HumiDif

HumiDif

Grupul HumiDif este specializat în humidoare și accesorii de trabucuri care oferă un stil contemporan elegant, împreună cu o funcționalitate robustă. Sursă de referință pentru multe dintre numele de top din industria trabucurilor pentru produse personalizate, HumiDif oferă opțiuni excelente și pentru consumatorii individuali. Calitatea designului și a construcției, combinată cu peste 30 de ani de experiență, înseamnă că HumiDif este cât se poate de fiabili.

O forță globală
În timp ce HumiDif poate că nu este bine cunoscută de oricine, produsele pe care le proiectează și le creează pentru clienții lor sunt bine-cunoscute cu siguranță. Grupul HumiDif le face pe toate. De la pungi de umidificare și cutii de trabucuri, până la alte bunuri din domeniu. Grupul creează chiar și ambalaje somptuoase pentru rom și alte băuturi spirtoase. Fabricile din China și Nicaragua permit HumiDif flexibilitatea de a-și oferi produsele la o scară cu adevărat globală.

Punând accentul pe design, producție, logistică și marketing care se adaptează nevoilor clienților lor, HumiDif oferă o gamă incredibil de largă de produse cu care mulți pasionați de trabucuri au devenit intim familiarizați.

Lista de clienți ai HumiDif Group este impresionantă, incluzând multe dintre mărcile recunoscute instantaneu:

 • Cohiba
 • Davidoff
 • Trinidad
 • Flor de Cana Rum
 • Festival del Habano
 • H. Upmann
 • Joya de Nicaragua
 • AJ Fernandez
 • Montecristo

  Angajamentul HumiDif față de consumator nu se oprește aici. Grupul a creat o divizie separată pentru a împărtăși modelele lor sofisticate cu iubitorii de trabucuri de zi cu zi. Rezultatul este o colecție de produse elegante, de înaltă calitate, care vor contribui la o experiență mai plăcută de fumat.

  HF Barcelona
  HF Barcelona, parte a grupului HumiDif, le oferă iubitorilor de trabucuri o gamă de modele moderne, ideale pentru pasionații în deplasare. Fiecare dintre aceste produse a fost inspirat și proiectat în Barcelona, Spania. Creat special pentru pasionații de trabucuri, fiecare accesoriu întruchipează amestecul unic de tradiție și modernitate al orașului.


  Humidorul inteligent
  Linia de humidoare de birou HF Barcelona, care încântă pe oricine, este condusă de seria de Humidoare inteligente, frumos realizată, pentru 50 de trabucuri de mărimea Corona. Fiecare humidor este prevăzut cu un interior din lemn de okoume, care oferă o absorbție excelentă a umidității. De asemenea, lemnul este ideal pentru căptușirea humidoarelor, deoarece nu are un miros puternic care să afecteze aroma trabucurilor.  Humidoarele dispun de un sistem de umidificare fiabil, aflat într-un compartiment ventilat ce-i permite umezelii să circule în tot humidorul, fără ca umidificatorul să intre în contact direct cu trabucurile. Un higrometru digital elegant adaugă o notă de fler interiorului, care dispune, de asemenea, de separatoare, balamale cu cvadrant rezistente și un set de încuietori și chei.  Humidorul inteligent HF Barcelona este disponibil într-o varietate de modele exterioare, care prezintă combinații atrăgătoare de lac lucios și lemn sau fibră de carbon de înaltă tehnologie. Fiecare oferă un caracter și un aspect diferit, care se va dovedi un accesoriu perfect pentru casa sau biroul iubitorilor de trabucuri sofisticate.

  Humidorul Style
  Pentru cei care doresc o capacitate ceva mai mare, humidorul HF Barcelona Style este o opțiune excelentă. Aceste clasice contemporane au aceleași interioare proiectate cu măiestrie ca și celelalte humidoare HF Barcelona. Interiorul din okoume formează locuința ideală pentru trabucuri, în timp ce un sistem dublu de umidificare menține umiditatea constantă în interior.

  Veți putea urmări îndeaproape nivelurile de umiditate datorită unui higrometru digital rotund cu un afișaj ușor de citit. Balamalele cu cvadrant cu funcționare lină lucrează cu un sigiliu ermetic și un sistem de blocare de protecție, pentru a asigura un capac bine închis, care păstrează în siguranță până la 100 de trabucuri de mărimea Corona.
  Marginile rotunjite ale humidorului Style sunt frumos evidențiate de finisaje populare HF Barcelona, fiecare oferind un aspect atât contemporan, cât și seducător de rafinat.

  Humidorul DPs
  Colecția DPs a ajutat HF Barcelona să apară pe harta humidoarelor și continuă să fascineze pasionații de trabucuri de pretutindeni cu produse care îmbină forma și funcția la perfecție. Dimensionat pentru aproximativ 150 de trabucuri Corona, fiecare humidor din colecția DPs oferă o gamă robustă de caracteristici, o măiestrie impecabilă și un aspect foarte plăcut.  Fiecare dintre humidoarele din colecția DPs au interior din okoume, marcă înregistrată a HF Barcelona, care oferă o rată ridicată de absorbție a umidității pentru un control mai bun. În timp ce majoritatea celorlalte humidoare HF Barcelona oferă separatoare pentru a împărți cu ușurință trabucurile, DPs oferă capacități și mai mari de organizare, cu o tavă detașabilă inclusă.

  Un sistem dublu de umidificare, un higrometru digital cu iluminare din spate, balamale de precizie cu cadran, sigiliul ermetic și sistemul de închidere se combină, pentru a adăuga o funcționalitate impresionantă fiecărui humidor DPs. Colțurile unghiulare și modelul în relief pe partea din față și de sus înfrumusețează și mai mult humidorul, făcându-l o piesă centrală ideală, care surprinde frumos spiritul Barcelonei și al fumătorului modern de trabucuri de astăzi.

  Humidorul de voiaj
  Cei de la HumiDif și HF Barcelona cunosc valoarea călătoriei simple și o fac cu stil. Seria de humidoare de voiaj de la HF Barcelona vă oferă flexibilitatea de a vă lua trabucurile cu dvs. oriunde mergeți, cu cel mai distinctiv stil cosmopolit.  Cu design și materiale de ultimă generație, fiecare humidor de voiaj le oferă trabucurilor cea mai bună protecție, astfel încât să aveți încredere că vor fi păstrate în condiții optime și gata de a fi savurate în orice moment. Fiecare humidor de voiaj are interior din okoume, același lemn folosit pentru humidoarele mai mari de la HF Barcelona, asigurând cel mai bun mediu pentru trabucurile dumneavoastră.  Linia de humidoare de voiaj HF Barcelona prezintă, de asemenea, o varietate de dimensiuni din care puteți alege, pentru a se potrivi mai bine nevoilor dumneavoastră. Modelul Travel10 este opțiunea supremă pentru timpul prelungit pe drum, oferind spațiu pentru până la 10 trabucuri de mărimea Churchill. Pentru călătorii mai scurte, Travel5 este o alegere câștigătoare, cu spațiu pentru a transporta până la 5 trabucuri preferate. Fiecare are o tavă glisantă, un umidificator și închidere magnetică foarte rezistentă.


  Dacă aveți nevoie de un humidor de voiaj mai compact sau doriți doar să luați trabucurile cu dvs. pentru o noapte în oraș, atunci humidorul de buzunar HF Barcelona este soluția potrivită! Elegant și ușor de transportat, interiorul din okoume al humidorului are exact spațiul necesar pentru până la 3 trabucuri de mărimea Corona. Un umidificator ascuns în interiorul capacului se asigură că trabucurile primesc cantitatea potrivită de umiditate, indiferent unde mergeți.

  Brichete, tăietoare și accesorii
  Prin intermediul liniei HF Barcelona de produse de înaltă calitate, HumiDif oferă o gamă largă de accesorii, care vor aduce stil și fiabilitate experienței de fumat trabuc. De la brichete tip torță cu flacără multiplă la tăietoare de trabucuri cu lamă dublă ultra ascuțită, care taie cu cea mai mare precizie, HF Barcelona vă este soluția.


  HF Barcelona oferă, de asemenea, scrumiere frumos desenate, huse pentru trabucuri, pungi umidificate și chiar seturi de cadou, care îmbină funcționalitatea impresionantă cu un aspect ideal pentru sensibilitățile moderne.

  În viitor cu HumiDif
  Peste 30 de ani de expertiză în proiectarea de produse pentru pasionații de trabucuri moderne au consolidat HumiDif ca lider în industrie. Proiectele de ultimă generație continuă să fie un element de bază al companiei, care ajută la împingerea în viitor a limitelor accesoriilor pentru trabucuri. Dacă doriți stil, fiabilitate și funcționalitate amestecate într-o singură expresie unică, atunci verificați astăzi humidoarele HR Barcelona și alte oferte de la HumiDif.

Toate prețurile includ TVA.. Livrare gratuită de la 499,00 lei. Pentru comenzi în valoare de sub 499,00 lei, se percep costuri de livrare suplimentare. Prețurile tăiate sunt prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate.