imagine 2 imagine 3 imagine 4 imagine 5
Humidor Pegasus din nuc pentru 50 de trabucuri

Humidor Pegasus din nuc pentru 50 de trabucuri


-11% Reducere
1.185,00 lei
1.338,83 lei

Transport gratuit
Disponibilitate: Disponibil în 2-5 zile lucrătoare

Cantitate


Humidor Pegasus din nucHumidorul Pegasus din nuc este o soluție rafinată de depozitare pentru minim 50 de trabucuri. Confecționat din lemn frumos de nuc cu finisaj mat, acest humidor nu numai că oferă o depozitare optimă a trabucurilor, dar îi adaugă și o notă de rafinament oricărui spațiu.

Caracteristici principale:
 • **Lemn de nuc atrăgător**: Humidorul este fabricat din lemn de nuc de bun gust, abil lăcuit mat pentru a-i sublinia frumusețea naturală.

 • **Capacitate amplă:** Cu spațiu pentru minim 50 de trabucuri, este alegerea perfectă atât pentru entuziaști, cât și pentru colecționari.

 • **Umidificator și separator incluse:** Humidorul vine cu un umidificator magnetic, care se prinde în siguranță în locul desemnat, și un separator vertical, pentru o compartimentare convenabilă.

 • **Balamale argintii premium:** Balamalele argintii de înaltă calitate sunt încorporate în design, asigurând atât funcționalitatea, cât și o notă de eleganță.

 • **Tehnologie de închidere etanșă:** Interiorul este prevăzut cu o margine de înaltă calitate, asigurând o etanșare perfectă, pentru un control optim al umidității.

 • **Partea de dedesubt căptușită cu pâslă:** Partea de dedesubt a humidorului este căptușită cu pâslă, oferind protecție suplimentară în timpul amplasării.

 • **Dimensiuni:** Dimensiunile exterioare sunt de 30 x 24,5 x 13,5 cm, iar cele interioare de 25,5 x 19,5 x 9,5 cm. Humidorul cântărește 3200 de grame atunci când este gol.

 • **Ghid rapid bilingv:** Este inclus și un ghid rapid bilingv, care oferă instrucțiuni ușor de înțeles pentru utilizarea umidificatorului.Humidorul Pegasus din nuc este mai mult decât o soluție de depozitare a trabucurilor; este o declarație de gust rafinat și un angajament de a vă păstra trabucurile în cele mai bune condiții.


Model:
1402
Creat pentru humidoare cu capacitate de până la:
50 trabucuri
Separatoare incluse:
1
Lungime:
300 mm
Lăţime:
245 mm
Height:
135
Lungimea interioară:
255 mm
Lăţimea interioară:
195 mm
Înălţimea interioară:
95 mm
Greutate:
3200 g
Culoare:
Maro
Marca:
Pegasus
Cod EAN:
4260564930748

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum