Water cartridge small for LV humidifier black Water cartridge small for LV humidifier black Water cartridge small for LV humidifier black Water cartridge small for LV humidifier black Water cartridge small for LV humidifier black
Water cartridge small for LV humidifier black

Cartuș apă mic, pentru umidificatorul LV negru


5,0 (4 Evaluări)
75,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Umidificatorul Le Veil (LV) este unul dintre cele mai bune sisteme de umidificare disponibile în prezent, iar succesul său se datorează în mare parte designului personalizabil. Rezervoarele de apă interschimbabile, cum ar fi acest cartuș mic de apă pentru umidificatorul LV negru, vă oferă flexibilitatea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Cartușul de apă suplimentar este ideal pentru spațiile mai mici, care nu pot face față unităților mari și dispune de aceeași carcasă din plastic ABS transparent ca și originalul, completată cu gel de umidificare, care asigură un control robust al umidității pentru până la 300 de trabucuri. Nu trebuie decât să adăugați apă în această unitate ușor de instalat și să vă bucurați de luni întregi de umidificare a trabucurilor fără griji.

Creat pentru humidoare cu capacitate de până la:
300 trabucuri
Făcut din:
Plastic ABS
Material burete interior:
Rezervor de apă
Cod EAN:
4260128729696
Culoare:
Transparent
Marca:
Adorini
Afişaj:
Nici unul

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (4 Evaluări)
 100% (4 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 14 Apr 2023
 22 Mar 2019
 19 Apr 2018