Clipsuri metalice pentru etichete adorini Clipsuri metalice pentru etichete adorini imagine 2
Clipsuri metalice pentru etichete adorini

Cleme metalice aurii adorini pentru etichete


4,2 (5 Evaluări)
7,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Dacă sunteți la fel ca mulți alți entuziaști, aveți tot felul de trabucuri diferite ascunse în humidorul dumneavoastră. Deși este grozav să aveți o varietate de opțiuni, urmărirea lor poate fi o sursă de frustrare. Experții inovatori de la adorini au răspunsul la această problemă cu o soluție simplă, dar incredibil de eficientă: clemele metalice pentru etichete adorini.
br> Acestea se vor atașa cu ușurință la orice separator de cedru din linia de humidoare de dimensiuni M și L de la adorini, aducând un beneficiu instantaneu nevoilor dvs. de organizare a trabucurilor. Cu un finisaj elegant de culoare aurie, clemele îi conferă un aspect mai profesional, ideal pentru birou, clubul de golf, saloane sau alte spații comerciale.
br> Fiecare clip dispune de spațiu pentru etichete personalizate, așa că trebuie doar să scrieți sau să imprimați o etichetă, să o introduceți și ați terminat! Asta este tot! Dumneavoastră decideți cum doriți să etichetați trabucurile, fie după marcă, mărime, cod de cutie, preț, data achiziției, tip de înveliș, tărie, note de degustare sau orice alt mod la care vă puteți gândi pentru a le descrie. Faceți o rotație a trabucurilor, în continuă schimbare? Nicio problemă. Puteți schimba etichetele oricând doriți. Clemele metalice pentru etichete de la adorini pun toată flexibilitatea de care aveți nevoie la îndemâna dumneavoastră.

Culoare:
Aur
Marca:
Adorini
Cod EAN:
4260128729207

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 4,2/5   (5 Evaluări)
 80% (4 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 20% (1 Evaluare)
 23 Feb 2022
 22 Apr 2021
 11 Mar 2021
 04 Mar 2021
 09 Jul 2020