imagine 2  imagine 3  imagine 4  imagine 5  imagine 6  imagine 7
Tăietor de trabucuri Draw

Tăietor de trabucuri Draw


-38% Reducere
119,00 lei
194,10 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Descoperiți un mod revoluționar de a vă deschide trabucul și de a experimenta un fumat perfect cu instrumentul "burghiu pentru dragat". Această unealtă inovatoare redefinește ritualul de savurare a trabucului și vă oferă o oportunitate unică de a debloca întreaga aromă a trabucului dvs. preferat.

"Burghiul pentru dragat" se diferențiază de metodele convenționale de detensionare a trabucului. În loc de tehnicile obișnuite de tăiere, acest instrument folosește o metodă delicată, dar extrem de eficientă de înțepare. Echipat cu trei vârfuri precise, acesta vă permite să dragați trabucul fără presiune inutilă. Un mecanism cu fir de răsucire păstrează acele bine protejate până când sunt necesare, oferind și adaptabilitate. Pentru formate mai mici de trabucuri, puteți folosi cu ușurință două dintre ele, pentru a obține un rezultat optim.

Designul "burghiului pentru dragat" este o odă adusă esteticii detaliilor complexe. Cu culoarea sa argintie, acesta emană eleganță și se integrează perfect în lumea plăcerii trabucurilor. Forma amintește de o piesă de șah, deși are o utilitate clară pentru pasionații de trabucuri. Această unealtă a fost creată pentru a vă trata trabucul cu grijă și pentru a-i controla cu precizie rezistența, permițându-vă să savurați la maximum fiecare fum.

Caracteristici principale ale burghiului pentru dragat trabucuri:

Concept de deschidere inovator: În loc de o tăietură convențională, "burghiul pentru dragat" permite o perforare ușoară, pentru a optimiza rezistența trabucului.

Adaptabil: Trei ace oferă flexibilitate pentru diferite formate de trabucuri; dacă este necesar, puteți folosi doar două.

Design elegant: Culoarea argintie și forma asemănătoare unei piese de șah îi conferă o estetică rafinată.

Calitate și durabilitate: Fabricat din materiale de înaltă calitate pentru a asigura longevitate și performanță precisă.

Experimentați plăcerea trabucului într-un mod cu totul nou cu "burghiul pentru dragat". Detensionați trabucul cu precizie și acuratețe, pentru a-i savura întreaga savoare și pentru a obține un control perfect al fumatului. Un must-have pentru toți entuziaștii culturii elevate a trabucurilor.

Model:
16151
Tip tăietor:
Unealtă multifuncțională
Material:
Metal
Lungime:
75 mm
Lăţime:
28 mm
Greutate:
56 g
Culoare:
Argint
Cod EAN:
4251886129873

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum