Umidificator electronic Cigarspa

Umidificator electronic Cigarspa


5,0 (1 Evaluare)
1.833,00 lei

Transport gratuit
Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Sloganul pentru CigarSpa este Wellness pentru trabucuri, iar asta vă oferă doar o idee despre ce poate face sistemul electronic de umidificare CigarSpa, de renume mondial, pentru colecția dvs. de trabucuri. Această unitate versatilă și puternică vă permite să vă relaxați, lăsând umidificatorul să facă toată treaba, pentru a vă păstra trabucurile în condiții optime.

CigarSpa utilizează un sistem de membrană cu evaporare ușoară, care necesită doar adăugarea de apă distilată la fiecare 4 până la 6 luni. Un microprocesor puternic încorporat vă oferă puterea de a regla nivelurile de umiditate oriunde între 55% și 75%, astfel încât să puteți alege nivelul ideal de umiditate pentru trabucurile dumneavoastră.

CigarSpa dispune de o baterie de lungă durată care nu are nevoie de cabluri enervante care să iasă din humidor. Trebuie doar să adăugați apă, să îl așezați într-un humidor cu o capacitate cuprinsă între 50 și 500 de trabucuri și gata. Afișajul digital vă permite să urmăriți nivelurile medii de umiditate, temperatura medie și condițiile actuale. De asemenea, vă permite să știți când nivelul apei și al bateriei se descarcă.

Cu funcționalitatea superbă, interfața puternică și designul său, care necesită foarte puțină întreținere, sistemul de umidificare CigarSpa este pur și simplu una dintre cele mai bune modalități de a avea grijă de trabucurile dumneavoastră. Răsfățați-vă, pe dumneavoastră și ele, cu CigarSpa.Culoare:
Gri
Marca:
CigarSpa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (1 Evaluare)
 100% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 28 May 2019