imagine 2  imagine 3  imagine 4  imagine 5  imagine 6  imagine 7  imagine 8
Sertar de înlocuire pentru humidorul adorini Chianti Medium Deluxe

Sertar de înlocuire pentru humidorul adorini Chianti Medium Deluxe


70,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Sertar de înlocuire pentru humidorul adorini Chianti Medium Deluxe
Reînnoiți-vă humidorul adorini Chianti Medium Deluxe cu sertarul nostru de înlocuire de înaltă calitate. El are o parte frontală neagră elegantă, care-i adaugă o estetică atemporală humidorului dvs. Carcasa sertarului este realizată din lemn de cedru spaniol aromat, renumit pentru condițiile optime de depozitare a trabucurilor.
Mânerul auriu al sertarului nu este doar funcțional, ci îi aduce și o notă de lux întregului humidor. Contrastul dintre panoul frontal negru și mânerul auriu creează un aspect vizual atrăgător.
Sertarul este echipat cu caneluri de ventilație, asigurând o circulație optimă a aerului, pentru a vă ajuta să vă mențineți trabucurile în condiții perfecte. Canelurile de ventilație facilitează distribuirea uniformă a umidității în interiorul humidorului, creând un climat ideal pentru maturarea trabucurilor dumneavoastră.
Cu acest sertar de înlocuire, puteți nu numai să păstrați funcționalitatea humidorului dumneavoastră adorini Chianti Medium Deluxe, ci și să-i personalizați aspectul în funcție de preferințe. Bucurați-vă de măiestria de precizie, de materialele de înaltă calitate și de designul atent al acestui sertar de înlocuire, care vă oferă un spațiu perfect pentru depozitarea trabucurilor.

Model:
2196
Material:
Lemn
Greutate:
217 g
Culoare:
Bej, Negru
Marca:
Adorini
Cod EAN:
4260564932506
 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum