imagine 2  imagine 3  imagine 4
Higrometru și termometru digital, calibrabil

Higrometru și termometru digital, calibrabil


105,00 lei

Disponibilitate: Imediat / în stoc Se primește în 3-5 zile lucrătoare

Cantitate

Higrometru și termometru digital pentru humidoare
Optimizați climatul din humidor cu higrometrul și termometrul nostru digital. Acest dispozitiv extrem de precis este un instrument esențial pentru pasionații de trabucuri, pentru a asigura o depozitare perfectă a comorilor lor.
Caracteristicile produsului:

  • Se poate calibra: Reglați higrometrul conform cerințelor dumneavoastră individuale, pentru măsurători precise.


  • Se poate alege între grade Celsius sau Fahrenheit: Măsurați temperatura în unitatea preferată, fie că este Celsius sau Fahrenheit, pentru o flexibilitate maximă.


  • Include baterie tip buton: Higrometrul și termometrul vin cu o baterie cu buton preinstalată, fiind astfel gata de utilizare imediată.


  • Magneți pentru montare, pentru economie de spațiu: Datorită magneților, dispozitivul poate fi fixat convenabil în interiorul humidorului, fără să ocupe spațiu prețios.


  • Senzor de mare precizie: Senzorul extrem de sensibil asigură măsurători precise, pentru o monitorizare fiabilă a humidorului dvs.


  • Butoane de control frontale și laterale: Cu butoane ușor accesibile în partea frontală și laterală a dispozitivului, aveți controlul deplin asupra setărilor.


Aveți încredere în higrometrul și termometrul nostru digital, pentru a crea climatul ideal pentru trabucuri. Bucurați-vă de liniște, știindu-vă colecția păstrată în mod optim. Puteți găsi manualul de utilizare în secțiunea de descărcări.

Model:
16192
Precizie umiditate:
+ -2%
Fixare:
Magnet
Unități de temperatură:
Celsius & Fahrenheit
Lungime:
88 mm
Lăţime:
56 mm
Înălţime:
8 mm
Greutate:
37 g
Culoare:
Negru, Argint
Cod EAN:
4251886130121

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
Nimeni nu a postat nicio recenzie până acum