imagine 2  imagine 3  imagine 4
Ghid de trabucuri Vitolario de Habanos

Ghid de trabucuri Vitolario de Habanos


5,0 (1 Evaluare)
194,00 lei

Disponibilitate: Vândut

Cantitate


Vitolario de Habanos - Ghidul trabucurilor cubanezeCufundați-vă în lumea autentică a trabucurilor cubaneze cu Vitolario de Habanos - ghidul suprem în domeniu. Acest produs unic servește ca o adevărată comoară pentru pasionații de trabucuri, oferind o prezentare cuprinzătoare a fiecărui format de trabuc produs vreodată în Cuba.

Caracteristici principale:
  • **Ghid de trabucuri cubaneze:** Vitolario de Habanos prezintă o prezentare impresionantă în mărime naturală, în formă de evantai, a fiecărui format de trabuc existent. Explorați diversitatea de formate și obțineți o perspectivă vizuală asupra bogatei selecții de trabucuri cubaneze.


  • **Nume de mărci și istorie:** În plus față de ilustrațiile detaliate, Vitolario include numele mărcilor corespunzătoare. Aflați mai multe despre tradițiile și pasiunile care fac ca fiecare trabuc să fie unic.


  • **Stilul de fabricație:** Sunt furnizate informații detaliate despre stilul de fabricație al fiecărui trabuc. Descoperiți dacă acestea sunt 100% sau parțial rulate manual. Obțineți informații despre arta și măiestria din spatele fiecărui trabuc.


  • **Broșuri cu detalii istorice:** Fiecărei mărci de trabucuri cubaneze îi este dedicat un pliant informativ, care prezintă detalii istorice (Aceste texte sunt în limba spaniolă). Cufundați-vă în povești și anecdote captivante, care fac din fiecare marcă o experiență unică.


  • **Clasificarea tăriei:** Aflați ce trabucuri se aliniază cu tăria dumneavoastră preferată. Vitolario de Habanos oferă o clasificare cuprinzătoare a tăriei pentru toate mărcile de trabucuri cubaneze, ajutându-vă să faceți selecția perfectă în funcție de gust.


  • **Măsurător pentru calibrul:** Perfecționați-vă cunoștințele cu ajutorul unui măsurător de diametru, care vă permite să evaluați cu precizie diametrele trabucurilor. Un instrument indispensabil pentru cunoscători și pentru cei care aspiră să devină așa.Descoperiți secretele și diversitatea fascinantă a tutunului cubanez cu Vitolario de Habanos - un instrument indispensabil pentru pasionații de trabucuri, colecționari și pentru oricine este dornic să experimenteze lumea trabucurilor în toată splendoarea sa.


Model:
6999640
Lungime:
275 mm
Lăţime:
40 mm
Height:
30
Culoare:
Negru
Marca:
Habanos
Cod EAN:
4038305999640

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

 Evaluări clienți
 5,0/5   (1 Evaluare)
 100% (1 Evaluare)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 0% (0 Evaluări)
 17 Mar 2024