imagine 2
Cleme metalice argintii adorini pentru etichete

Cleme metalice argintii adorini pentru etichete


9,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Dacă sunteți ca mulți alți pasionați, aveți tot felul de trabucuri diferite depozitate în humidorul dumneavoastră. Deși este minunat să aveți o varietate mare de opțiuni de trabucuri, poate fi frustrant să le urmăriți pe toate. Experții inovatori de la adorini au răspunsul la această problemă cu o soluție simplă, dar incredibil de eficientă: clemele metalice pentru etichete adorini.
Aceste clipsuri metalice pot fi atașate cu ușurință la orice separator din cedru al humidoarelor adorini de mărimile M și L, și vă oferă un avantaj imediat pentru organizarea trabucurilor. Cu finisajul lor argintiu elegant, clemele adaugă un aspect profesional, ideal pentru birou, club de golf, saloane sau alte medii de afaceri.
Fiecare are spațiu pentru etichete individuale, așa că pur și simplu scrieți sau imprimați o etichetă, introduceți-o și gata! Dumneavoastră decideți cum doriți să etichetați trabucurile: după marcă, mărime, cod de cutie, preț, data achiziției, tip de înveliș, tărie, arome sau orice alt mod în care doriți să vă descrieți trabucurile. Aveți o selecție de trabucuri care se schimbă constant? Nu este nicio problemă. Puteți schimba etichetele în orice moment. Cuclemele metalice adorini, aveți flexibilitatea de care aveți nevoie.

Model:
11324
Culoare:
Argint
Marca:
Adorini
Cod EAN:
4260564933255

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum