Higrometru digital Xikar PuroTemp

Higrometru digital Xikar PuroTemp


4,5 (2 Evaluări)
1.235,00 lei

Transport gratuit
Disponibilitate: Temporar epuizat din stoc. Nu se cunoaște data de livrare

Cantitate

Fondatorul Xikar, Kurt Van Keppel, și designerul principal, Scott Almsberger, au transformat Xikar dintr-un mic concern de garaj într-unul dintre liderii mondiali în materie de accesorii de precizie pentru trabucuri. Deși povestea Xikar a început cu tăietoare de trabucuri, acum include unele dintre cele mai populare și mai fiabile higrometre de pe piață. Unul dintre favorite este higrometrul digital Xikar PuroTemp.

El oferă o putere de măsurare de înaltă calitate atât pentru umiditate, cât și pentru temperatură. Cu un interval de umiditate relativă de la 20% la 95%, dispozitivul poate face față aproape oricărei condiții și oferă precizie garantată de +/- 2% umiditate relativă. Temperatura, la alegere între Fahrenheit sau Celsius, este și ea garantată cu o precizie de +/- 1 grad. Asta chiar din cutie, nu este necesară nicio calibrare!

O zonă de afișaj mai largă îi conferă un aspect contemporan humidorului dumneavoastră, cu un magnet și spate conic, permițând dispozitivului să se potrivească în aproape orice humidor cu spațiu pentru un higrometru standard de dimensiuni mici. Verificarea temperaturii necesită doar o privire, iar un „cadran" de citire digitală inteligent proiectat simulează stilul analogic al higrometrelor clasice, cu o notă perfect modernă.

Higrometrul digital PuroTemp este un instrument sofisticat și ușor de utilizat, care vă permite să vă concentrați pe savurarea experienței generale a trabucurilor, fără a vă îngrijora de starea lor. La înlocuirea bateriei, Xikar recomandă utilizarea unei baterii de tip CR2025 sau echivalent.

Culoare:
Bicolor
Marca:
Xikar
Cod EAN:
813463014480

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 4,5/5   (2 Evaluări)
 50% (1 Evaluare)
 50% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 06 Feb 2021
 18 Jan 2020