Identificarea părții contractante și a furnizorului (în conformitate cu § 5 TMG):

Oficiul central internațional:
Humidor Discount
Gebr. Spohn GmbH
Moltkestraße 123 C
50674 Köln
Brazil

Responsabili pentru conținutul acestui site (în conformitate cu § 55 Abs. 2 RStV): Felix Spohn, Moltkestraße 123 C, 50674 Köln, Germania.
Contact :
Tel : 40 (31) 2215707
Program:
Luni-Joi: 9:30-18:45 (CET)
Vineri: 9:00-16:30 (CET)

Rezolvarea extrajudiciară a litigiilor

Comisia UE oferă o platformă online pentru soluționarea litigiilor. Clienții, care sunt consumatori și rezidenți în Uniunea Europeană, au dreptul să utilizeze această platformă pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor, legate de obligațiile contractuale care decurg din contractele de vânzare online. Platforma poate fi accesată la https://ec.europa.eu/consumers/odr. Adresa noastră de e-mail este

Ne străduim să ne ridicăm la un nivel de excelență în ceea ce privește serviciul pentru clienți. Adresați-vă serviciului nostru pentru clienți cu orice problemă aveți. Ne dăm toată silința să ajungem la un acord reciproc cu clienții noștri.

Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui site este protejat de drepturi de autor. Toate drepturile sunt deținute de Gebr. Spohn GmbH. Orice utilizare de orice fel fără consimțământul nostru este interzisă și poate duce la sancțiuni.

Linkuri externe

Pentru informații suplimentare, trimitem ocazional vizitatorii site-ului nostru către site-uri terțe. Când nu este evident, indicăm în mod specific legături externe. Conținutul paginilor unor terțe părți nu este sub controlul nostru. Politica noastră de confidențialitate acoperă paginile externe. Nu ne putem asuma răspunderea pentru legăturile externe și nici pentru conținutul acestor pagini.

Credite foto

Imagine cu trabucuri realizată de Vanerpaddel de pe Flickr.com cu licența CC BY 2.0