Suport rulat pentru trabucuri adorini piele naturală maro

Suport rulat pentru trabucuri adorini piele naturală maro


4,3 (6 Evaluări)
174,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Cele mai multe huse pentru trabucuri disponibile în prezent își îndeplinesc scopul, cu siguranță, iar unele pot aduce chiar un strop de strălucire și farmec la petrecere, dar după un timp, toate pot începe să arate sau să se simtă mai degrabă plictisitoare. La adorini, însă, au conceput o soluție de transport al trabucurilor care îmbină vechiul și noutatea, pentru a crea o opțiune de transport al trabucurilor care atrage atenția ca nicio alta. Rola de trabucuri adorini simplifică procesul de transport și o face în stilul clasic adorini.

Această creație unică este confecționată din piele naturală, care oferă un aspect rustic, bine uzat, chiar nostalgic, care cu siguranță îi va face pe oameni să se întrebe ce comori se păstrează înăuntru. Este suficient să desfaceți închizătoarea curelei de protecție din piele, iar husa se deschide cu ușurință, pentru a dezvălui benzile elastice pentru fixarea a șase dintre trabucurile dvs. preferate. Ferme, dar nu prea strânse, aceste benzi vor reține o varietate de forme și dimensiuni, așa că nu veți fi niciodată prins fără trabucul potrivit.

Nu numai că puteți lua șase trabucuri cu dvs. oriunde mergeți, dar, datorită unei alte benzi interioare din piele, puteți adăuga și un accesoriu preferat. Atașați-i perforatorul breloc sau cutterul tip ghilotină portabil și veți fi întotdeauna pregătit pentru acțiune! Când sunteți gata să o închideți, doar rulați pielea, închideți cureaua din piele și sunteți gata de plecare. Este simplu!

Fie că faceți un picnic în parc, vă relaxați pe plajă sau plecați într-o mare aventură, rola din piele naturală pentru trabucuri de la adorini se va dovedi un companion de încredere, de care nu veți dori să vă despărțiți! Perfectă pentru petreceri de nuntă și zile de naștere, această husă este un cadou minunat pentru orice pasionat.

Pentru:
6 trabucuri
Material:
Genuine leather
Lăţime:
190 mm
Înălţime:
270 mm
Greutate:
70 g
Culoare:
Maro
Marca:
Adorini
ID articol:
13741
Cod EAN:
4260564931073

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 4,3/5   (6 Evaluări)
 67% (4 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 33% (2 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 07 May 2023
 08 Dec 2021
 13 Oct 2020
 21 Jun 2019
 26 May 2019
 27 Dec 2018