Humidor Guy Janot Piano negru lăcuit 35

Humidor Guy Janot Piano negru lăcuit 35


-11% Reducere
1.374,00 lei
1.547,86 lei

Transport gratuit
Disponibilitate: Disponibil în 2-5 zile lucrătoare

Cantitate

Guy Janot oferă unele dintre cele mai rafinate humidoare disponibile astăzi, fiecare dintre ele aducând o notă de rafinament în orice casă sau birou. Poate că niciunul nu pune în valoare decorul cu mai multă eleganță și stil decât humidorul Guy Janot Piano negru lăcuit 35.

Acest humidor este îmbrăcat într-un finisaj ca de pian cu lac negru izbitor, care emană lux, indiferent unde este amplasat. Deschiderea capacului acestei frumuseți dezvăluie balamalele cu cadran premium extrem de durabile, care asigură o mișcare lină și o senzație de soliditate. Interiorul este căptușit cu cedru spaniol și, împreună cu un separator, creează un mediu ideal pentru până la 35 de trabucuri de mărime Corona.

Umiditatea vine prin intermediul unui umidificator Guy Janot extrem de eficient, care folosește material din piatră minerală pentru consistență și fiabilitate. Piatra minerală se adaptează la fluctuațiile naturale ale climatului, pentru a asigura nivelul perfect de umiditate pentru trabucuri. Adăugarea de apă distilată la nevoie, cam la fiecare patru săptămâni, este singura întreținere regulată necesară.

Cu designul său frumos și controlul excelent al umidității, humidorul Guy Janot Piano negru lăcuit 35 oferă un caracter rafinat, care ar trebui să îi mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși dintre pasionați. O alegere excelentă pentru cei care doresc un humidor compact, ce oferă versatilitate în ceea ce privește dimensiunea și capacitatea de trabucuri.

Echipat cu higrometru:
nu
Lacăt și cheie pentru închiderea humidorului:
nu
Material:
Lemn
Length:
260
Lăţime:
200 mm
Înălţime:
100 mm
Culoare:
Negru
Marca:
Guy Janot
ID articol:
616
Cod EAN:
4260564930960
 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum