imagine 7  imagine 8  imagine 9  imagine 10  imagine 11  imagine 12
imagine 7

Husă din piele naturală roșie adorini pentru 2-3 trabucuri


5,0 (1 Evaluare)
194,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Husă adorini din piele naturală pentru trabucuri
Cufundați-vă în lumea eleganței și a răsfățului rafinat cu husa adorini din piele naturală pentru trabucuri, în roșu vibrant. Această husă lucrată cu măiestrie combină funcționalitatea, stilul și protecția pentru trabucurile dvs. valoroase.
Husa pentru trabucuri de la adorini oferă spațiu pentru 2-3 dintre trabucurile dvs. preferate și se remarcă, printre alte caracteristici, prin lungimea sa reglabilă, permițându-vă să depozitați în siguranță trabucuri cu o lungime de până la aproximativ 22 cm. Diametrul interior de 2,5 cm asigură depozitarea trabucurilor cu diferite diametre, în timp ce căptușeala din cedru spaniol creează un mediu ideal pentru depozitarea lor.
Pielea naturală a husei este împodobită cu cusături de precizie, oferindu-i nu numai un aspect atrăgător, ci și subliniind robustețea husei. Datorită rezistenței la presiune a husei, trabucurile dvs. sunt întotdeauna bine protejate, chiar și în timpul călătoriilor.
Pentru o organizare și securitate suplimentare, husa este dotată cu un separator practic. Acesta vă permite să fixați în siguranță trabucurile individuale și să le protejați de posibile deteriorări. Fiecare detaliu al ei a fost atent lucrat, pentru a vă oferi cea mai mare satisfacție și plăcere.
Husa pentru trabucuri de la adorini se livratează într-un ambalaj elegant de cadou, ceea ce o face un cadou perfect pentru pasionați. Experimentați luxul și clasa acestei huse de înaltă calitate, care nu numai că vă protejează trabucurile, dar vă pune în valoare și stilul.

Model:
13910
Separatoare incluse:
1
Material:
Piele
Material furnir interior:
Lemn de cedru
Length:
160-210
Lăţime:
70 mm
Adâncime:
33 mm
Diametrul interior:
25 mm
Greutate:
162 g
Culoare:
Roșu
Marca:
Adorini
Cod EAN:
4251886116729

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (1 Evaluare)
 100% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 29 Mar 2024