imagine 2
Cutter BigSmoke negru complet, cu lame negre zimțate

Cutter BigSmoke negru complet, cu lame negre zimțate


-50% Reducere
119,00 lei
238,90 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Cutter BigSmoke negru
Descoperiți eleganța cutterului negru BigSmoke. Acest tăietor de trabucuri de înaltă calitate este conceput pentru cunoscătorii exigenți, care apreciază precizia și stilul în accesoriile lor de fumat.
Caracteristici:


  • Prelucrare de precizie: Cutterul BigSmoke negru cu auriu este fabricat cu cea mai mare precizie, pentru a vă oferi o experiență de tăiere fără cusur. Lamele negre zimțate sunt ascuțite cu grijă, pentru a asigura o tăiere curată.


  • Design elegant: Designul impresionant al tăietorului combină eleganța atemporală cu o notă de lux. Lamele acoperite cu negru ies în evidență cu orice ocazie.


  • Prindere ergonomică: Cutterul BigSmoke se potrivește confortabil și sigur în mână, permițând o tăiere fără efort. Liniile netede și greutatea echilibrată oferă o utilizare confortabilă.


  • Cutter cu lamă dublă: Cu două lame precise, puteți tăia trabucul în mod uniform și fără a-l strivi. Acest lucru duce la o experiență optimă de fumat, păstrând integritatea trabucului.


Ridicați-vă experiența de fumat cu BigSmoke Cutter Black - o piesă de referință pentru cunoscători și pasionați. Experimentați diferența de calitate și stil.

Model:
11039
Tip tăietor:
Cutter lamă dublă
Material lame:
Oţel inoxidabil
Material:
Metal
Greutate:
108 g
Culoare:
Negru
Marca:
BigSmoke
Cod EAN:
4260564932957
 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum