imagine 2 imagine 3 imagine 4 imagine 5 imagine 6
Humidor Angelo Gastronomy negru

Humidor Angelo Gastronomy negru


-20% Reducere
672,00 lei
841,12 lei

Transport gratuit
Disponibilitate: Temporar epuizat din stoc. Nu se cunoaște data de livrare

Cantitate


Humidor Angelo Gastronomy negruHumidorul Angelo Gastronomy de culoare neagră este o piesă sofisticată, cu elemente din sticlă transparentă. Acest humidor rafinat este împărțit în două niveluri de depozitare, separate de o tavă detașabilă, ceea ce îl face perfect pentru servirea și prezentarea unei colecții de trabucuri atent îngrijite.

Caracteristici principale:
 • **Design elegant:** Humidorul de culoare neagră are elemente din sticlă transparentă, oferind o privire în colecția de trabucuri și adăugând o notă de rafinament.

 • **Depozitare pe două niveluri cu tavă detașabilă:** Divizat intern în două niveluri, humidorul este prevăzut cu o tavă detașabilă, oferind opțiuni de depozitare versatile. Ideal pentru servirea și punerea în valoare a trabucurilor.

 • **Sistem de umidificare:** Echipat cu un sistem de umidificare încorporat, acest humidor asigură menținerea trabucurilor dvs. în condiții optime pentru aromă și calitate.

 • **Higrometru extern:** Humidorul include un higrometru extern încorporat, permițând o monitorizare ușoară a nivelului de umiditate, fără a fi nevoie să deschideți humidorul.

 • **Mecanism de închidere sigură:** Humidorul este prevăzut cu o cheie pentru a vă bloca în siguranță prețioasa colecție de trabucuri. O cheie de rezervă suplimentară este, de asemenea, inclusă pentru confort.

 • **Două separatoare pentru organizare:** Cu două separatoare, unul proiectat pentru spațiul intern și celălalt pentru tava detașabilă, vă puteți organiza trabucurile în mod eficient.

 • **Mânere argintii:** Mânerele argintii frumoase de pe părțile laterale ale humidorului oferă atât funcționalitate, cât și un accent elegant.

 • **Fund căptușit cu pâslă:** Partea de dedesubt a humidorului este căptușită cu pâslă, adăugând un strat de protecție suprafețelor pe care se sprijină.**Specificații:**

 • **Dimensiuni:** 38 x 26,5 x 18 cm

 • **Greutate:** 3528 grameHumidorul Angelo Gastronomy combină depozitarea practică cu o prezentare elegantă, ceea ce îl face o alegere ideală pentru cei care apreciază atât funcționalitatea, cât și estetica. Îmbunătățiți-vă experiența de trabucuri cu acest humidor excepțional, conceput pentru cunoscători.


Model:
920140
Echipat cu higrometru:
da
Separatoare incluse:
2
Număr de tăvi:
1
Material:
Sticlă, Lemn
Lungime:
380 mm
Lăţime:
265 mm
Height:
180
Greutate:
3528 g
Culoare:
Negru
Culoare decorațiuni:
Argint
Marca:
Angelo
Cod EAN:
4031872920147

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum