John Aylesbury Cigar Case for 3 Half Coronas Black

Carcasă trabuc John Aylesbury pentru 3 Half Coronas, neagră


3,0 (1 Evaluare)
120,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Reprezentând cele mai bune tutungerii și producători germani, John Aylesbury este o alegere pentru pasionații de trabucuri care doresc accesorii de înaltă calitate, care oferă atât stil, cât și valoare. Fanii trabucurilor mai mici vor fi încântați în special de husa neagră John Aylesbury pentru trabucuri Half Corona.

Husa are un model negru cu textură de piele de șopârlă, atrăgător, care se va simți ca acasă atât în decoruri casual, cât și în cele formale. Designul compact, din două piese, îi oferă un aspect elegant și contemporan, cu care trabucurile dumneavoastră vor fi la modă oriunde vă vor duce călătoriile.

Cutia oferă spațiu suficient pentru trei trabucuri de mărimea Half Corona, astfel încât veți avea întotdeauna unul la îndemână. Utilizarea eficientă a spațiului face ca această husă să fie ușor de transportat indiferent de ocazie, păstrând trabucurile în siguranță. Ea se potrivește perfect în buzunar, în servietă sau oriunde doriți să o țineți în timpul deplasărilor.

Dacă vă doriți o husă pentru trabucuri fiabilă, cu o notă de clasă, la un preț bun de zi cu zi, atunci această comoară mică este o alegere ideală. Husa neagră John Aylesbury pentru trabucuri Half Corona oferă atât forma, cât și funcția, pentru a vă asigura că vă bucurați de experiența de a fuma trabucuri indiferent de situație. Această husă este și un excelent cadou.

Greutate:
29 g
Echipat cu higrometru:
nu
Marca:
John Aylesbury
ID articol:
John Aylesbury Cigar Case for 3
Căptușeală interioară de cedru spaniol:
nu
Înălţime:
32 mm
Adâncime:
122 mm
Capacitate:
3 trabucuri
Cele mai mari trabucuri (vitolas):
Coroană
Material:
Carton
Cod EAN:
4260327152349
Culoare:
Negru
Înveliș:
Nici unul

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 3,0/5   (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 100% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 27 Apr 2023