Humidor adorini Verona Deluxe imagine 2 Humidor adorini Verona Deluxe imagine 3 Humidor adorini Verona Deluxe imagine 4 Humidor adorini Verona Deluxe imagine 5 Humidor adorini Verona Deluxe imagine 6 Humidor adorini Verona Deluxe imagine 7 Humidor adorini Verona Deluxe imagine 8 Humidor adorini Verona Deluxe imagine 9 Humidor adorini Verona Deluxe imagine 10
Humidor adorini Verona Deluxe imagine 10

Humidor adorini Verona Deluxe


5,0 (16 Evaluări)
-18% Reducere
990,00 lei
1.219,38 lei

Transport gratuit
Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Nu există o modalitate mai bună de a vă sărbători dragostea pentru frunza de tutun decât cu un humidor cu multe opțiuni de la adorini, încoronat de un design atractiv cu o frunză de tutun încrustată! Humidorul Verona Deluxe de la maeștrii designeri adorini va adăuga clasă și rafinament oricărei încăperi, păstrând în același timp trabucurile protejate cu o umidificareade cea mai înaltă calitate.

Verona Deluxe se remarcă printr-un finisaj frumos de abanos maro lăcuit, care formează fundalul perfect pentru designul strălucitor, contrastant și complicat al frunzei de tutun. Un fund din pâslă asigură protecție indiferent de suprafața pe care se sprijină, iar designul rigid al corpului îi asigură stabilitatea. Interiorul este dotat cu funcții pentru care adorini a devenit binecunoscut, inclusiv balamale quadrant lustruite manual, furnir de cedru spaniol și fantele inovatoare de ventilație RibTech de la adorini, pentru o mai bună circulație a aerului. O altă funcție specială adorini inclusă aici este un sistem de divizoare cu cleme pentru etichete, astfel încât să puteți păstra până la 75 de trabucuri de mărime Corona organizate în mod ordonat.

Ceea ce menține humidorul funcțional la performanțe maxime este umidificatorul Deluxe placat cu aur pe bază de polimer acrilic de la adorini. Acest dispozitiv indispensabil are deschideri de ventilație ajustabile, cu reglare fină, pentru a obține nivelul de umiditate cât mai aproape de gustul dumneavoastră. Puteți supraveghea cu ușurință nivelul de umiditate cu ajutorul unui higrometru cu fir de păr de precizie precalibrat în mod convenabil, care se montează pe partea de jos a capacului împreună cu umidificatorul printr-un sistem de magneți și o placă metalică ascunsă inteligent sub furnirul de cedru.

Humidorul Verona Deluxe nu numai că vă va păstra trabucurile în condiții optime și gata de acțiune în orice moment, dar va anima și orice cameră sau birou cu un plus de eleganță. Cu garanția pe viață a adorini, această frumusețe este o idee bună pentru oricine!

Ce ne place
 • Designul cu frunze de tutun făcut celebru de Zino Davidoff, acum disponibil la o fracțiune din preț și cu dotările adorini deluxe.

Caracteristici Adorini Deluxe

 • Deluxe feature image

  Balamale cu amortizor *foarte rezistente,* placate cu aur de 24 K și șlefuite manual


 • Deluxe feature image

  Umidificator Adorini Deluxe pe bază de polimer acrilic placat cu aur, cu deschideri reglabile de ventilație, pentru ajustarea optimă a nivelului de umiditate


 • Deluxe feature image

  Higrometru de înaltă precizie cu fir de păr, precalibrat, optimizat pentru păstrarea trabucurilor


 • Deluxe feature image

  Higrometrul și umidificatorul sunt fixate cu magnet pe o placă metalică ascunsă, aflată sub furnirul din lemn


 • Deluxe feature image

  Sistem de separare modern, pentru o delimitare individuală flexibilă. Inovație protejată adorini


 • Deluxe feature image

  Lamele unice de ventilație („RibTech") pentru o mai bună circulație a aerului în interiorul humidorului. Inovație protejată adorini


 • Deluxe feature image

  Cleme de etichetare pentru separatoare. Inovație protejată Adorini


 • Deluxe feature image

  Garanție pe viață Adorini


 • Deluxe feature image

  Corpul humidorului foarte solid și căptușeala din cedru spaniol foarte rezistentă


Cod EAN:
4260327152998
Culoare:
Maro
Umidificator:
Lână polimer acrilic
Furnir exterior:
Abanos
Finisaj exterior:
Mat
Dimensiuni:
120 mm x 290 mm x 240 mm
Higrometru:
Higrometru cu păr de înaltă precizie, precalibrat
Marca:
Adorini
Greutatea produsului:
3100 g
Făcut din:
Lemn
Căptușeală interioară:
Lemn de cedru spaniol

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (16 Evaluări)
 100% (16 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 01 Mar 2024
 30 Dec 2023
 25 Aug 2022
 04 May 2022
 12 Apr 2022
 07 Jun 2021
 06 Jan 2021
 25 Dec 2020
 06 Dec 2020
 29 Oct 2020
 15 Apr 2020
 30 Jan 2020
 02 Dec 2019