imagine 2
Cutter BigSmoke negru cu auriu, cu lame negre zimțate

Cutter BigSmoke negru cu auriu, cu lame negre zimțate


-50% Reducere
119,00 lei
238,90 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Cutter BigSmoke negru cu auriu
Cufundați-vă în lumea plăcerii exclusive a fumatului cu cutterul BigSmoke negru cu auriu. Acest tăietor de trabucuri de înaltă calitate este accesoriul perfect pentru cunoscătorii exigenți ai celor mai bune produse din tutun.
Caracteristici:

  • Prelucrare de precizie: Cutterul BigSmoke negru cu auriu este fabricat cu cea mai mare precizie, pentru a vă oferi o experiență de tăiere fără cusur. Lamele negre zimțate sunt ascuțite cu grijă, pentru a asigura o tăiere curată.


  • Design elegant: Designul impresionant al tăietorului combină eleganța atemporală cu o notă de lux. Lamele acoperite cu negru, combinate cu accente aurii, îi aduc un aspect nobil, care iese în evidență cu orice ocazie.


  • Prindere ergonomică: Cutterul BigSmoke se potrivește confortabil și sigur în mână, permițând o tăiere fără efort. Liniile netede și greutatea echilibrată oferă o utilizare confortabilă.


  • Cutter cu lamă dublă: Cu două lame precise, puteți tăia trabucul în mod uniform și fără a-l strivi. Acest lucru duce la o experiență optimă de fumat, păstrând integritatea trabucului.


  • Ambalaj atractiv de cadou: Cutterul BigSmoke este livrat într-un ambalaj de cadou rafinat, perfect pentru a fi oferit sau depozitat. Faceți-i ziua minunată unui pasionat de trabucuri sau răsfățați-vă cu acest accesoriu special.


Îmbunătățiți-vă experiența de fumat cu tăietorul BigSmoke negru cu auriu - o piesă de referință pentru cunoscători și pasionați. Simțiți diferența de calitate și stil.

Model:
11038
Tip tăietor:
Cutter lamă dublă
Material lame:
Oţel inoxidabil
Material:
Metal
Greutate:
108 g
Culoare:
Negru, Aur
Marca:
BigSmoke
Cod EAN:
4260564932940

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum