DivPro Golf Tool DivPro Golf Tool DivPro Golf Tool DivPro Golf Tool
DivPro Golf Tool

Divot golf DivPro


75,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Trabucurile și golful merg mână în mână, oferind o evadare extrem de satisfăcătoare în care vă puteți bucura de fumat în timp ce jucați golf în aer liber. La fel ca în lumea trabucurilor, există însă mai multe gadgeturi pe care le puteți folosi în timp ce jucați golf. Urmărirea tuturor poate fi frustrantă. Ei bine, această problemă a fost rezolvată cu instrumentul pentru golf DivPro.

. Această unealtă inovatoare reunește o mână de instrumente utile, care vă vor permite o rundă mai simplă și fără complicații pe teren. Construcția sa durabilă și aspectul sportiv vor face ca toată lumea să fie invidioasă pe super-unealta multifuncțională elegantă.

Instrumentul pentru golf DivPro include un marker de minge și o unealtă pentru divot, indispensabile în golf prin excelență. Unealta oferă, de asemenea, un dispozitiv de curățare a capului crosei și un grip pentru mâner, care s-ar putea să vă salveze o lovitură sau două. Pentru cei care doresc să se bucure de o băutură gustoasă, unealta are un desfăcător tip pistol. Nu în ultimul rând, gadgetul are un suport pentru trabucuri foarte important, astfel încât să vă puteți păstra trabucurile departe de iarbă și de substanțele chimice care pot fi folosite pentru a trata terenurile.

Cu toate aceste unelte extrem de funcționale într-un singur loc, veți petrece mai puțin timp căutându-l pe cel potrivit și mai mult timp bucurându-vă de jocul de golf și de trabucurile dumneavoastră. Adică un câștig pentru toată lumea.

Greutate:
51 g
Înveliș:
Nici unul
Dimensiuni:
27 mm x 30 mm x 110 mm
Cod EAN:
4260327154176
ID articol:
DIV-PRO
Culoare:
Argint

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum