Caseti Piezo slim chrome / black Caseti Piezo slim chrome / black imagine 2 Caseti Piezo slim chrome / black imagine 6 Caseti Piezo slim chrome / black imagine 8 Caseti Piezo slim chrome / black imagine 10
Caseti Piezo slim chrome / black

Brichetă Caseti Piezo Slim, crom/neagră


5,0 (3 Evaluări)
296,00 lei

Disponibilitate: Vândut

Cantitate

Cei de la Caseti și-au dat seama că brichetele nu trebuie să fie întotdeauna mari, voluminoase sau complexe pentru a oferi stil și fiabilitate. Ei înțeleg că, uneori, mai puțin chiar înseamnă mai mult. Pentru cei care își doresc eleganță fără volum, echipa oferă bricheta neagră/cromată Caseti Piezo Slim.

Această brichetă minunat de subțire are un finisaj de lac negru profund atrăgător, cu accente cromate, care emană o sofisticare liniștită, ideală atât pentru mediile casual, cât și pentru cele formale. Profilul său super-subțire, senzația confortabilă și portabilitatea înseamnă că, indiferent unde mergeți, nu vă va împovăra.

Aspectul minimalist al brichetei se transpune în funcționalitatea sa, cu un sistem de aprindere piezoelectric cu cuarț ușor de utilizat. Este suficient să desfaceți capacul și să apăsați butonul montat lateral pentru a avea o flacără moale tradițională gata de acțiune. Asta este tot. Reumplerea cu butan este rapidă și ușoară. De asemenea, cu sistemul piezoelectric, nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la schimbarea cremenei. Astfel, întreținerea se reduce la minimum.

Indiferent de situație, bricheta neagră/cromată Caseti Piezo Slim se va dovedi un produs de încredere care va fi pe placul mulțimii. Dimensiunile brichetei, greutatea echilibrată și aspectul seducător fac din ea un must-have pentru cei care își doresc un lux discret, fără prețul opulent. Este un cadou excelent.

Cod EAN:
4031872281774
ID articol:
28177
Suplimentar:
Nici unul
Culoare:
Negru
Gaz:
Gaz butan
Potrivit pentru fumători de pipă:
nu
Greutate:
39 g
Fereastră nivel gaz:
nu
Marca:
Caseti
Flăcări:
1
Înveliș:
Cromat
Făcut din:
Metal
Tipul de flacără:
Flacără joasă
Dimensiuni:
7 mm x 35 mm x 81 mm

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (3 Evaluări)
 100% (3 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 17 Apr 2020
 01 Feb 2020
 07 Dec 2014