Carcasă dublă piele capră Martin Wess Havane pentru Coronas 492 Carcasă dublă piele capră Martin Wess Havane pentru Coronas 492  imagine> 2 Carcasă dublă piele capră Martin Wess Havane pentru Coronas 492  imagine> 3 Carcasă dublă piele capră Martin Wess Havane pentru Coronas 492  imagine> 4 Carcasă dublă piele capră Martin Wess Havane pentru Coronas 492  imagine> 5
Carcasă dublă piele capră Martin Wess Havane pentru Coronas 492

Carcasă dublă piele capră Martin Wess Havane pentru Coronas 492


5,0 (2 Evaluări)
-12% Reducere
214,00 lei
243,88 lei

Disponibilitate: Disponibil în 2-5 zile lucrătoare

Cantitate

Găsirea unei huse de înaltă calitate și atractivă, adaptată la trabucuri mici, era înainte o sarcină aproape imposibilă. Cu toate acestea, cei din spatele liniei Martin Wess de articole de piele de lux oferă soluția ideală cu husa din piele Martin Wess Dante pentru 2 trabucuri Petit Corona.

Ea are un exterior din piele naturală de vită, finisată generos cu textura favorită "Dante" a celor de la Martin Wess. Cusăturile complicate adaugă rafinament, în timp ce sunt menținute la minimum pentru a păstra aspectul elegant și contemporan al husei. Piele de capră suplă și foarte aromată căptușește interiorul, pentru un spațiu ideal pentru trabucurile dumneavoastră, în timp ce sunteți în călătorii.

Designul compact, dar versatil, vă permite să transportați cu cea mai mare ușurință două dintre trabucurile dumneavoastră preferate Petit Corona. Trebuie doar să despărțiți cele două părți ale husei, să strecurați două trabucuri în ea și să o închideți. Datorită construcției suprapuse, din două piese, puteți lua chiar și trabucuri de lungimi diferite. Husa se va ajusta pentru a se potrivi!

Ea vă oferă flexibilitatea de a alege doar trabucul potrivit pentru ocazie. Cu o măiestrie expertă evidentă, husa din piele Martin Wess Dante pentru 2 trabucuri Petit Corona este o opțiune câștigătoare de care puteți fi mândru în fiecare zi.

Format trabuc:
Coroană
Material:
Piele
Culoare:
Maro
Marca:
Martin Wess
Cod EAN:
4260412685622

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (2 Evaluări)
 100% (2 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 29 Jun 2021
 01 Jan 2021