Design Porsche

Design Porsche

Porsche Design Studios aduce în lumea pipei și a trabucurilor un stil contemporan și o funcționalitate fără compromisuri, pe care numai produsele care poartă numele Porsche le pot oferi. Brichetele de ultimă generație sunt exemplele perfecte ale motivului pentru care Porsche Design Studios este sursa preferată a pasionaților moderni din întreaga lume.Moștenirea familiei Porsche

Porsche Design Studio își are rădăcinile în expertiza îndelungată a familiei Porsche în domeniile designului și ingineriei de ultimă generație. De la legendarul Volkswagen Beetle al lui Ferdinand Porsche până la proiectele nepotului său Ferdinand Alexander Porsche pentru Porsche 904 și emblematicul Porsche 911, moștenirea acestei familii este parte integrantă a istoriei automobilistice.

Ferdinand Alexander Porsche nu a împărtășit dragostea nețărmurită pentru ingineria auto, așa cum au făcut-o bunicul și tată său Ferry Porsche. El a fost însă atras mai degrabă de estetica designului. La începutul anilor '70, și-a îndreptat atenția de la divizia de automobile a familiei sale și s-a concentrat pe crearea de produse de lifestyle de lux pentru pasionații de automobile sofisticate. Aceasta a fost nașterea Porsche Design.

Ferdinand Alexander Porsche a lansat Porsche Design în Stuttgart, Germania, în 1972, și a avut un succes răsunător cu ceasuri de mână de fabricație elvețiană, create pentru angajații Porsche și, în cele din urmă, pentru șoferii exigenți de la Porsche din întreaga lume. Succesul acestor ceasuri a dus la o gamă largă de articole, inclusiv pipe, brichete și accesorii pentru trabucuri rafinate. Fiecare produs nou dezvăluit consolidează reputația Porsche Design ca pionier în proiectarea și fabricarea de obiecte de înaltă calitate pentru epoca modernă.


Ce este Porsche Design Studio?

Ideea din spatele Porsche Design Studio este de a le oferi designerilor și meșteșugarilor un loc în care să își lase imaginația să se manifeste și să creeze modele unice, ieșite din comun, fără influențe externe. Pentru a surprinde mai bine acest spirit, Porsche Design Studio a fost mutat din Stuttgart în Zell am See, Austria, în apropierea domeniului familiei Porsche.

Fie că proiectează gadgeturi complet noi, fie că îmbunătățesc produse existente, artizanii de la Porsche Design caută întotdeauna să reducă ideile la forma lor cea mai elementară și să construiască de acolo. După cum proclamă oficial, Porsche Design urmează o filozofie de design clară: optimizarea funcționalității. Reduceți forma până la elementele esențiale. Depășiți familiarul, pentru a descoperi în permanență soluții noi și excepționale. Această convingere se află în centrul fiecărei oferte și în special al brichetelor Porsche Design.

Alegerea unei brichete Porsche Design

Fiecare brichetă Porsche Design oferă o funcționalitate optimă cu o sursă de flacără fiabilă, ideală pentru toate ocaziile. Brichetele Porsche Design se remarcă, de asemenea, prin construcția lor durabilă, grea, folosind mai multe componente metalice decât mulți alți producători de brichete din prezent.


Alegerea unei brichete Porsche Design se reduce pur și simplu la stilul care vi se potrivește cel mai bine și, bineînțeles, la cât de mult fler doriți să aduceți experienței fumatului. Iată câteva dintre cele mai bune exemple de brichete Porsche Design pe care le puteți lua în considerare:

Porsche Design P3631

Ideală pentru iubitorii de trabucuri, P3631 este o brichetă solid construită, cu o aprindere cu flacără tip jet dublu, perfectă pentru aprinderea trabucurilor cu diametru mare. De asemenea, dispune de un rezervor mare de combustibil, cu fereastră pentru nivel, și un tăietor de trabucuri integrat, astfel încât să fiți întotdeauna pregătit să vă bucurați de trabucul preferat.

Porsche Design P3632

Această brichetă elegantă, care place oricui, este alegerea optimă pentru cei care doresc o brichetă mai subțire care îmbină stilul clasic cu un aer modern. P3632 are o flacără tip torță plată, aproape transparentă, care aduce toată puterea focului de care aveți nevoie pentru a vă bucura de fumat aproape oriunde.

Porsche Design P3633

Modelul P3633 este un best-seller, cu un design unic al corpului dublu, care găzduiește o deschidere circulară pentru flacăra sa rezistentă la vânt, ideală pentru aproape orice condiții meteorologice. Puteți regla cu ușurință ieșirea flăcării pentru a găsi nivelul potrivit pentru aprinderea trabucurilor, indiferent cât de mici sau mari sunt acestea.

Porsche Design P3639

Acest clasic bine construit are un design minimalist, dar modern, ideal pentru aproape orice cadru. P3639 oferă o aprindere ușor de utilizat și o flacără puternică, cu un singur jet, care îl fac o opțiune versatilă pentru toți, fie că vă aflați acasă, în salon sau în călătorii.

Porsche Design P3641

Dacă vă doriți o brichetă care să fie în același timp mai subțire ca profil, ușor de utilizat și elegantă, atunci P3641 este soluția potrivită. O apăsare a butonului mare naște o flacără cu jet plat, care aprinde trabucurile cu ușurință, adăugând în același timp un strop de rafinament momentului.

Porsche Design P3642

Porsche Design P3642 oferă un aspect modern și elegant, cu doar un strop de design industrial, care se îmbină perfect cu funcționalitatea brichetei. Doar întoarceți capacul de protecție, glisați în jos trăgaciul de aprindere și veți avea o flacără puternică cu jet gata să vă aprindă trabucurile.


Brichetele Porsche Design adaugă o notă de rafinament oricărei ocazii și reprezintă un cadou excelent pentru pasionații moderni, mai ales atunci când sunt asociate cu un humidor elegant pentru trabucuri, cum ar fi uimitorul humidor Aluminum Medium Deluxe de la adorini.


Viitorul este acum cu Porsche Design

Întotdeauna unic, întotdeauna de ultimă generație, Porsche Design Studio le oferă pasionaților de trabucuri cel mai bun design și inginerie. Găsiți bricheta Porsche Design pe Humidor Discount și alăturați-vă astăzi moștenirii Porsche!


Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.