Megajet

Megajet

S.T. Dupont Megajet - Noua artă de a aprinde un trabuc.
Producătorul de articole de lux S.T. Dupont le oferă acum iubitorilor de trabucuri o versiune revizuită a binecunoscutei brichete Maxijet. Mai mare, mai înaltă și mai puternică sunt atributele potrivite pentru această colecție.
Designul seriei Megajet
este clasic și elegant, atemporal și se bazează pe aspectul brichetelor Megajet. Care este diferența?
Numai dimensiunile sunt semnificativ diferite. O brichetă St. Dupont Megajet are dimensiunile exterioare de 73 x 40 x 16 mm și, prin urmare, are un volum al rezervorului de gaz remarcabil de mare, lucru de care orice pasionat experimentat va fi mulțumit.

Caracteristici tehnice
Cu o capacitate uimitoare a rezervorului de gaz de 1,7 g, care este suficientă pentru aproximativ 200 de aprinderi, Megajet poate fi reumplut de până la 30 de ori cu un recipient de gaz de la producător. Trecem acum la flacăra extraordinar de puternică tip jet, care a fost gândită acum cu atenție de către producător. O flacără cu jet inovatoare și deosebit de largă aprinde de acum înainte comorile de fumat.
Cu o flacără cu o lățime de 2 cm, care se îngustează spre vârf în formă de piramidă, suprafața bazei trabucului poate fi aprinsă în mod optim. Intensitatea flăcării cu jet este reglabilă din partea de jos a brichetei.
Aceasta rezistă la viteze ale vântului de până la 70 km / h, ceea ce corespunde unui 7 pe scara Beaufort.
Cele trei prize mari de aer integrate în partea din față și din spate a Megajet asigură aprinderea rapidă a trabucului și alimentarea permanentă cu gaz a flăcării.
Prizele de aer sunt prevăzute cu grile de protecție solide, pentru a proteja tehnologia din interior de murdărie. O altă măsură de protecție, care trebuie menționată, este sistemul de siguranță.
Bricheta nu poate fi aprinsă niciodată când e răsturnată, în buzunar sau în mână.
Din punct de vedere tehnic, flacăra este acționată de un piston electronic piezoelectric. Materialul de bază al corpului este un aliaj de zinc, ceea ce face ca bricheta să aibă o greutate de 93 g. Designul este absolut atemporal, atrăgător și ergonomic.
Absolut ușor de manevrat, datorită marginilor și laturilor rotunjite ale Megajet. După primele experiențe practice cu această colecție, suntem absolut impresionați și nu credem în aglomerarea sau canibalizarea seriei Maxijet, deoarece acestea se adresează unor cunoscători diferiți.


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.