelegeți, iar asta face parte din farmecul lor. Cu toate acestea, odată ce vă deprindeți, foarfeca pentru trabucuri se poate dovedi una dintre cele mai satisfăcătoare modalități de a tăia și savura trabucurile.

  Alegerea foarfecii de trabucuri

  Ca și în cazul oricărei foarfeci obișnuite, există diferite stiluri și dimensiuni, în funcție de sarcina pe care trebuie să o îndeplinească. Câteva dintre cele mai populare tipuri de foarfecă includ:

  Foarfeca tradițională


  Populară printre cunoscătorii de trabucuri exigenți din întreaga lume, foarfeca tradițională are de obicei o lungime cuprinsă între 5½" și 6½" inch, oferind o senzație de echilibru și o grație elegantă din lumea veche. În timp ce majoritatea foarfecelor pentru trabucuri nu sunt potrivite pentru călătorii, acestea sunt confortabile la manevrat și oferă un aspect clasic, perfect pentru acasă, la birou sau în salon. Cea mai bină vândută, foarfeca inoxidabilă adorini pentru trabucuri este clasică prin excelență.

  Foarfeca de buzunar


  Dacă intenționați să transportați o foarfecă pentru trabucuri în timpul călătoriei, atunci o pereche de buzunar mai mică ar fi cea mai bună. Aceste foarfeci portabile au adesea un design similar cu cele tradiționale, cu mânere mai scurte sau chiar un design pliabil mai compact. Nu numai că foarfeca de buzunar ocupă mai puțin spațiu, dar mulți pasionați de trabucuri ar putea considera că mânerele mai scurte și greutatea ușor mai redusă oferă un pic mai mult control atunci când taie trabucuri.

  Foarfeca cu trei lame


  Foarfecele pentru trabucuri cu lamă triplă oferă o abordare sofisticată și modernă a celor tradiționale. Cele trei lame lucrează la unison pentru a crea o deschidere rotundă, asemănătoare unui aparat foto, a cărei mișcare asigură o tăiere lină și eficientă, fără a ciupi trabucul. Aceste foarfece care plac oricui aduc un plus de strălucire la tăierea trabucurilor și vor încânta cu siguranță fanii cutterelor cu ghilotină dublă. Foarfeca adorini Deluxe pentru trabucuri este un exemplu excelent, ușor de utilizat, elegant și fiabil.

  Foarfecele pentru trabucuri sunt instrumente de tăiere de precizie, așa că vreți să aibă lame super ascuțite și durabile. Cele fără vârf pot ciupi trabucul, pot deteriora frunza de înveliș și pot aduce experiența de fumat la un sfârșit rapid și frustrant. Așadar, căutați întotdeauna lame de înaltă calitate din oțel inoxidabil sau cu acoperire ceramică pentru cele mai bune rezultate.

  Tăiați trabucurile cu eleganță și stil.

  Fie că sunteți un purist al fumatului de trabucuri, fie că doriți să creați o atmosferă elegantă de lounge sau pur și simplu doriți să încercați un nou mod de a tăia trabucurile, foarfeca poate fi o opțiune satisfăcătoare. Acceptați provocarea și puneți-vă la încercare abilitățile de tăiere a trabucurilor cu o nouă pereche de foarfece pentru trabucuri.


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.