BOM Tristar Lighter Silver

Brichetă argintie Tristar BOM


2,8 (6 Evaluări)
129,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Când sunteți în oraș și sunteți gata să vă aprindeți un trabuc gustos, nimic nu este mai frustrant decât o brichetă care nu rămâne aprinsă sau să nu găsiți un tăietor de trabucuri atunci când aveți nevoie de el. O soluție excelentă pentru aceste probleme comune este bricheta BOM Tristar.

Bricheta argintie BOM Tristar este o opțiune excelentă pentru pasionații activi de trabucuri, cu un design elegant și modern îmbrăcat într-un finisaj clasic cromat și argintiu. Stilul contemporan o face să se potrivească în mod natural pentru aproape orice ocazie, indiferent dacă e formală sau casual.

Trebuie doar să apăsați pe buton pentru a dezlănțui trei flăcări tip jet de mare putere, care vă vor aprinde cu ușurință trabucurile chiar și în cele mai vântoase zile. Cu un șurub mare de reglare a flăcării, schimbarea nivelului acesteia nu este deloc o problemă. Bricheta dispune, de asemenea, de un rezervor de combustibil foarte mare cu fereastră pentru verificarea nivelului, care vă permite să petreceți mai puțin timp făcându-vă griji pentru butan și mai mult relaxându-vă cu trabucurile dvs.

. Un perforator integrat iese din partea de jos a brichetei, oferindu-vă acea liniște suplimentară că veți avea întotdeauna un tăietor la îndemână. Fie că vă bucurați de o zi pe terenul de golf sau plecați într-o aventură grandioasă, bricheta BOM Tristar este cea pe care vă veți dori să o aveți alături.

Cod EAN:
4260327156590
Material:
Oţel inoxidabil
Tipul de flacără:
Cu jet de flacără
Flăcări:
3
Model:
6998
Suplimentar:
Perforator unic de trabuc integrat
Marca:
BOM
ID articol:
BOM Tristar Lighter Silver
Culoare:
Bicolor
Fereastră nivel gaz:
da
Combustibil:
Gaz butan
Optimizat pentru fumători de pipă:
nu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 2,8/5   (6 Evaluări)
 33% (2 Evaluări)
 17% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 50% (3 Evaluări)
 09 Mar 2020
 16 May 2014
 12 May 2014
 26 Apr 2014
 01 Mar 2014
 17 Feb 2014