Siglo Bullet Cutter AC Glossy Black
Cutter Siglo Bullet AC negru lucios

Cutter Siglo Bullet AC negru lucios


-11% Reducere
388,00 lei
437,98 lei

Disponibilitate: Temporar epuizat din stoc. Nu se cunoaște data de livrare

Cantitate

Fie că v-ați săturat să cărați cu dumneavoastră cuttere voluminoase, fie că vă este greu să le țineți evidența, perforatoarele cu breloc sunt răspunsul. Dar multe dintre ele sunt de slabă calitate atât în ceea ce privește forma, cât și funcția. Aici intervine tăietorul Siglo Bullet, pentru a salva situația.

Ideal pentru pasionații pretențioși aflați în călătorie, cutterul Siglo Bullet AC negru lucios are un design conic unic, inspirat de forma unui glonț. Cutterul este confecționat din alamă și aliaj care se îmbină cu un finisaj negru lucios pentru un aspect de sofisticare foarte intrigant.

Un breloc robust pentru chei facilitează păstrarea lui cu ușurință aproape, fără a ocupa mult spațiu în buzunar. Un mecanism de blocare internă în cutter păstrează lama circulară în siguranță, până când vine momentul să vă tăiați trabucul. Cu doar o rotire rapidă a învelișului exterior, lama iese la suprafață pentru a oferi o perforare de precizie. Când ați terminat, este suficient să-l răsuciți până când lama este din nou ascunsă. Este atât de simplu.

Cu ușurința de utilizare și designul său elegant, tăietorul Siglo Bullet este alegerea perfectă dacă doriți să vă bucurați de trabucuri și să călătoriți în stil impecabil. Husa de protecție din catifea și cutia de cadou incluse vor face din el un cadou excelent pentru o persoană specială.

Tip tăietor:
Cigar punch
Material:
Metal
Culoare:
Negru / Crom
Marca:
Siglo
 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum