Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe Adorini Humidor Capri - Deluxe
Adorini Humidor Capri - Deluxe

Umidificator Capri - Deluxe Adorini


5,0 (1 Evaluare)
-20% Reducere
13.388,00 lei
16.722,89 lei

Disponibilitate: Temporar epuizat din stoc. Se livrează pe Sep 1, 2024

Cantitate

De la design până la produsul finit, humidoarele adorini au devenit renumite pentru că îmbină eleganța cu funcționalitatea și durabilitatea. Nicăieri nu este mai evident acest lucru decât în cazul superbului dulap humidor Capri Deluxe de la adorini.

Acest dulap solid construit are un frumos finisaj de abanos lăcuit, cu geam de vizionare pe trei laturi, ideal pentru a expune o colecție de până la 3100 de trabucuri de mărime Corona, fie că este vorba de acasă, la birou sau în spații comerciale. O ușă rezistentă cu mâner, încuietoare și cheie placate cu aur este construită pentru utilizarea intensă și de lungă durată, și se deschide către un interior robust din furnir de cedru spaniol cu cinci niveluri de rafturi și tăvițe, care pot fi ajustate sau îndepărtate pentru o mai mare flexibilitate. Dulapul humidor Capri Deluxe a fost testat de comercianți cu amănuntul din întreaga lume și, indiferent de condițiile climatice, oferă întotdeauna performanțe optime.

Un sistem electronic de umidificare cu senzor de nivel al rezervorului de apă și control integrat al umidității, împreună cu spații de ventilație îmbunătățite în întregul dulap asigură o circulație optimă a umidității. Capri Deluxe oferă, de asemenea, un plus de versatilitate prin intermediul sistemului inovator de divizoare adorini, cleme pentru etichete și un sertar pentru accesorii pentru trabucuri, pe șine, din oțel inoxidabil, care rămâne ascuns atunci când ușa este închisă.

Toate aceste elemente se combină cu benzi luminoase cu emisie redusă de căldură, special concepute pentru o vizibilitate îmbunătățită și un consum redus de energie, precum și cu garanția pe viață adorini, pentru a oferi o opțiune excelentă de humidor pentru cei care au nevoie de o capacitate de depozitare mare, independentă, dar care au un spațiu limitat. Cu un sistem electronic de umidificare ușor de utilizat, care are nevoie doar de apă distilată, plus o construcție rigidă, extrem de durabilă, optimizată pentru scop comercial, ultra-eficientul Capri Deluxe este pur și simplu unul dintre cele mai bune din clasa sa.
Capacitate de până la 3100 trabucuri corona.
Ce ne place
  • Modelul nostru cel mai mare de cabinet humidor. Puțin mai mare decât popularul model Roma.
  • Pereții de sticlă de pe părțile laterale arată excelent și sunt ideali pentru amplasarea în magazine și baruri, pentru a atrage atenția.
  • Pentru majoritatea membrilor echipei noastre, modelul Capri din abanos este cel mai aspectuos cabinet humidor.
Ce nu ne place
  • Ceva mai scump decât humidorul adorini Roma cu dotări similare, dar și mai mare.


Calculează on-line cât de multe dintre trabucurile preferate se vor potrivi în humidor
Cod EAN:
4260384979583
Greutate:
65000 g
Culoare:
Maro
Higrometru:
Higrometru digital
Material furnir exterior:
Lac vopsit
Inner dimmensions
560 mm x 1660 mm x 380 mm
Garanţie:
Garanție pe viață Adorini
Marca:
Adorini
Căptușeală interioară:
Lemn de cedru spaniol
Sertare:
1
Umidificator:
Umidificator electronic
Număr de tăvi:
3
Lacăt și cheie pentru închiderea humidorului:
da
Model:
8528
Făcut din:
Lemn
Finisaj exterior:
Mat
Dimensiuni:
1750 mm x 650 mm x 450 mm

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (1 Evaluare)
 100% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 01 Apr 2016