Cabinet humidor adorini Capri Deluxe negru

Cabinet humidor adorini Capri Deluxe negru


5,0 (1 Evaluare)
-20% Reducere
13.388,00 lei
16.722,89 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Humidoarele adorini sunt renumite pentru stilul și fiabilitatea lor, ceea ce le face o alegere de bază pentru pasionații de trabucuri de pretutindeni. Cei de la adorini sunt specializați în crearea de humidoare pentru toate ocaziile, iar pentru cei care au nevoie de un dulap de mare capacitate, pregătit pentru uz comercial, una dintre cele mai bune opțiuni existente în prezent este Capri Deluxe Black. Găsit în magazinele de trabucuri din întreaga lume, în orice climat imaginabil, acest favorit în stil dulap este cât se poate de fiabil.

Capri Deluxe Black este construit pentru a rezista în timp, cu pereți interiori puternici și întăriți, care ajută și la izolarea humidorului pentru un control mai eficient al climatului. Ușa construită solid a fost, de asemenea, întărită, pentru a oferi ani de utilizare intensă. Cele trei laturi ale panourilor de vizualizare din sticlă se îmbină perfect cu exteriorul atractiv al humidorului, cu finisaj negru lăcuit și cu interiorul din furnir de cedru spaniol, care, indiferent de situație, asigură o prezentare ideală și o depozitare pentru până la 3100 de trabucuri de mărime Corona.

Flexibilitatea este esențială, cu trei rafturi reglabile, perfecte pentru expunerea trabucurilor, fie că sunt individuale sau în cutii, rafturi suplimentare pentru depozitarea cutiilor și un sertar pentru accesorii, pe șine de oțel, amplasat central și ascuns vederii atunci când ușa este închisă. Sistemul exclusiv de divizoare adorini cu cleme pentru etichete ajută la menținerea trabucurilor organizate, o necesitate în orice mediu de vânzare cu amănuntul.

Echipa adorini a selectat doar cel mai bun sistem electronic de umidificare pentru acest humidor, care utilizează „evaporarea la rece", pentru a asigura păstrarea ideală a trabucurilor. Umidificatorul dispune de un rezervor de apă ușor de umplut, care nu are nevoie de lichide speciale. Folosiți doar apă distilată. De asemenea, aparatul dispune de o unitate de control multifuncțională integrată, care afișează temperatura, umiditatea relativă curentă, umiditatea presetată și umiditatea medie pe 3 zile. Un senzor electronic de umiditate ține evidența nivelului apei, așa că nu este nevoie să verificați continuu rezervorul. La optimizarea în continuare a umidității contribuie spațiile de ventilație de pe peretele din spate al dulapului humidorului și cele suplimentare din față, care asigură o umiditate mai eficientă și uniform distribuită în tot humidorul.

Toate trabucurile sunt puse în valoare cu benzi luminoase cu LED speciale, cu consum redus de căldură și de energie, care resping apa. Combinat cu toate celelalte caracteristici inovatoare și cu garanția pe viață a companiei adorini, Capri Deluxe Black este potrivit pentru aproape orice mediu comercial și o opțiune fantastică pentru colecționarii care doresc să-și expună comorile minunate.
Capacitate de până la 3100 trabucuri corona.
Ce ne place
 • Cel mai mare model al nostru de cabinet humidor. Puțin mai mare decât popularul model Roma.
 • Pereții de sticlă de pe părțile laterale arată excelent și sunt ideali pentru amplasarea în magazine și baruri, pentru a atrage atenția.
Ce nu ne place
 • Ceva mai scump decât humidorul adorini Roma cu caracteristici similare, dar și mai mare.

Caracteristici Adorini Deluxe

 • Deluxe feature image

  Garanție pe viață Adorini


 • Deluxe feature image

  Partea de jos a sertarelor este realizată din lamele din lemn, pentru un flux optim de aer și o poziționare flexibilă a separatoarelor


 • Deluxe feature image

  Sistem de separare modern, pentru o delimitare individuală flexibilă. Inovație protejată adorini


 • Deluxe feature image

  Design modular nou al humidorului. Flexibilitate pentru mărirea spațiului. În loc să plătiți pentru humidoare mari și costisitoare făcute la comandă, acum acestea se pot construi prin îmbinarea mai multor humidoare Roma sub formă de module, unul lângă altul.


 • Deluxe feature image

  NOU! Instalație cu lumini. Benzi speciale luminoase, protejate de apă, instalate în humidor. Consum scăzut și emisie redusă de căldură


 • Deluxe feature image

  Spațiu de ventilație la peretele din spate al humidorului și spațiu suplimentar de ventilație în partea din față, pentru o mai bună aerisire. Circulație excelentă a aerului, asigurând niveluri constante de umiditate în întregul humidor.


 • Deluxe feature image

  Unitate de control multifuncțional avansată, care afișează:

  • Umiditatea relativă actuală (în procente)
  • Umiditatea relativă programată (în procente)
  • Umiditatea relativă medie din ultimele 3 zile
  • Temperatura actuală (în grade Celsius sau Fahrenheit)
  • Indicarea în format electronic a nivelului apei din rezervor. Nu este nevoie să-l deschideți pentru a verifica nivelul apei.

 • Deluxe feature image

  Unitatea de control multifuncțional avansată afișează:

  • Umiditatea relativă actuală (în procente)
  • Umiditatea relativă programată (în procente)
  • Temperatura actuală (în grade Celsius sau Fahrenheit)
  • Indicarea în format electronic a nivelului apei din rezervor. Nu este nevoie să-l deschideți pentru a verifica nivelul. Semnal roșu când apa este prea puțină

 • Deluxe feature image

  Complet echipat cu un sistem electronic de umidificare, care conține un rezervor pentru apă, un rezervor suplimentar și o unitate de control cu senzor electronic precis de umiditate integrat


 • Deluxe feature image

  Încuietoare cromată și mâner al ușii cromat


 • Deluxe feature image

  Sertar de accesorii pentru trabucuri în mijlocul dulapului, pe șină din oțel inoxidabil, cu spațiu de ventilație la peretele din spate
Calculează on-line cât de multe dintre trabucurile preferate se vor potrivi în humidor
Model:
11158
Umidificator:
Umidificator electronic
Finisaj exterior:
Mat
Număr de tăvi:
3
Număr de sertare:
1
Lacăt și cheie pentru închiderea humidorului:
da
Material:
Lemn
Material furnir interior:
Lemn de cedru spaniol
Material furnir exterior:
Lac vopsit
Dimensiuni:
1750 mm x 650 mm x 450 mm
Inner dimmensions
575 mm x 380 mm x 1570 mm
Culoare:
Negru
Marca:
Adorini
Garanţie:
Garanție pe viață Adorini
Cod EAN:
4260412689965

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (1 Evaluare)
 100% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 30 Jul 2020