Higrometru digital compact adorini

Higrometru digital compact adorini


4,7 (3 Evaluări)
169,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

În afară de un umidificator, nu există probabil un instrument mai eficient pentru a ușura frustrarea și a aduce liniște sufletească pentru pasionații de trabucuri decât adăugarea unui higrometru de înaltă calitate. Higrometrul digital compact de la adorini este un exemplu ideal, care monitorizează atât de bine mediul unui humidor, încât va deveni cu siguranță o parte indispensabilă a arsenalului dumneavoastră de umidificare a trabucurilor.

Designul simplu și funcțional este accentuat de panourile frontale din aluminiu, care se combină cu un afișaj ușor de citit, cu caractere deschise pe un fundal întunecat, pentru un aspect modern și elegant. Un senzor capacitiv oferă o mare precizie, asigurându-vă că nu trebuie să ghiciți atunci când vine vorba de umiditate sau temperatură. Cu o apăsare rapidă a unui buton, dispozitivul vă va afișa temperatura curentă în grade Celsius sau Fahrenheit și umiditatea curentă, precum și mediile pe trei zile pentru a trasa mai bine fluctuațiile din humidor.

Cu accent pe flexibilitate, acest higrometru compact se va potrivi practic oriunde. Are un suport integrat, precum și un magnet pe spate, ceea ce face ca găsirea locului potrivit pentru acest dispozitiv de înaltă tehnologie să fie foarte ușoară. Unitatea vine precalibrată, dar aveți și opțiunea de calibrare manuală, oferindu-vă și mai multă flexibilitate. Higrometrul digital compact adorini vă permite să vă concentrați pe savurarea trabucurilor, în timp ce acesta face toată treaba.

Fixare:
Magnet
Precizia temperaturii:
+ -1ºC
Afişaj:
Digital
Dimensiuni:
85 mm x 19 mm x 34 mm
Culoare:
Argint
Marca:
Adorini
Mecanismul de măsurare:
Senzor electronic
Cod EAN:
4260412681808

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 4,7/5   (3 Evaluări)
 67% (2 Evaluări)
 33% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 17 May 2024
 26 Jan 2024
 20 Jan 2024